Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kıızlar günaydın soba basından ayrılamama rağmen burun akıntısı yaşıyorum ilerlemeden limon ıhlamur içsem bi zararı var mı aceba
Bende dün sabahtan beri öyleyim yazdıklarınızı bile okuyorum ama yazacak halim yok heryerim selpak sadece kuşburnu pekmezi yedim başkada bişey yapamadım ama rahatladım gibi bu sabah
Acaba kızları da öyle mi ya bende ikizler kızlarına içten içe buda en kotu burç herhalde derdim bak bakalım oylemiymis dedi Allah bence şimdi deli gibi seveceğiz
Benim arkadaşım hemşire stajda bir Dr. O beyazlığı alıp ellerine yüzüne sürerdi dedi kendide yumuşak yaptığını söyledi ama yüze sürmek nedir yaaa

ben onu çok merak ediyorum bebeğin doğduğundaki kokusu diyolar ya o muhtemelen

Bebek kokusu çok başka bir şey bence.

Çünkü sadece doğar doğmaz değil, 3 ayına kadar hep çok güzel kokuyolar.

Yeğenim 2 aylık oldu, yarın kontrolden sonra gidip tontik yanaklarını kokliycam biraz.

.

Hangi hastaneye gidiyorsun canım

Bugün hava miss gibi şansımıza

Ben nilüfer özel anadolu
evet gerçekten hava güzel gözüküyor. sabah camlar buz tutmuştu ama güneş açtı sonradan :)
ben inşallah son kez hayat hastanesine gideceğim nilüferden :)
doktor kendine muayene açıcak fsmye bundan sonrakiler orada olucak :)
ay bak çalışmıyor olsam orta nokta da bulup bir çay kahve içerdik :)

Neden olmasın ya bir gün buluşuruz inşallah yolun çarşıya düşerse beklerim mutlaka haberleşiriz

Reactions: kdv
Merhaba kızlar bugün cinsiyet netleşti bir kızım oluyor İnş. Güçlü kızım benim burda sweetgirlcandy bir kızı olacaktı sanırım başka kimin vardı :)
Yaaa yesinler kızını çok güçlü o Allahın izniyle annesine sıkı sıkı tutunacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…