Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
İkizler erkeği iyi ki umarım kızları da iyidir . Sende sağlıkla büyüt evlatlarını canım

riskli dönemi atlatmak istedik dersin garanti olduktan sonra paylaşmak daha doğru olur diye düşündüm de
evet sanırım öyle diyeceğim bende :)
Yeni öğrendik bizde de
hasdkjhdzshdksdja buna pek inanmayabilir hahahha
Ultrason fotoğrafı at direk
ya hahahahahahahhhaah kim atmıştı dün ustaya bunu gdkjahskd
doktorum bu dönem söylememi önerdi dersin bende pisikolojik olarak simdi hazir hissettim vs vs köpürt ama demez bence
hadakhdkhsdkj sanırım öyle yapıcam
Sende fotoğraf at sonra yanlışlıkla oldu dersin duygu eşime yollicaktim diye.
ya dfhakjdshasdadhjkasdhjklahdad offff ahhahahah gülüp gülüp duruyorum ahdhahas
Hazırlanma provası yap saatler geçsin
hahahaa az kaldı 1 saate çıkarım iş yerinden sanırım. cuma trafiği malum bursanın teee bir ucuna gideceğim :) :)

ayy tertemiz maşallah böyle bebeklere bayılıyorum al giydir sev bazısında böyle kremsi bişey oluyor beyaz beyaz çok ilginç geliyor bana bakalım bizimkiler ne hallerde doğacaklar

Hangi hastaneye gidiyorsun canım

Bugün hava miss gibi şansımıza

Ben nilüfer özel anadolu

ayy tertemiz maşallah böyle bebeklere bayılıyorum al giydir sev bazısında böyle kremsi bişey oluyor beyaz beyaz çok ilginç geliyor bana bakalım bizimkiler ne hallerde doğacaklar
Bide kırmızı kırmızı doğuyormuş

İç sesim: sadece internet'e oluyor o bebeklerden

Canım ben normalde ardahanda yaşıyorum doktor da yok sadece devlette iki doktor var aşırı yoğun randevu alamıyorsun lanet olsun ya. Şimdi Trabzon’da olduğum için gidebildim başka doktora. Ne yapsam bilmiyorum. Enfeksiyondan kaç gün sonra tekrar gidip idrar versem? Dünkü doktor hiçbir şey söylemedi saşe verdi taş mı döküyorsun diye bana soruyor ben nerden bilebilirim salak ya. benim de aklıma gelmedi bişiler sormak öylece dinledim.
Çok zor bu enfeksiyon işi gerçekten. Sonuçlarında oksalat kristalleri diye bişi yazıyor muydu?

aynen öyle yaa zaten galiba hastane çıkışı bile giydiremiycez ki hemşireler hastanenin kıyafetini giydirip elimize tutuşturacaklar

şuna baksana güzelliğine yeni foto koydular Allamm maşallah yaa

haa sen bebeğin doğunca yüzünde gözündeki kremsi şeyden bahsediyosun di mi amniyon sıvısı

ahaha dün S ssummer ustaya atmıştı o geldi aklıma şimdi
Hahaha benimde o aklıma geldi
Beni etiket yapın doktor çıkışı kaçırıyorum sonra Miracelik16

seçeneğin az olması çok zor. Madem trabzondaysan orda tedavini ol öyle dön. Bende öyle bişey yazmıyordu. Sadece bol bakteri görüldü yazıyordu vede lökosit, epidel hücre ve erotrosit vardı. O şaşeler bir halta yaramıyor. Bak nediyecem ürolojiye git o sana doğru tedaviyi verecektir. Kadın doğumcular sadece verilen ilacın güvenirliği konusunda işe yarıyorlar. Mesela bana verdiği ilk antibiyotik aksef diye bir ilaçtı onu 9 ay bile kullanan hastaları olmuş gayet sağlıklı doğurmuşlar. İğne içinde çok güvenilir dedi.

Artık bebekleri doğar doğmaz yıkamıyorlar, azıcık kanları siliyorlar o kadar.

O beyazlıklar durabildiği kadar durması önemliymiş, bebeği hastalıklardan koruyormuş.

Göbeği düşene kadar da yıkamıyorlar.

.

ben onu çok merak ediyorum bebeğin doğduğundaki kokusu diyolar ya o muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…