Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Merhaba kızlar bugün cinsiyet netleşti bir kızım oluyor İnş. Güçlü kızım benim burda sweetgirlcandy bir kızı olacaktı sanırım başka kimin vardı :)
Ayy çok sevindim benimde kız hala degismediyse 2 haftadır gitmedim dr.a da senin kızında Masallah çok güçlü bir kız olacak

kızlar patronuma söyledim rahatladım.
ilk başta çok sevindi.
sonra kafasına yeni düştü jeton
ben senden çok memnundum şimdi napcaz sensiz diye hahaha
doğuma kadar buradayım haziran gibi doğum dedim. neeee sen kaç aylıksın ki dedi :)
dedim riskli dönemdeydim o yüzden söylemek istemedim dedim.
e şimdi nasıl işleyecek süreç dedi. dedim aslında ben işimden çok memnunum sizde kabul ederseniz eğer 4 ay doğum izni var 6 ay da ben ücretsiz izne çıkmak istiyorum 10 ay yokum ondan sonra başlarım tekrar dedim.
tamam bunu bi konuşalım ama geçici personeli nasıl bulcaz dedi.
adam oflayıp pufladı hahaha
beni bu kadar sevdiğini bilmiyordum hahahha

Yaa ne güzel sevindim bulurlar ya geçici de o zaman gelsin de

Yaa nasıl tatlı Maşallah . işte hayallerdeki çocuk darisi başimıza

Kızlarr çıktımm

Çok şükür herşey yolunda biri 125 gr diğeri 115 gr

Aferin sana mizgin dedi

Kesinlikle kucağına ağır almıyorsun 5 kg fazla ağırlık taşımıyorsun dedi onun dışında sıkıntı yok

Akıntım var normal mi dedim. Evet normal ilaç vermicem, ama sürekli çamaşır değiştirecek boyuttaysa normal değil.

ufak lekenme olursa elini karnına koyduğunda ağrın olursa anormal dedi.

Veee cinsiyet soldaki zaten erkekti sağdaki kıza benziyor demişti ama bu kez sağdaki de erkek dedi yaaa kızımın olmasını çok istiyordum banane bahane o kızdır

Darısı diğer kızların başına inşallah

Gözün aydın canım, senin cinsiyete artık kesinleşti kız değildir artık o. Sağlıkla gelsin prensler

Gözün aydın canım, senin cinsiyete artık kesinleşti kız değildir artık o. Sağlıkla gelsin prensler
Sağdaki bebeğim hep böyle sakin oynuyor bence nazlı ve kız doktor ultrasonla vurup cinsiyete bakmaya çalışıyordu

B Bonncuk gel gel detaylar

Arkadaşımın kızı ikizler çok akıllı çok pratik zekalı arkadaş canlısı ve dakikası dakikasina uymuyo ve uyanık cok guzel adam kullaniyor yeri geldiğinde efsane laf sokuyo ama kendi ayakları üzerinde durmasını biliyo daha 6. Sınıf olmasina rağmen bnm gördüğüm ikizlere anlatacaksın ikna edeceksin yada cocuklar artık hep böyle bnm suan ki bebeğim aslan gözüküyor asıl ben ondan korkuyorum belki azicik öne kayar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…