Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Oooo maşallah kuzulara.

Sağlıkla gelsinler inşallah canım.

Doktorunun dediklerini harfiyen uygula, sakına ağır kaldırma.

Du bakalım, her kontrolde değişebiliyor cinsiyetler.

.

ohh süper söyledin kurtuldun artık hastane kontrollerinde de direkt söylersin bildiği için

Ahaha hiç korkma benimde 7yasindaki kizim aslan. Ve aynı anlattığin gibi burçtan ziyade fıtrat ve zamanlarının pratik zekası belki de herşeye açıklama bekliyor bende oyle alıştırdım yaş tahtaya basmıyor resmen ) .

Babasi da aslan evde iki aslan var
Karnımdaki kizim ikizler ben başak ev bomba

ama baba kız hiç anlaşamıyorlar bi çok seyleri aynı çünkü

Eşim yükselen aslan görümce yükselen aslan kv kendi aslan bunların arasında 4. Aslan zor ucu bi araya gelince patlamaları için bi kıvılcım yetiyo çok zorlar

aiyy şimdi gördümm ikisi de sağlıklı çok şükür çok sevindim

o da mı erkek dur bakalım hiç belli olmuyo biliyosun bizim ikizler burçların sağı solu

ee napıyolardı anlat

Çalışan kadinlarin doğum sürecide erkeklerdeki askerlik gibi gerçekten Sen izine cikana kdr bulur birini sözleşmeli hem işleri devredersin hem 10 ay sonra döneceğini belirtirsin evden çalışmaya sicak bakarsa bebişede bakicak birileri olursa iznini 10 ay bile sürdürmeyebilirsin orta yol bulmaya yakın davranirsa güzel olur senin içinde rahat olur

Ayyyy bende pipii gördümmmsağlıklı hayırlı evlat olsunlarda önemlisi bu

Bugünnn kimmlleeerrrrr gittii doktoraaaa
Vallaha okuyamadım dhaa fazla başım çatlaayyyy
Cinsiyetlerii görenmmmmmmmnasıl geçtii sonuçlar

Bugünnn kimmlleeerrrrr gittii doktoraaaa
Vallaha okuyamadım dhaa fazla başım çatlaayyyy
Cinsiyetlerii görenmmmmmmmnasıl geçtii sonuçlar

pelin girdi sabah, onunki erkekmiş
mizgin çıktı az önce onun da şimdilik ikizler erkek
boncuk da erkek dedi
bakalım kdv'yi bekliyoruz

Organik krem bulmuşlar sürmezler mi hiç cildi besliyormus ama umarım ellerine bulasanlari sürüyorlardır bebeğin üzerinde olanı alıp da kendilerine sürmüyorlardır

Miracelik16 çok şükür canım sevindim kontrolün güzel geçmesine.

Vay be iki erkek anası olacaksın he gelsin gelinler

Ay siz yazdıkça canım doktora gitmek çekiyor. İnsan doktor aşerir mi
Darısı başına canım aynen bende yerimde duramıyorum ya ben kızda istiyordum ama sağlığı öncelik tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…