Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Oooo maşallah kuzulara.

Sağlıkla gelsinler inşallah canım.

Doktorunun dediklerini harfiyen uygula, sakına ağır kaldırma.

Du bakalım, her kontrolde değişebiliyor cinsiyetler.

.
Allah razı olsun canancım aminn inşallah, çok dikkat ediyorum inan artık allah'a emanet

Yarın güzel haberini bekliyoruz

Aynen canım smmm ile de konuştum. Karşımda bir tane kadın muhattap yok hepsi erkek dert anlatmakta zor oluyor smmm sen şimdi bunları düşünme bulunur bir orta yol dedi. Bulunmazsa da çok önemli değil ben zaten çalışmamayı göze almıştım geri dönüş olursa daha iyi olur tabi

Aslan Burcu çok iyi. Benim yeğenim büyük olan aslan çok merhametli akıllı büyümüş de küçülmüş diyeceğin bir tip. Daha 6 yaşında çok demokratik bir çocuk ortamı çok iyi idare eder kimseyi kırmadan seni bile hizaya sokar.
O gün abimlerde senin odan çok küçük ben bunaliuorum dedim. Verdiği cevap karşısında geri yerin dibine girdim " hala neden öyle diyorsun okulda odası olmayan çocuklar var benim en azından kendime ait diyebildigim bir odam var "dedi . Nasıl toparlasam bilemedim.

Ayyy her şeyin yolunda olmasına çok sevindim canım. Belki kızdır yanılmıştır

Hadi gözün aydın ufak lekelenmeye anormal mi dedi

kızlar çok heyecanlıyımmm.
doktora gitmeden önce patronuma hamile olduğumu söyleyeceğim.
ama bunu nasıl yapıcam hiç bilmiyorum.
o kadar gerildim ki
Seni o kadar iyi anlıyorum ki doktora giderken bile randevum var diye gidiyordum. Sadece birine söyledim sonra yayıldı zaten. Benim dememe gerek kalmadı. Ama o cok zordur bilirim. Kolay gelsin vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…