Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlarım ben çok kötü şifayı kaptım. Hapsırık burun akıntısı göz yaşarması… izin aldım 2 gün. Daha da ilerlemeden ne yapabilirim lütfen yardım. Doktora gitsem bisi icemeyecegim icin düsünmüyorum o yüzden. Lütfen yardımmmm

Iste üçünden de gördüğüm tavır bu olunca sana çaktırmadan alttan alttan ayar veriyo bence burca tutumum kv den kaynaklı sanirim

anlatsana biraz n'apıyolardı

biri hareketli demiştin anlat yaaa
Soldaki erkek zaten kuduruktu elini ayağını hep oynattı

Sağdaki kız olan şimdiki erkek dediği uyuyordu doktor amcası uyandırıp cinsiyeti incelemeye çalışıyordu

Miracelik16 ben emindim seninkilerin erkek olduğuna gözünaydın canım aman sağlıklı olsunlar da
İyi olmalarına çok sevindim kuzucuklar kardeş kardeş büyüyolar içerde
Teşekkür ederim balım inşallah sakin olurlar valla iki tane kuduruk hiç çekemem gözüm korkuyor

Ayağının altına limon sür hemen kalın çorap giy gece de yap yatmadan. Burun akıntısına falan iyi geliyor o şekilde. C vitamini tüketmeye çalış. Sıcak şeyler iç

aiyy şimdi gördümm ikisi de sağlıklı çok şükür çok sevindim

o da mı erkek dur bakalım hiç belli olmuyo biliyosun bizim ikizler burçların sağı solu

ee napıyolardı anlat
Ayy yeni gördüm canım kb çarşıya geldim bakamadım iyice

Teşekkür ederim bitanem herşey yolunda çok şükür rabb'im bütün annelerimizi sevindirsin inşallah soldaki kuduruktu sağdaki daha sakindi çok şükür herşey yolunda ya daha ne isterim (kız isterim) hahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…