Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yok canım hiç bişey işe yaramıyo doktorumda devlet hastanesinde iletişim kuramiyorum malesef, artık bi sonraki kontrolü bekliycem mecbur
Magnezyum öneririm bağırsakları da yumuşatıyor ağrıalrı da dindiriyor.Devlette pek takviye veren yok.Hepimiz magnezyum kullanıyoruz sanırım. Gebelikten dolayı bağırsak hareketleri yavaşlıyor.

@fatma86
İşte bebeği etkiliyor diyorlar Avrupa'da.Ben hiç aşı yaptırmadım.2 doz olmuşsun zaten.

Gebelikte sıkıntı yaşamasam düşünmeden yine yaptırırdımda olmadı birde Ankara'daki doktoruma sorayım

Kızlar devamlı kabızlık cekiyorum ilaçlardan kaynaklımıdır? yoksa gebelikte normal bi durummu bu anlamadım,ne yapmak lazım
Bende 2 hafta olcak feciyim geçiyordu geçmedi bu sefer. Demir ilacı fix zaten hemen hemen herkesi yapıyor ama hamilelikte de bu dönemde artıyormuş uygulamada yazıyordu

Evet ya hepsi zor

Happymomda biliyorum da banu çiftçi de göremedim onu. Solda gebelik çizelgesi
Eki Görüntüle 3018978
Haftama git dediğimde son 3 ayda diye not çıktı banu çiftçi de direkt yazmıyor da.

Banu da hiç sol tarafa bakmıyordum ben evet beni de dışarı attı çizelgeye basınca

Haftama git dediğimde son 3 ayda diye not çıktı banu çiftçi de direkt yazmıyor da.

Banu da hiç sol tarafa bakmıyordum ben evet beni de dışarı attı çizelgeye basınca

Anladım canım demek daha gelmedim ondan demedi bana :) neden atıyorsa yani merak ettik :)

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Hâlâ hastanedeyim ama kanama bitti rahim ağzı normal açılma yok. Hâlâ takibe devam ediyorlar.
Akşam tekrar kontrol edip duruma göre taburcu edecekler

Rahim ağzı iyiyse Açılma yoksa çok iyi canım toparlanırsın hemen eşinde korkmuştur bundan sonra tartışmadan uzak durur inş

Magnezyum öneririm bağırsakları da yumuşatıyor ağrıalrı da dindiriyor.Devlette pek takviye veren yok.Hepimiz magnezyum kullanıyoruz sanırım. Gebelikten dolayı bağırsak hareketleri yavaşlıyor.
Magnezyum ilacı kullanıuorum, sanırsam demir ilacı kabızlık yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…