Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
fatma86 canım cok geçmiş olsun,son durumun nedir?
Ah bu eşler bilerek yapmıyorlar ama nelere sebep oluyorlar ,bence bebişin acele etmeyecek umarım her şey yolundadr

27 de artık kesin geçmiş oluruz

Hanımlar merhaba, dün öğleden sonradan beridir kasıklarımda acı var. Şöyle tarif edeyim hani bacaklarımızı iki yana açmaya çalışırız da çok acır ve olmaz ya (idmansızken tabi) işte öyle bir acı. Tam bikini çizgisi denilen kısımlar da bu acı. Sürekli bacaklarımı bitişik tutma ihtiyacı hissediyorum. Bu tarz bir şey yaşayan oldu mu aranızda?

Beeeen ama hep değil ara ara oluyor. Bir de üst bacak iç kısımlarında oluyor hamlamış gibi

EddaHayaL canım nasıl oldun lekelenmen geçti mi?
Geçti canım teşekkür ederim beni düşündüğün için, sabah gittim doktora şükür iyi görünüyor . On günde bir gidicem artık doktor öyle dedi . 38. Haftada planlanmış sezeryan düşünüyoruz. Bu durumda 74 gün kaldı .

Benimde aynı şekilde oluyor hep

Çok şükür iyi olmanıza sevindim

Yaaa artık tarihler netleşmeye başladı

magnezyum kullaniyormusunuz?

Kızlar beni bir aydınlatın lütfen
Lohusa takımını nerede giyecegiz dantelli olanlardan mı alacağız?
Hastanede önlük veriyorlar diye biliyorum bazıları dogumdan önce giyiyor bazıları dogumdan sonra vallahi kafam karıştı
Bir de elbise tarzı mı aldınız alt ust seklinde mi?
Birde dantelli olmasa olurmu ben dantellileri bir türlü begenmedim ya da modelleri hosuma gitmedi bilmiyorum çok kararsızım

benide 38i haftada alicak doktorum.2. dogumum zaten normal doğum olmuyor.Onemli olan sglikla kucagimiza almamiz

Dogumdan çikinca bir muddet sonra giyiliyor.bende dantelli degilde düz aldim hem gecelik hem pijama takimi.Yaza denk geleceği için pentiden aldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…