Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Tabii canımm buda nasipp

Geri çıkma hiç olmadı. Özelde ki takibimde genelde yaklaşık 2 hafta kadar ileri gözüktüğü oldu ama devlette hep haftasıyla uyumluydu.. Bu arada gebelik şekerim vs yok. Kilo konusu zaten çok net verileri olan bir durum değil sanırım. Bazı çok spesifik durumlar hariç ben bize söylenen kilolara yaklaşık olarak kilolarda doğacaklarını düşünüyorum. Boy konusu da öyle, bizimde boyumuz hep uzun çıktı ölçümlerde. Şimdi baktım boyu da 53 cm yazıyor. Ama en doğru veriyi doğunca alacağız inşallah

Aaa sen Ankarada mısın canım Gülhane miss gibi hastanedir Gerçi şimdiki halini çok bilmiyorum ama
Ankara'dayım evet. Gülhane genel olarak sevdiğimiz bir hastane. Çok şükür gittiğimiz her bölümdeki doktorları genelde iyiydiler. Tahliller konusunda da bi tek oraya güveniyorum.

yine maşallah diyeyim :) teşekkür ederim cevaplarınız için de :)
sağlıcakla vakitleriyle doğsun tüm bebişler inşallah

Evde yaşadığım kasılmalar da bebek hiç hareket edemiyor. Kasılma geçince hareket ediyor. Bu gün nstde neredeyse hiç durmadı. Neyse artık doğunca hiç birinin önemi kalmayacak
Ay evet ben de çok takılmıyorum artık bu kadar kasılmaya doğum başlar filan demişlerdi hiç öyle olmadı vakti zamanı neyse göreceğiz bu işler hiç belli olmuyor başlar diyorlar başlamıyor durur diyorlar geliyo bebek

Kesinlikle bende kilo almadım şu an sadece ödem ve çocuğun kilosu var üstümde doktora sorduğum da 30 kilo alıp 2 buçuk kilo bebek doğuran var dedi . Yani kilo almak önemli değil bebeğin kilosu önemli sizin değerleriniz iyi olsun yeterli

Bende sadece uyuturken aciyordum sonra yavaş yavaş hep istedi hiç kapanmadı gece gündüz zorla bıraktım bağımlılık gibi bişey

Arada olurr çok sık değilse birşey yoktur

Arada olurr çok sık değilse birşey yoktur
Valla dün çok sık oldu 5 dkda bir kasıldı
20-25 defa olmuştur heralde
Ama benim 5.aydan beri oluyor yürütmüyor hatta o kadar sertleşiyor
Doktorlara da neyi sorsam normal diyorlar zaten artık bi şey sorasım gelmiyor

Reactions: Jou
Hahahahahah normal yaa kuzu benimde sertleşiyorr bide karnımi hiç hissetmiyorumm acayip acıyor resmen biyere değdimi

Vallahaa doğuramadık gittii nasıl gidiyoree
Kuzum davul gibi cok sisti heryerm sezeryan sonrasi boylemi oluyormus kalkip yruurmeye calisiyorm ama cok agrm oluyor. Suda iciyirm ama nedense aşırı sis ayaklarm bacaklarm. Birde meme hassasiyeti var ilk alnca canm cok yanio kremde sürüyorm incia ama fayda etmiiyo yada yara olmasini sadce önlüyor bilemedm

Ben coktan başladım ya sürmeye
Zor zor kuzuu nasil herkes ameliyat olur siser sonr aiyileştikçe iner buda öyle birşeyy kadın olmak çokzor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…