Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar bu kalkanlara biriken sütleri nasıl değerlendiriyorsunuz. Benim bebe kaptan içmesi biberon sevmiyor. Dökmek zorunda kaldım hepsini ama içim gitti. Bir de bu sıcakta onların bpzulmadığına nasıl güvenirim. Ben 2 saat memede bıraktıktan sonra (28 derece Evim) buzdolabına koydum ama bilemedim.

Dışarıda 3 saat buzdolabında 3 gün buzlukta 3 ay tutabilirsin

Kizlar sizin bebekler ne kadar süre emiyor? Benmki 13 gunluk suan, 3-5 dk emip uyuyakaliyo doymadigi icin sonra yine uyaniyo, bazen de 10-15 dk emiyo ama yine doymuyo galiba, 45dk sonra uyanip yine araniyo bu sefer mama veriyorum bnde doymuyo diye

Kizlar sizin bebekler ne kadar süre emiyor? Benmki 13 gunluk suan, 3-5 dk emip uyuyakaliyo doymadigi icin sonra yine uyaniyo, bazen de 10-15 dk emiyo ama yine doymuyo galiba, 45dk sonra uyanip yine araniyo bu sefer mama veriyorum bnde doymuyo diye
Bazen aktif bir şekilde 40 dk fln emiyor bazen 7.- 8.dk da uyuya kalıyor. Memedeyken uyandiramadigim zamanlarda birakiyorum ben de biraktigim gibi uyanip tekrardan istiyor bazen bu sekilde 10ar dk emzirip birakmak zorunda kaliyorum zirt pirt uyanip meme istiyo bu sekilde sizinkisi gibi

Uyandırmaya çalışıyor musun ona rağmen mi 3-5 dk emiyor

Ne bilim ya eşim hemen gerginlik yaratan biri beni de geriyor sonra elime yüzüme bulaştırıyorum oyüzdende olabilir. Belki senin gibi tek yıkasam daha rahat olur
Bence tek yıkaaa bak ben kv yokken yıkadım okadar rahat yıkadımkii kv bile beni tedirginlik yarattı sinirlerimi bozduu

Uyuyakalip yatagina birakinca bi sure sonra uyanip tekrar meme istiyo evt, araniyo surekli, mama veriyomusunuz?
Uyandırmaya çalışıyor musun ona rağmen mi 3-5 dk emiyor
Evt durtukluyorum falan ama uyanmiyo, birakinca uyanip tekrar mizmizlaniyo araniyo bende tekrar alip emziriyorum, bazen de 10dk fln emdigi de oluyo, doyuyo mu doymuyomu hicbsey anlamiyorum

benim kızda aynı fazla emdiği zamanda kusuyor beni emzik olarak kulanmaya başladı galiba. haftaya kontrolümüz var eğer ki kilo alımı normal ise emzik vermeyi düşünüyorum.

Kızlar gece camı açıyor musunuz yatarken? Oda sıcaklığı kaç olmalı 23-24 falan mı? Bizim buralar yeni ısınmaya başladı gece cam açsam diyorum
Vallahi ben açıyorum. 28 derece ev. Ve farkettim ki derece değil nem önemli ısı açısından. Sabahtan beri 38 derece ama %50 şerde nem varken duramıyorduk gece 30a düştü de rahatladık. Doğrudan bebeğe gelmeyecek şekilde tüm camlar açık bizde

Canım bana da bir miktar yattı aceba ne kadar yatırıyorlar toplamda? Asgari için ne kadar aceba ödemesi?
Canım neye göre ne kadar yatırıyorlar bilemedim. Ama benim maaşıma göre epey az yattı. Yani 3te 1i kesiliyor 3te 2si yatıyor deniyor ya benim öyle olmadı. Bilmiyorum o yüzden canım
Canım gelmiş geçmiş olsun bununla
Rabbim bi daha sıkıntı göstermesin inşallah
Kızlar gece camı açıyor musunuz yatarken? Oda sıcaklığı kaç olmalı 23-24 falan mı? Bizim buralar yeni ısınmaya başladı gece cam açsam diyorum
Biz açmıyoruz canım dışarısı 23 derece ama ev serin bizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…