Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Yapım bakim kuzum İnşallah bende de ise yarar benim yaptığım var ama işe yaramadı hadi bismillah

Canım doğum tarihine göre bakarsak atak haftası. Ama atak haftası 40.haftaya göre bakılıyormuş o zaman değil. Bence doğduğu tarihe göre olmalı. Ve uzun bi atak haftası fırtınalı günler diyordu

Aynen canım bende baktım 40 haftaya göre değil doğuma göre evet

Evet aç olduğum an süt azalıyor

İlk çocukta bende öyleydim kolik emmeyen sürekli ağlayan bataniyede sallanan bir bebekti tövbeliydim 2.ye büyük konuşmamak lazımmış
Ay benim bebeğimi anlatmışsınız. Çarşafta hamakta sallamaktan fenalık geldi. Sürekli ağlak. Kaç ay sürmüştü bu durum, bir de sallamayı nasıl bırakabildiniz. Valla değil 2. Çocuk hayattan soğudum

Ben tecrübesizdim o şekilde sakinliyor diye devam ettim ay değil yazabileceğim bu kadar moralini bozmak istemem. sen iyi olursan bebeğinde iyi olucak stres üzüntü bakamama korkusu panik ve yetememezlik bunları aklından çıkarman lazım dış etkenlerdende uzak durman lazım bebeğini sar okşa kokla sütünle sevginle kaygısız geçir günlerini beslenme ve uyku saatlerini düşünüp stres ve panik olma ağladığında sarıl bol bol sev öp. Büyük oğlum hala kendini sallıyor uykuya o şekilde geçiyor yaş olarakta küçüktüm kimsede yardımcı olmadı daha çok moralimi bozdular herşeyi sırun eder olmuştum hapşursa doktora gidiyordum çok ağluyordum bebeğimde ağlıyordu şimdi çok çok gülüyorum bebeğimde gülüyor

Kızlar diğer gruba yazmıştım burası daha aktif . Bn kendimi çok kötü hissediyorum halsiz yorgun sanki her an bayılacak gibiyim. İlk kızımda böyle bu kadar değildin ya. Sebebi ne olabilir var mı bnm gibş olan

Bize niye böyle şeyler gelmiyor kız
Kod da mı gelmiyor daha

Şu da ek gıda için geçen katıldım ben

Online Ek Gidaya Gecis Kampina davetlisiniz!
22 Eylul Persembe gunu Zoom uzerinden gerceklesecek egitimimizde uzman sohbeti, yarismalar ve surpriz hediyeler sizleri bekliyor.
Egitimimize UCRETSIZ kayit olmak icin tiklayin: Ek Gıdaya Geçiş Kampı 5!
SMS istemiyorsaniz EBEBEK RET yazip 4933'e gonderebilirsiniz. Mersis:0336055427200018 B018

biberon kolayına geliyor ve artık büyüyorlar benimki ucunu yalıyor memeyse itiyor diliyle biberonsa emiyor ama biberon hızlı akışı meme reddini tetikliyor
Benimki 3 günlükken öyle yaptı ya. Emmeyi bıraktı. Yaladı biberonsa emdi memeyi yaladı durdu cadı kız

Yeni mi oldu bende son zamanlar öyleyim retroya bağladım. Aşırı halsizlik uyusam dursam kolumu kaldırasım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…