Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Drun demedenmi yaptın hep
Gerek görmedim ben dr gitmeyi canım.Aman sanki doktorlarlamı büyüdük.Ilk ayları atlatınca dr a gitmek mantıksız geldi bana çocuğun kg alımı iyiyse ve sağlıklı görünüyorsa. 3gün kuralımı uygulayacaksın zaten ek gıda.

Reactions: Jou
Mamanun tadını mı beğenmiyor acaba.Başka mama denedin mi kuzum?İyice kuduruk oldular benimki gün boyu uyumadı daha yeni uyuttum düşün

Aaaa bende alim bizimkide sever kesin
Maymun var oynatiyorum onla beraber kollar bacaklar bir oynuyor görmen lazım ağızda açık
Hahah sanki uçacaklar kesin al ya. Ben çok istiyordum ama bu kadar sevebileceğini tahmin etmemiştim
Yok kız umudu kestim koddan falan biz boşuna gidiyoruz e bebeğe ya

Nefes0858 bacım bak hele kod darbesinden sonra bide kamp darbesi çıktı

Yarın ebebege gidiyorum kızlar güzel oyuncak önerisi olan var mı acaba? Şu hışırtılı kitabı alasım var bir de ek gıda şeylerine bakayım diyorum
Hışırtılı kitabı kesin alın derim biz bayıldık

sweetgirlcandy ben de ilk başlarda uzun süre golden goat kullanmıştım çok güzel severek içiyordu sonra birden icmemeye başladı baya direndi. Mamayi değiştirdim şimdi sma optipro kullanıyorum gayet severek içiyor hatta iştahı açıldı bu mamaya geçtiğimizden bu yana. Belki arkadaşın dediği gibi tadını beğenmiyordur artık

Anladım canım ama kendini kıyaslama ozamanki buzamanki gibi bir değill artık dünya zararlı ve kötüye gidiyor herşeyden salgın var eskiden öyle değildi buyüzden böyle şeylere dikkatli olmak gerekir

Mamanun tadını mı beğenmiyor acaba.Başka mama denedin mi kuzum?İyice kuduruk oldular benimki gün boyu uyumadı daha yeni uyuttum düşün
Doktorumuz sonradan değişse olabilir de baştan beri aynı mama sanmıyorum dedi. Ama içiyor yani hiç içmese neyse de. Benimki de bugün gündüz uyumadı. Uyudu uyandı hep

Valla bilmiyorum ki ya. Geçen 2 gün boyunca zorla içti hatta içmedi acile gittik. Şimdi de arada yapıyor öyle çok değil de. Bide hafif soğuk olsun içmiyor bunu keşfettim şimdi de

Yaaaaa tesadüfe bakk ilkeye ilkbasta randevu bulamadım zaten çok kanama geçirdim ilk hamilelik testi yapınca evde cok doluydu busefer gittim levent duman a onada memnun kaldım cok şükür şimdi çıkmış hastaneden keşana gitmis özel hastaneye

Ayy tanıştırırızz kızz memnun olurumm

Valla bilmiyorum ki ya. Geçen 2 gün boyunca zorla içti hatta içmedi acile gittik. Şimdi de arada yapıyor öyle çok değil de. Bide hafif soğuk olsun içmiyor bunu keşfettim şimdi de
Ben suyu kaynatırım soğur hep aynı ısıda olur tekrar ısıtmam yani baştan beri böyle yapıyorum alıştı artık çocuk oda ısısında suya

Anladım canım ama kendini kıyaslama ozamanki buzamanki gibi bir değill artık dünya zararlı ve kötüye gidiyor herşeyden salgın var eskiden öyle değildi buyüzden böyle şeylere dikkatli olmak gerekir
Kuzu salgınla ilgisi yokki gelişimin
Çocuk sağlıklı görünüyorsa dedim zaten:) Kızımda da gitmedim zaten sağlık ocağı aylık kontrolü takip ediyor kg ve boy.Bir sıkıntı olursa ancak öyle gidiyorum ben doktora.

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…