Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ya iste benimki de oyle geceleri, 1-2 saat aralikla surekli kalkiyo, gunduz de zorla emziriyorum, etrafa bakicak diye emmiyo ya acaba diyorum sut mu doyurucu degil bizim, sutun kalitesini artiricak biseyler yememiz lazim sanirim
Benim yemeklerimi annemler yapıyor. Yiyorum yani sürekli. Vitamin vs destek de alıyorum, kilo alımı da normal diyor dr. Kalite değil bence olay bebeğin alışkanlığı. İlla 2 3 dkda olsa emcek. Bi de böyle koklaya koklaya mmmhh mmmhhh diye diye emiyor gündüz bizim de ilgi kaymaya başkadı ama yine de asla 2 saati geçirmez. Özellikle 24 saat boyunca saydım geçenlerde 16 kere emdi toplam inşallah ek gıdada rahata ereriz başka şeylere yönelirler meme dışında

Kizlar ben oglana su hic vermedim dun ebebekten ceysu aldim onu vermek istiyorum azıcık kaynatmama gerek varmi bunu yoksa direk vereyimmi ?

Kizlar ben oglana su hic vermedim dun ebebekten ceysu aldim onu vermek istiyorum azıcık kaynatmama gerek varmi bunu yoksa direk vereyimmi ?
Ben de ebebekten ceysu aldım 1 haftadır vermeye çalışıyorum. Zaten biberon asla almıyor, kaşıkla da olduğu gibi tükürüyor sadece ağzı ıslanmış oluyor ahahah ben direkt verdim canım zaten 3 4 çk anca veriyorum hepsi dışarda

Saolsun acınmaya ihtiyaç varmış gibi, doktor birde tanıdıktı dimi
Doktora yazdım daha cvp gelmedi benden bıktı mı acaba

Kızlar rotarix 2.dozu de umuz 15ekim demişti o da cumartesiye denk geliyo. Eczacı bi gün önce sağlık ocağında yaptırın 1günden farketmez dedi ama bilemedim ya . Sizce napayım
Dün 4. Ay aşısını olurken bir dahaki ay rotarix için ebe, 12si cumartesiye geliyor. 14ünde gel yapalım dedi. Öncesinde değil sonrasında çağırdı.

Saolsun acınmaya ihtiyaç varmış gibi, doktor birde tanıdıktı dimi
Doktora yazdım daha cvp gelmedi benden bıktı mı acaba
Ahahah evet tanıdık olduğu için baya rahat konuşuyor zaten ama inanır mısın bu yorum bile beni rahatlattı. Aaa çocuk harici bana bir yorum yapıldı biri acımı paylaştı diye

oyy yerim onu ben suyu alirken minnak suluk aldim bitane onunla vericem bakalim bizimki biberona aliskin mama yemisti önce bunu alir insallah ozaman bende kaynatmiyim dimi

bizim bebekler de aynı doktorlar da aynı bence doymuyor dedikce gerekirse 24 saat emzireceksin dedi. gerci o olmasa coktan mamaya baslamistim, sutum de kesilmisti de neyse

oyy yerim onu ben suyu alirken minnak suluk aldim bitane onunla vericem bakalim bizimki biberona aliskin mama yemisti önce bunu alir insallah ozaman bende kaynatmiyim dimi
İçin nasıl rahat edecekse sen bilirsin canım. Yani benimki herşeyi ağzına sokmaya başladı zaten, ben suyu falan kaynatmayı çok düşünmüyorum. Hazır su zaten ve yenidoğan süreci bitti. 2 aya yerleri yalayacak da ahahah benim gücüm yok o kadar titizlenmeye ama biri yapsa isterdim ahahahah
bizim bebekler de aynı doktorlar da aynı bence doymuyor dedikce gerekirse 24 saat emzireceksin dedi. gerci o olmasa coktan mamaya baslamistim, sutum de kesilmisti de neyse
Aay evet aynısını diyor, patron ne zaman ne kadar isterse vereceksin dedi aşırı rahat bi kafada ben anlamadım adamda sıfır kural sallanıyor diyorum başka uyumuyor diyorum e ne güzel sizi dizmiş tepesine aferin aferin çözmüş olayı diyor ahahahahsh

Kızlar rotarix 2.dozu de umuz 15ekim demişti o da cumartesiye denk geliyo. Eczacı bi gün önce sağlık ocağında yaptırın 1günden farketmez dedi ama bilemedim ya . Sizce napayım
Bize tarih de vermediler kız dikkat etmek gerekiyor mu acaba
Kendim icin bi turlü gidemedim ki firsatim olmadi aile hekiminden istiyim bari
Aynen canım ya çok vitaminsiz kalıyoruz

Hahah ay hiç bilmiyorum ben öyle çok instagrama falan da bakamıyorum
Ya bugün aklıma geldi şimdi bu bebelere tuzsuz mu vercez gıdaları
Evet canım tuz önermiyor doktorlar böbrek içinmiş galiba. Ama ben 10 aylık olduğunda kendi yediklerimizi az tuzlu yapıp ayrı yapmamayı düşünüyorum bakalım nasıl olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…