Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Evet canım tuz önermiyor doktorlar böbrek içinmiş galiba. Ama ben 10 aylık olduğunda kendi yediklerimizi az tuzlu yapıp ayrı yapmamayı düşünüyorum bakalım nasıl olacak.
E şimdi kabağı haşlayıp öyle tatsız tuzsuz vercez önüne he kabak normalde tuzlu bile zor gidiyor yaf

Bizim doktorla hiç konuşmadım
İlk dogdugunda hiç eş geçmezdim arada sürmedigimde oluyor büyüdükçe azaltiriz tabii

Canim acınacak haldeyiz zTen bugün yolda çok yoruldu uyuyamadı yavrum 5 gb hemen yatırdık yarım saat bir saat sonra hemen meme simdi memede
Artik geceleride ole yatağa yatiramadim vallah

Kuzum bende izah ettim sagolsun patronum
Sana cok ihtiyacım var gelmeni dortgoxle bekliyorum ama güveneceginiz birine bırakın aklınız kalmasın acele etmeyin illaki biri çıkacak dedi suan yıl sonuna kadR beklicem
2 ayda yarı zamanlı mart başı da annem bakacak 5 Ay sonra da kayinvLidem
Bakıcı içinde araştıracagiz

Birini bulduk da evimde bakarım
Isime karisilmasin şu saatte uyut şu SAATTE Yedir gibi
6 bin istiyormuş

Ayy kurban olduğumm hahahahah meme üstü meme bu anını hiç unutamıcam

Bnmki aciktigindan mi uyaniyo acaba yoksa aliskanliktan mi bilemedim, ay bana kalsa cocuk hep aç hani millet der ya aglayinca ac bu cocuk diye, millete gerek kalmiyo ben daha aglamadan habire ac saniyorum cocugu ya
Ay deme deme deme gunduzleri emziricem diye canim cikiyo, ac ama etrafa bakicm diye tutmuyo memeyi, biyerden bi ses gelmesin hemen bakiyo, diyorum evladim sanane be senin isin emmek bide kafayi geri cekip kendini yay gibi germesi var, bagriyo bi yandan da, gaz mi meme reddi mi baska bsymi hicbisey anlamiyorum

Ayy kurban olduğumm hahahahah meme üstü meme bu anını hiç unutamıcam

Sizin oraya geldim degirmenkoydeydim
Kiz çok fena oldum
Eve geldik basim dönüyor midem bulanıyor
Yol kötü yaptı hamileyken bile gittim geldim bole olmadım
Ben nasıl gidip gelcem kiz

Reactions: Jou

Artik sadece işi meme değil heryeri kurcalamak
Bizimki sofraya oturduğumuz an başlıyor mizmizlanmaya sofraya gelince höö

Alışkanlık bence ya nerden anlıyorum iki çekiyor uyuyor ac olunca eme eme bırakmıyor

Ahahah evet tanıdık olduğu için baya rahat konuşuyor zaten ama inanır mısın bu yorum bile beni rahatlattı. Aaa çocuk harici bana bir yorum yapıldı biri acımı paylaştı diye

Bizim doktorda yıllardır tanışıyoruz oğlumda dolayı gorumcem falanda gidiyor
Herseyimjzi biliyor içimizde beni görünce
Sagolsun seni hiç iyi görmüyorum diyor bende kendimi görmüyor iyi ne olacak diyorum

Artik sadece işi meme değil heryeri kurcalamak
Bizimki sofraya oturduğumuz an başlıyor mizmizlanmaya sofraya gelince höö
bizimki de bi bakiyo bi bakiyo biz yerken, sanki cani cekiyomus gibi
Alışkanlık bence ya nerden anlıyorum iki çekiyor uyuyor ac olunca eme eme bırakmıyor
Ama azcik emiyo 2 dk emiyo bazen, nerden doycakki, bazen de 20dk duruyo uyuyakaliyo sonunda, ne yaptigi belli degilki

bizim bebekler de aynı doktorlar da aynı bence doymuyor dedikce gerekirse 24 saat emzireceksin dedi. gerci o olmasa coktan mamaya baslamistim, sutum de kesilmisti de neyse

Benim doktor farklı
Kilo az aldı diye mama ver dedi
Ayrıca surekli emdiği için önsutu alıp kilo alamayabilir dedi
Ama kızlar gece emzirmesi cok önemli bence o dönem gece emerken ben çok yorgundum 5 10 dk emzirip hemen yatıriyordum

Doktoruna hayranım hahahhaha
Canim bende ilk çocukta kaynatirdim suyu simdiki ruh halim ne olur bilmiyorum
Isyerindekiler Ay ne kadar uslu bir kız diyorlar
Evet çok uslu bana kök söktürür dedim
İlk cocugum bu şekilde olsaydı muhtemel 2 yapmazdım dedim o derecemi diyorlar

Ya iste benimki de oyle geceleri, 1-2 saat aralikla surekli kalkiyo, gunduz de zorla emziriyorum, etrafa bakicak diye emmiyo ya acaba diyorum sut mu doyurucu degil bizim, sutun kalitesini artiricak biseyler yememiz lazim sanirim

Alışkanlık işte kuzu kilo alımı iyi ama ben hala aynı kafadayım sütüm yetmiyormu

Kızlar rotarix 2.dozu de umuz 15ekim demişti o da cumartesiye denk geliyo. Eczacı bi gün önce sağlık ocağında yaptırın 1günden farketmez dedi ama bilemedim ya . Sizce napayım

Ben 5.ay kontrolde yaptircam
Lakin iyi söyledin tarihine bi bakim Ya hicbisi demedi bana

bizimki de bi bakiyo bi bakiyo biz yerken, sanki cani cekiyomus gibi

Ama azcik emiyo 2 dk emiyo bazen, nerden doycakki, bazen de 20dk duruyo uyuyakaliyo sonunda, ne yaptigi belli degilki

Öyle bakarken az kaldı cocum yakın zMnda sende bu masada yerini alacaksın diyorum

Ya evet bazen 2 dk bazen 20 dk
Gunduzleri eskisi gb istikrarlı emmiyor gezmek derdi hanımın
Bazende memede ağlıyor diğer memeye alıyorum tuhaf bisi bunlar ya

Kızlar rotarix 2.dozu de umuz 15ekim demişti o da cumartesiye denk geliyo. Eczacı bi gün önce sağlık ocağında yaptırın 1günden farketmez dedi ama bilemedim ya . Sizce napayım
Hiç bir şey olmaz kuzu ya da pazartesi yaptır. 2.dozu ben kendim vercem evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…