Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kizlar ben oglana su hic vermedim dun ebebekten ceysu aldim onu vermek istiyorum azıcık kaynatmama gerek varmi bunu yoksa direk vereyimmi ?
Ben ebebekten fuska aldım kaynatmıyorum onu. Kimyacı bir arkadaşım kaynatınca mineraller gidiyor demişti

Bepantol mu vardı sende pişik için sweetcim sanki öyle hatırlıyorum.
Evet sudocrem de var. Bazen popo kıp kırmızı oluyor o zaman sudocrem sürüyorum. Bepanthol u de her bezde sürmüyorum arada.

Sudocrem i biliyordum da bepanthol un de içeriği kötüymüş ya şaşırdım valla

Bebek yuzune gozune yemekleri surerse kafayı yerim heralde, analarimizda bize kendileri yedirmiş,kuru şeyleri,meyveleride elimize vermişler yemişiz.ben anam babam usulu yedirme taraftariyim
Yüzü neyse de saça başa değdi mi abooow
Değmedik yer kalmayacak demek
Hahah ay hiç bilmiyorum ben öyle çok instagrama falan da bakamıyorum
Ya bugün aklıma geldi şimdi bu bebelere tuzsuz mu vercez gıdaları
Evet ya tuzsuz. 2 yaşına kadar sanırım. Yemeklere geçince rahatlarız tuz atmadan alırız da öncesinde işte tatsız tuzsuz

Biz bgn 4.ay kontrolüne gittik. Son 1 ayda 650 gram almış kızım. Dr masallah cok güzel bakmışsın dedi. 3.aydan sonra aylık 500 gr yeterli dedi. Direk aklıma siz geldiniz. Sizin dr yanlış hatırlamıyorsam 400 gramda mama önermişti dimi ? Bence bir şekilde büyüyorlar ben de öksüt olayına takılmıştım bir ara ama akışına bıraktım bir de artık kucakta destekli oturtun dedi cok sevindim

Masaallahh sizin doktorlar oturtun dedi bizim dr oturtma dedi buneiştir yavv

Doktorlar da bi çeşit..ben 15 gundur oturtuyom ara ara,bebek istedikçe,alişti oturmaya, geçen babasi sadece poposuna destek veriyo cocuk bi sure o şekilde dengesini sağliyo düşmeden oturuyo hatta

Doktorlar da bi çeşit..ben 15 gundur oturtuyom ara ara,bebek istedikçe,alişti oturmaya, geçen babasi sadece poposuna destek veriyo cocuk bi sure o şekilde dengesini sağliyo düşmeden oturuyo hatta
Guzel canım benimki kucagımda oturuyo zaten oturtsam önune dogru düşüyo

Anam babam usulü birazda gitmek lazım bizleri her ay doktor kontrolüne mi götürdüler sanki bakma mecbur çağa ayak uyduruyoruz :) annem ben sizi 3 aydan sonra oturtuyordum kucağımda diyor doktorumuzu seviyoruz

Reactions: Jou
Anam babam usulü birazda gitmek lazım bizleri her ay doktor kontrolüne mi götürdüler sanki bakma mecbur çağa ayak uyduruyoruz :) annem ben sizi 3 aydan sonra oturtuyordum kucağımda diyor doktorumuzu seviyoruz
Aynenn benim annemde öyle diyo hahahaha nese kucagımda oturtuyorum nasılsaa direk koltuğa destekli oturtamıyorum one doğru düşüyo tam olmadı demekki şu 19 ekimden sonra bakalımm baslar belki

Aynenn benim annemde öyle diyo hahahaha nese kucagımda oturtuyorum nasılsaa direk koltuğa destekli oturtamıyorum one doğru düşüyo tam olmadı demekki şu 19 ekimden sonra bakalımm baslar belki
Aynen benmki de kucağımda bile bazen kafa hoooop öne doğru gitti bgn ayyy cok komik oluyorlar yaaa haciyatmaz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…