Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Valla ben en azından evde kaşıkla falan akanı geri veririm

Evet geceleri daliyor koydugum an uyaniyor
Memede olmak istiyor gündüz oluyordu simdi gecede başladı memede olmazsa ağlıyor
Bak karnını doyurdum üstünü fln degistirdim
Eşim salladı 10 dk uyudu 5 dk sonra gözler kapalı ağlıyor
Memeye almadan susmuyor ayakta sakinlemiuor

Ay maşallah yaaaa
Evet canım 420 gr almisti ve sürekli memede olduğu için seni dinlendirir gunduzleri bi meme bi mama 3 saatte bir demişti
Valla ben mamayi verdim yemedi
Emzirdim hiç 3 saatte bir yapmadım zaten durmadi surekli emince onsut alir fln dedi
Sonra dedim bir hafta takip etcem.eger.kilo az alırsa vercem yazdım doktora bu şekilde mama yemedi kilo alımına bakalım haftalık dedim
Haftalık takip ettim şükür aliyodu mama vermedim

Kızlar benim bu sıpacık 2 3 gündür yine mamayı içmiyor bu sefer dibini bırakıyor bazen yarısını içiyor bazende hiç içmiyor 1 saat sonra acıkıyor. 3 saatte bir 150 cc veriyorum. 4 saate mi çıkarsam acıkmıyor mu acaba diye düşündüm. Ama önce içiyordu. Bir de genellikle 3 saat olunca uyanır ya da elini emer. Buna şükür hiç içmediği zaman daha kötüydü de

Kaççç kaçççç ahahahhh 6bin ne yaaa asgari ücretten bile fazla İşime karışılmasın ne demek öyle sanki bitki besliyor

Sıkıntı hep ya valla yıldım içeriklerden
Birde bişi sorcam kuzum aslında herkese soruyorum. Şimdi bu pişik kremi boynuna sürüyoruz ya bebenin eli o taraflarda hep kreme gelme ihtimali doğuyor. Kremle temas edip eli ağzına giderse diye kafama takıldı

Büyüdükçe beslenme arası açılıyordur kuzum 4 saatte 1 vermeyi dene sen bakalım prenses buna ne tepki verecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…