Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kaççç kaçççç ahahahhh 6bin ne yaaa asgari ücretten bile fazla İşime karışılmasın ne demek öyle sanki bitki besliyor

Canim sorma ya
Bundn önceki baktığı çocuğun annesi saati saatine söylüyormuş işime karisilmasin ben kendi düzenimi kurcm demis
Bende dedim şimdi bunu söyleyip set koyuyor ya ben bisiye takılabilirim hani çocuğun annesiyim 6 ahdir bir düzen oluşturdum ya

Kremi yedir iyice kuzu
Benim gibisin ya ağzına sürerse

Gece gece daral geldi, adam ayda yılda bir dışarı çıktı ve doğal olarak ev perişan durumda. O evde olmayınca her yer dağılıyor, oğlum kucaktan inmiyor ki ev toplayayım. Ruh durumum ekte

Yeminle aynısı koca gelince direk etrafı toplamaya girisiyorum dağınıkta ruhum daralıyor
Bizimki dışarı çıkarken bisi lazim mi benlik bisi var mi hersey yolundami gb surekli takipte
Pislik yapmamdan korkuyor sanırım
Ya ben böyle biri değilim kii

Nerdesin sen yahu iyi misin aklımdasın hep
Azıcık depresyona girmiştim çıktım geldim kuzuuu
Sen nasılsın Ahsen hanım nasıllar
Selam Fatmacım bizler iyiyiz ataklarla uğraşıyoruz Sen nasılsın?
Selam tatlım bizde iyiz şükür
Geçecek hepsi
Rabbim sağlık versin Güzel günlerimiz olsun
Sagol canim,bu mu yoksa senin diger onerdigin mi daha etkili acaba..o dunkunu siparis edecektim,jounun teknigini deneyeyim dedim çikti cidden kaka lekesi.ama diger meyve lekelerini cikarir mi bilmiyorum.meyve lekeleri en zor leke
Valla bunu bilmiyorum. Ama benim dediğimi whatsap grubunda paylaşmış bi anne ek gıdada falan lekeleri çıkarıyor diye. Bende sordum sarı lekeleri çıkarıyor mu evet dedi öyle aldım
Ayyy neymiş neymiş o lekeleri çıkaran

Aman iyi çıktıysan sorun yok bizde iyiyiz çok şükür mama içmiyor ara ara. Mama ve kakayla başımız dertte

Boynunun altına eli hiç gelmiyor ondan çekinmiyorum. Ama doktorun verdiği kremi banyodan sonra eline falan sürüyorum
Büyüdükçe beslenme arası açılıyordur kuzum 4 saatte 1 vermeyi dene sen bakalım prenses buna ne tepki verecek
Bide öyle deneyim kucakta zıplatma da 3 gündür işe yaramıyor gülüyor resmen oyun sanıyor

Can kızlar bir sorum var size
Bebeleriniz rüya görüyor gb ses çıkartıyor mu
gunduz uykularinda ve gece uukusunun basinda cikariyor. bazen guler gibi, bazen aglar gibi oluyor. bazen mm liyor sadece. aktif uyku deniyormus sanirim buna, beyin gelisimi o ara oluyormus.
gece acikinca da uyurken sesler cikarmaya basliyor once.

ikinci ürüne %50 indirim var. zaten eğitici köpekcik alacaktım, 200 tl ye geliyor böyle :)
Canım şahsi fikrim eğitici köpekçik çok şart değil.Bazı bebekler elektronik oyuncak sevmiyorlar.Kendin konussan,aynanın karşısında uzuvlarını söylesen, gözlerinin içine bakarak şarkı söylesen daha iyi bence. Oyuncak sürekli aynı şeyleri tekrarlıyor çünkü.Birkaç ay sonra aktivite masasına yaparsan o yatırımı daha iyi olur

Baby goat kullanıyorduk o genel de kabız yapıyordu. Sonra içmeyince 3 gün önce değiştirdik bebelac gold aldık. Doktor mamadan olmuştur mama yaramamış direkt atıyor vücut dedi. Sma aldık şimdi bakalım
Sma nasıl yiyormu canım?Kilo aldırımı içimi iyiydi önceden.

Merhaba kızlar nasılsınız?Bebişler kocaman oldular maşallah.
Benim oğluş susama da aşırı tepki veriyor yüzü sivilcelendi anında ayçiçek çekirdeği de aynını yaptı.Dr kabuklu kurıyemişleri de yasakladı süt ürünleri yanında.Ve yumurtayı da 2 günde bir ye dedi.Ne yiyeceğimi şaşırdım artık

Tabiki hem o kadar ücret ödeyeceksin hemde çocuğun üstünde hiçbir laf hakkın olmayacak çok saçma Çok zor ya birini bulmak gerçekten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…