Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Tükendim İster ismetez düz zeminde boynu katlıda olsa açılıyor el ağızda olduğundan çok yakın gibi ben mi bu kadar takıyorum acaba dedim ama düşünmeden edemiyorum. Doktor 2 hafta sür dedi bir de

Ahahhah aynen ya ama öyle başlamak gerekiyormuş. İnşallah yoğurdu sever de yoğurtla veririz daha çekilir olur sebzeler
Bize yoğurt da yasak ya oysa ne hayallerim vardı bir sürü şeftali püresi attım güya yoğurduna katacaktım
Yüzü neyse de saça başa değdi mi abooow

Değmedik yer kalmayacak demek

Evet ya tuzsuz. 2 yaşına kadar sanırım. Yemeklere geçince rahatlarız tuz atmadan alırız da öncesinde işte tatsız tuzsuz
Ahh acıdım bebelere aman kız bize öyle mi yaptılar hiç sanmıyorum sofrada ne varsa onu yemişizdir
Benimki o tatsız tuzsuz kabağı bir yiyor ki sanırsın kuzu çevirme.
Yaa maşallah maşallah nasıl yaptın canım sadece buharda mı pişirdin

gunduz uykularinda ve gece uukusunun basinda cikariyor. bazen guler gibi, bazen aglar gibi oluyor. bazen mm liyor sadece. aktif uyku deniyormus sanirim buna, beyin gelisimi o ara oluyormus.
gece acikinca da uyurken sesler cikarmaya basliyor once.

İlk defa bole ses çıkardı inlemeli ses çıkarırdı ama bu İlk

Şimdilik iyi içiyor ama bu arada yarısını yarısından biraz fazlasını içmeye başladı

Öyle tabi tuzsuz şekersiz mi yaptılar

Kızlar dün doktor kontrolümüz vardı ek gıdayı sordum da 6dan önce başlama dedi üzüldüm bi parça heves ediyorum ya 5aylık olsun da yavaştan başlarım ben sanki bu arada poposunda kızarıklık vardı alerjidir belki diye süt ürünü tüketmedim bi haftadır dedim yemenden kısma sakın dedi bi krem verdi kızarıklık için. Kan damlası da bestiron öneriyorum dedi onu aldık başladıkk bu sabah

Bestiron kullanıyorum bende ne kadar kullan dedi damla hesabımı söyledi Benim doktorumda hep yemenden kısma diyor bana Hangi şehirdeydin

Tarif edemiyorum kuzu ama bu cok farkli hani büyük insanlar sayiklar ya
Öncesinde inleme olurdu
Çok uyanıkken gitmekte daha çok acısıni yapsr biz hwp uyurken gittik tesadufen hemsire dedi bağırmadı cok cunku uykusu var dedi boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…