Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Muş'tayım 7,8 damla ver günlük dedi. 6.aya kadar da gelmene gerek yok bidaha büyük bi sorun olmazsa dedi
Aynı doktor olabilir mi diye düşündüm ama değilmiş Bizimki 6. Aya kadar her ay muayene, birde 5. Ayda ek gıda hakkında konuşalım demişti 7-8 damla alla alla kilo hesabı mı yaptı acep bana kilosu ne kadarsa o kadar damla ver dedi. 7 ise 7, 8 ise 8 gibi

Yok yok aynı değil ben epey uzaktayım oğlum şu an 7800gr doktorda arada kaldı bence o yüzden 7,8damla devlete gidiyorum ben o yüzden gerek yoksa gelme demiş olabilir seninki erken başlatır o zaman benimki taa 6da ek gıda bilgisi veririm dedi

Canim boyu kilosu ne kadar olmus minigin

Kizlar ocean kullanan varmı sizler 6 damlamı dedi dediyse o çekme şeyi bidafamı ediyoruz veriyoruzz anamm içine girince 6 damla oldugu ne malumm ben anlamadım yavv

Muayene rahat bulabiliyor musun çok zor burda devlette yer bulmak 7 damla ver karar vermediysen 7800 ise kaç vericem demiştim 7 damla demişti Belki fikir olur sanada

Muayene rahat bulabiliyor musun çok zor burda devlette yer bulmak 7 damla ver karar vermediysen 7800 ise kaç vericem demiştim 7 damla demişti Belki fikir olur sanada
Çok şükür kolay buluyorum randevu canım aynen bugün 7 verdim iyi oldu sen de deyince bizimkiler aynı kiloda demek ki

Kizlar ya ben kendi doktorumu bırakmıstım mesajima donmedigi icin simdi yeni doktor bakiyorum ilgili 4 ay asisinda ebeye sordum demir ilacini oda doktor karar versin kakada kan gorduyseniz biz vermeyelim dedi ben daha kullanmiyorum onu insallah sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…