Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kizlar ocean kullanan varmı sizler 6 damlamı dedi dediyse o çekme şeyi bidafamı ediyoruz veriyoruzz anamm içine girince 6 damla oldugu ne malumm ben anlamadım yavv
Sıkmıyor musun damla damla. D vitamini gibi değil mi. Ben kaşığa sıkıyorum sıkıntı olmuyor
Yaa kuzum onu da düşünüyorum biliyo musun kendim mi versem diye. Yani bi damla sonuçta aç olması önemli bi de
Bana doktorum kendin ver dedi. Ebe mamaya kat çıkarıyor diyor dedim. Mamaya katma mamayı kusabilir kendin ver dedi

Kizlar artık bebeler oyun istediklerinde bir eşyayı almak isteklerinde ağlıyorlar
Hadi kolay gele bize uykusu mu var aç mi derken
Gezmek mistiyor neyi istiyor sorularıda eklendi artık bize
Bizimkinin bitane kaplani var hiç sevmiyo,onu eline verince sinirleniyo parçalayacak:) aslani var onu cok seviyo

Ah nerdeee kaka yapınca altını almaya başlar başlamaz uyanır sevinç çığlıkları gülücükler artık gecenin 3ü müdür 5i midir kimin umurunda
Canım bizim ebe de öyle dedi kan görüyorsan biz vermeyelim bu defa kakayı kırmızıya boyar sen takip yapamazsın demişti. Ama ben bestiron kullanıyorum Doktırumuz önermişti boyama olmuyor bazen yeşil oluyor sadece
Canım geçen burada mı demişlerdi elini emmesi de mama meme reddi yapabilir diye bizimkide bazen kendini geri atıp elini uzatmaya çalışıyor ağzına. Bir şeyler ile meşgul etmeye çalışsab misal hışırtolı kitabı as boynuna eliyle kıpır kıpır oynarken dene bakalım olacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…