Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canım ben yanlış yazmışım d vitamini eksikliği diyecektim

Jou siz nasıl bu kadar turşu yiyorsunuz benim canım ne tatlı nede turşu istemiyor her gün yeşil elma ve mandalina yiyorum walla
Tatlı istemiyor mesela şekerle hiç aramm yok ama gebelikte şekerim çıkmış ne yazıkkii tursu hep istmeiyor dün biri dedi dedi turşu kalktım yedimm hahahah iyide oldu ama sonra neoldu midem bulandıı

File neresi acaba ben tepe tarafıı na yakın biyerde sitede oturuyorum kuzum ocean bende kullanıyorum bak bana bunu verdi
Sen baya baya bilmiyorsun buraları biz geleli 6 sene falan oldu E bebek falan var hani starbucks açıldı hatta oradabigün eşin müsait olunca git file markete çok güzel ürünler var ben alışverişimi ordan yapıyorum genelde.. tam ters istikamette oturuyormuşum bak işte kısmet .. bir sonraki kontrole 1 ay sonra çağırdı bu doktor ama gitmeyi düşünmüyorum 3 hafta sonra Levent beye gideceğim inşallah bi aksilik olmazsa

Reactions: Jou
E bebek flaan yerler biliyorum iyice kazıdılar orayı yaa sen çarşı taraflarısın o zaman çarşıda ynei yerler oluyor ben çok nadir gelirim çarşıya benim geleli 4 sene oldu sen benden eskisin aynı zamanda görüncez o zamann belki bigün görüşmek nasip olur hiç arkadaşımda yok burda

maşallah ne güzel gözüküyor sağlıcakla büyüsünler inşallah kaç haftalık oldun canım

11+0 dı normalde 11+4 dedi boyunu ölçüp ama ben yine 11+0 gibi düşünürüm şimdi ileride ama sonra geri de kalabilir

dün akşam da iğnelerim bitti onun için anasıyla birlikte dans ediyo

ahahaa biz dedik turşu canavarları
Benim canım da böyle acılı ekşili turşulu şeyler çekiyor deli gibi. Ama midem deli gibi yanıyor yemedigim halde yesem herhalde delinecek
Bulantım çok olmuyor ama bu yanmalar mahvetti beni

Günaydın

ben çıktım randevudan, o kadar büyümüş ki şok oldum

4,5 cm olmuş tontişko

fotosunu ekledim ama keşke buraya video eklenebilseydi de görseydiniz rapçiler gibi dans ediyodu
yaaa nasıl güzellll Maşallah nazar değmesin boncuğa
Bende dün çok yedim kuzum ama rahatsız etti beni yine yerim ama daha dikkatli az yerim. Bende çok severim kizartmayi kızartılan her şeye bayılıyorum
valla kuzu kendimi bir tek bunda frenleyemiyorum hahahah
ahahaa biz dedik turşu canavarları
Benim canım da böyle acılı ekşili turşulu şeyler çekiyor deli gibi. Ama midem deli gibi yanıyor yemedigim halde yesem herhalde delinecek
Bulantım çok olmuyor ama bu yanmalar mahvetti beni
Sayenizde kalktım turşu yiyorum kızlar teşekkürler
kızlaaar çok fenasınız. ben iş yerinde turşuyu nereden bulucam şimdi :) benim canım 0 tatlı çekiyor. ama bu hamile kalmadan öncede böyleydi. hep böyle acıcı ve ekşiciydim.
şimdi turşu olsa da yesem. akşam eve gider gitmek kavanoza gömülcem hkasdhkadljasşl

Ah canım elimde olsa da turşu kavanozları yollasam helal et hakkını tabi yer yemez mide yanmasını göze alıyorsan ye anında midem yanmaya başladı

Kızlar sizlere bir şey soracağım bugün 8.haftama girdim gittikçe artması gereken mide bulantıları yok oldu bende, 2 gün önce berbat durumdaydım hatta çıkarmaktan çok kötü olmuştum ama şuan yok sabahları bazen gelip gidiyor sizde nasıldı durumlar sizce bu normal mi

ahaha bu ben

apar topar doktora gitmiştim ama herşey yolundaymış, sonra zaten 1-2 güne fazla fazla geri döndü bulantılar ama yine de için rahat etsin diyosan bi git sen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…