Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
ahaha bu ben

apar topar doktora gitmiştim ama herşey yolundaymış, sonra zaten 1-2 güne fazla fazla geri döndü bulantılar ama yine de için rahat etsin diyosan bi git sen de
Ay yüreğim hop hop bi oturuyorum bi kalkıyorum bi kaybım var bundan önce onda kalp atışı bile duyamamıştık, doktorum ilde ben ilçedeyim o yüzden rahatlıkla çıkıp gidemiyorum canım ama içimden bir his de iyidir inşallah diyor Allaha tevekkül ediyorum, tam aynı durumu yaşamışız mutlu oldum bebişinin çok iyi olduğuna

Tatlı istemiyor mesela şekerle hiç aramm yok ama gebelikte şekerim çıkmış ne yazıkkii tursu hep istmeiyor dün biri dedi dedi turşu kalktım yedimm hahahah iyide oldu ama sonra neoldu midem bulandıı
Benimde şekerim sınırda dikkat ediyorum böyle yağsız tavuksuz yemekler anca yiyebiliyorum şeker yemiyorum arada afyon lokumu yiyorum

Reactions: Jou
kızın olursa turşiye olacak adı

Benimde şekerim sınırda dikkat ediyorum böyle yağsız tavuksuz yemekler anca yiyebiliyorum şeker yemiyorum arada afyon lokumu yiyorum
Aynenn öylemi seninde mi sınırda gibi kaç pekii bende yagsız falan düzenli besleniyorum bide hiç kiloda almamışım doktor dikkat et demisti bana

Sekerin pek sınırda değilse kuzumm rahatına bak ama fazla yemeyelim

Çikolata baklava hiç yiyemiyorum akşam çayın yanına bir iki lokma bişeyler alıyorum hiç canım istemiyor nedense eskiden deli gibi içtiğim kolaya bakmaya tahammül edemiyorum arada limonata içiyorum ve ayran içiyorum süt filan

Yani hamilelik öncesi 83’tü, hamilelikten sonra 92’ye çıkmış.
Sınırda sayılır.

Ama bir kereden bir şey olmaz, değil mi?
Bende eşime diyorum hep ama neolursa olsun çok minnak ye dedi şeker bu istemedne bi fırlar sen anlayamazsın dedi korkumdan da yiyemiyorum şeker zaten çok tehlikeli benimki 100 olmuş daha ilk tahlil yapmama rağmen

Yani hamilelik öncesi 83’tü, hamilelikten sonra 92’ye çıkmış.
Sınırda sayılır.

Ama bir kereden bir şey olmaz, değil mi?
Benimde 99 da durmuş ama doktor bişey demedi normal dedi yine de dikkat ediyorum. Mesela fındık ceviz çok yemem lazım yiyemiyorum

off sormaa yazmak istemiyorum kızları tetiklemesin diye ama öz suyuma kadar çıkarıyorum ben de
Ayyy Allah yardımcın olsun kuzu çok iyi anlıyorum seni valla Aaa bu da ben deli gibi sevdiğim kolanın bir yudum alamıyorum çok aşırı tatlı geliyor artık

Bende eşime diyorum hep ama neolursa olsun çok minnak ye dedi şeker bu istemedne bi fırlar sen anlayamazsın dedi korkumdan da yiyemiyorum şeker zaten çok tehlikeli benimki 100 olmuş daha ilk tahlil yapmama rağmen
Evet kuzum yaa, gebelik şekeri bambaşka bir şey zaten.
Tamam tamam, yemem bir daha.
İğnelerime bir de insülin iğnesi eklensin istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…