Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Camları sildim mutfak dolapların tezgahı herşeyi indirdim temizledim, tozları aldım, evi süpürdüm sildim bi banyo kaldı tebrik edin beni
seni, jou yu, melikeyi okudukça delirecem ben yarım saat yemek bile yapamıyorum. nası oluyo bu iş yaa. 6 aydır sıcak çay içmedim o derece

Cano senin bebe düzelemedimi ya
çabuk uyuyodu bi süredir ama uyusa da yine hep meme istiyo, başından ayrılamıyorum ki max yarım saat. sonra yine meme ki yine uyusun. azıcık geciksem uykusu kaçıyor.
gerçi bugün ona bile şükrettim, memede de olsa uyuyodu. bugün uyumadıkça uyuyamadı, memede ağladı off çok zordu.

Canım onu sen 3 saat iyice oyala iyice uykusu gelcekki yorulcakki uyucak o düşünüyoki meme alırsam hemen uyurum

Canım onu sen 3 saat iyice oyala iyice uykusu gelcekki yorulcakki uyucak o düşünüyoki meme alırsam hemen uyurum
onu da denedim, bu sefer de çok yorulduğu için uyuyamıyor. bugün mesela uyumayınca götürdüm oyun oynattım, döndü durdu yerde yoruldu da baya, yine uyumadı hayır babası da ben de uykuyu çok severiz, kime çekti bu çocuk

Kizz acaba senin küçüklüğünemi cekti annem diyo aynı sen hic uyumazdın dogru düzgün diye

Canim ben istediği zaman emziriyorum aradan 2 saat geçiyo hep emmiyo düzenli yani

Canim ben bazen 3 saatte,bazen 2 saatte bir emziriyorum.

bi de ondan sanırım sizin hayat daha düzenli. ben hala saat başı 20dk filan emziriyorum yenidoğan zamanında bile 2-3 saatte emzirirdim. gerçi acıkmıyo ama anca böyle ayda 500gr aldığından azaltamıyorum neyse 2 ay sonra az daha düzene girerim inşallah ek gıdayla. iştahı iyi gibi neyseki.

Ek gidaya başlamadiniz mi?

Puset rahatsız ediyo artık yaa

Aynen canım baya rahatsız ediyordu yavrumu sığmıyordu artık rahat hareket edemiyordu
seni, jou yu, melikeyi okudukça delirecem ben yarım saat yemek bile yapamıyorum. nası oluyo bu iş yaa. 6 aydır sıcak çay içmedim o derece

Valla belisin yeni mama sandalyesi gelince koydum onu verdim eline oyuncak o oynadı ben işimi yaptım arada ağladı bıraktım oynadık tekrar devam :)
Kız gel ben sana yaparım çay sen iç bizim beybiler oynasın demek isterdim valla
Yürekten alkışlıyorumm

Hahajajaa beni sizler var ettiniz. Ama birazcık sizler gaza getirmiş olabilirsiniz he

Ek gidaya başlamadiniz mi?
tadım gibi veriyorum hala. korkuyorum arttırmaya. bi de 1 ay erken doğmuştu. 6. aya 1 hafta kaldı ama hala 5 aylık gibi düşünüyorum doyurmuyo o kadar da, sonrasında emziriyorum zaten hemen.
bi de kakasını yapmadı hala. ondan da arttırmaya korkuyorum. doktor da yapar endişelenme dedi lekelenmenin cıvık olduğunu söyleyince 10 gün oldu sanırım

yaw benimki oyuncaklara da atarlı ağzına götürmeye çalışıyo, hırslı hırslı çiğniyo, sonra da sinirlenip ağlıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…