Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar kilo durumlarınız ne alemde? Ben istemsiz öncekinden fazla yiyorum ama kilo almamışım hiç şaşırdım normalde kilo almaya meyilli bünyem

Doktor herşeyi kısıtlamasına rağmen şimdiye kadar 3 kilo almışım

Hala turşu diyor hafif acılı baharatlı yemeklerin zararı yok demi kuzu
Ya inanırmısınn aşırı acılı yemek yerizzz biz normaldee ama baharat sonuçta kekik zaten yenmiyormuş hafif acılı birşey olmaz mide yanması ekşime oluyormuş hamilelikte sık görülen birşeymiş

Ben aburcubur kesmiştim ama canim çekince vicdan yapıp yiyorum yinede almamışım yinede ipi kaçırmamak lazım
Evettt yinede fazla yememeni öneririmm bigün bianda bi gelir şu zaman şimdi yağlı şeyler tüketmemek gerekir ya zaten aburcubur hamilelikte zararlı hep bi avuç kadar birşey olmaz

Kızlar kilo durumlarınız ne alemde? Ben istemsiz öncekinden fazla yiyorum ama kilo almamışım hiç şaşırdım normalde kilo almaya meyilli bünyem
Şimdiden Kilo almaman çok iyi. Ben 4 kilo aldım, rekor bnde galiba şu 3 ayı atlatayım da yürüyüşe başlamayı hedefliyorum yoksa gidişat fena

Ben diyarbakırlıyım yemeklerimiz hep yağlı baharatlı ve acı oluyor bugün dolma yaptım acıyı boşalttım ama inşallah mideme zarar vermez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…