Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ya evet, o bende de var.
Yeni tüyler çıktı hatta.
Progestan iğne kullanıyorum, ilk başladığım günlerde göbekte kaşıntı oluyordu.
Sonra sonra bi baktım minik tüyler çıkmış.
Bi arkadaşım erkek olunca öyle olur dedi ama bence hormonların etkisi bu tüyler

Normalde göbeğim çıksa nasıl sinir olurdum şimdi öyle mutlu oluyorum ki rabbim sağlıkla 9 aylık olduğumuz günleri de görmeyi nasip etsin

Yaa aynen şimdi aynada bakıp bakıp mutlu oluyorum göbeğim çıktı diye. Amin inş nasip olur sağlıkla gelsin bebişler

Canım yinede dikkatli ol 4 kilo biraz fazla olmuş bundan sonra dikkat edersin saglığınız için
Farkındayım çok bünyem çok müsait o yüzden 10 yıldır hep çok dikkatli besleniyordum. İlk defa canım sürekli hamur işi çekiyor ben de özlemişim haliyle 55tim 59 oldum, dr bişey demedi ama ben rahatsız olmaya başladım. Dikkat edeceğim inşallah

Doktora söylemeden kullanmayacaksın dimi. Elinden geldiğince ilaç kullanmamaya çalış canım çok kötü değilsen
Canım eczacı eşime serum fizyolojik sprey vermiş doktoruma sordum kullanabilirsin deniz tuzu yerine geçer dedi. Doktora sormadan kullanmam zaten teşekkür ederim

Yok içemedim kola kahve maden suyu hayatimdan çıktı abur cubur belki bir iki atıştırmalık onun dışında dikkat ediyorum
Iyi bakalum nasıl istersen karnımı doyurdum resmen şekerim düşüyordu yaa böyle açlık yok ben normalde açlığa dayanırım ama nevrim döndü

Iyi bakalum nasıl istersen karnımı doyurdum resmen şekerim düşüyordu yaa böyle açlık yok ben normalde açlığa dayanırım ama nevrim döndü
Benim akşama kadar mide fukur fukur açlık bastırıyor napiyim akşama kadar yiyemem ki dolaba girip meyve süt ekmek arası yiyorum allahım inşallah fazla kilo almam hemşire çok tüket dedi senin iki tane günde 5-6 tane yumurta yemeye çalış dedi

Ama dayanıyorsan şekerim yok demekkii ben gözüm dönüyo küçük bi açlığaaa belli şekerim var annemde de varr hattaa oda çok uyurr uyandığı gibi gözü görmezz hemen birşey yerr günde 5 6 tane yumurtamı tüketmen gerek dedi

Yok içemedim kola kahve maden suyu hayatimdan çıktı abur cubur belki bir iki atıştırmalık onun dışında dikkat ediyorum

Soda aslında gebelikte içmek faydalıymış.Kramplarada çok iyi geliyormuş. Direk sade içemiyorsan ayran yaptığında su yerine soda koy öyle iç çook güzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…