Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Merhaba yazdıklarınızı okudum bende 3 günde biir proluton ve günde 3 kere progestan fitil kullanıyorum
Artık alıştım. Karın için prolutex bulamadik progestan dex kullanıyoruz. Zaten gitmiyo artık deriye. Canım yaniyo. İğneyi eşim yapıyor. Diyo artık bende dayanamıyorum son 20 gün inşallah sonrasında kesilecek sanırım iğneler. Doktor düşük riskini atlamak istemiyorum dedi. Allah'a şükür inşallah şu 3 4 ay geçsin rahatlayacağız inşallah

Ben diyarbakırlıyım yemeklerimiz hep yağlı baharatlı ve acı oluyor bugün dolma yaptım acıyı boşalttım ama inşallah mideme zarar vermez
Ben bide reflüyüm benim işim daha zorrr yaniii ben gene bol baharatt yerim hep hep baharatt olurr ama midemide mahvederdii kötü yaparsa sade maden suyu içersin bende aslen rizeliyim

Bir Pelincik iyi misin canım bebiş nasıl
Merhaba canım çok şükür iyiyim sen nasılsın arada girip okuyorum hepinizi takip ediyorum sadece olumsuz bişey okuyunca moralim bozuluyor. İnşallah herkes sağlıkla hayırlısıyla evladını kucağına alır senin bulantın hala devam ediyormuş inşallah Bi an evvel rahatlarsın biter bulantılar

Ben bide reflüyüm benim işim daha zorrr yaniii ben gene bol baharatt yerim hep hep baharatt olurr ama midemide mahvederdii kötü yaparsa sade maden suyu içersin bende aslen rizeliyim
Ayy reflü kötü ya dikkat etmen lazım ay maden suyu sade asla içemiyorum meyveli de canım istemiyor napalım naneyi yicez

Reactions: Jou
Şimdiden Kilo almaman çok iyi. Ben 4 kilo aldım, rekor bnde galiba şu 3 ayı atlatayım da yürüyüşe başlamayı hedefliyorum yoksa gidişat fena
Canım yinede dikkatli ol 4 kilo biraz fazla olmuş bundan sonra dikkat edersin saglığınız için

Kılar göbişi çıkan var mı bende hafif bişey var sanki bir de hiç hareket hisseden oldu mu yani tam hareket değil de Bi belirti

Yaa bendede çıktı hatta geçen kazak giymiştim kayınvalidem artık göbeğin belli oluyor dedi

Şu an gebelikten ötürü bel ve göbek çevresi genişliyo.
Bildiğim kadarıyla ilk hamilelikte özellikle zayıflarda önce göbeğin altında yumru şeklinde bir çıkıntı oluyo, sonra yukarıya çıktıkça göbek büyüyo.

Benimki de öyle bir de göbek etrafımdaki tüyler sarıydı rengi koyulaştı
Ya evet, o bende de var.
Yeni tüyler çıktı hatta.
Progestan iğne kullanıyorum, ilk başladığım günlerde göbekte kaşıntı oluyordu.
Sonra sonra bi baktım minik tüyler çıkmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…