Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Senin kontrol de yaklaşıyor yuppii

Reactions: Jou
Kızlar canım çok patates kızartması istedi yoğurtla kocaman bir tabak yedim şimdi de vicdan azabı çekiyorum var mı aranızda kizartma türü yiyen kendime hakim olamıyorum
aynı seyi bende yiyorum yoğurtla hiç de bisi olmuyor. hasta muamelesi yapmayın kendinize

Kızlar canım çok patates kızartması istedi yoğurtla kocaman bir tabak yedim şimdi de vicdan azabı çekiyorum var mı aranızda kizartma türü yiyen kendime hakim olamıyorum
Ben de dün yedim canım çok çekti neden vicdan yapıyosun kuzum hamileyiz canımız elbette çekicek akşamına dengelersin olur yani

kuzu ben bu konuyu doktora sordum doktorum dedi ki sadece kilo almani etkiler çocukla ilgili etkili bişey olmaz dedi. ama dışardaki kızartmalari yeme yine de. evde yaptıkça sıkıntı olmaz mı bende tektuk yiyorum yani can bu çekior

Ben de dün yedim canım çok çekti neden vicdan yapıyosun kuzum hamileyiz canımız elbette çekicek akşamına dengelersin olur yani
zaten 3 ay bitene kadar adam akıllı beslenemiyoruz kusan çok insan var yiyebiliyorsan yemek lazım sonra normale dönüyor zaten

aynı seyi bende yiyorum yoğurtla hiç de bisi olmuyor. hasta muamelesi yapmayın kendinize
Başlarda tansiyon problemim vardı yoksa bende hamileliği hastalık olarak görmüyorum. Ve biraz fazla kaçırmışım tansiyonumu da yukseltmisti. Tabiki yiyeceğiz sadece her şeyin fazlası zarar hamile olmasak bile dikkatli olmalıyız
Evet kuzum ama azar azar güzel güzel yiyeceğiz 5 patatesin kızartmasını bir anda gömmeyeceğiz
Kızlar o mesajın üstünden bayağı zaman geçti sorun yok zaten bende konuştum doktorumla sıkıntı olmaz sadece aşırıya kaçma dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…