Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar canım çok patates kızartması istedi yoğurtla kocaman bir tabak yedim şimdi de vicdan azabı çekiyorum var mı aranızda kizartma türü yiyen kendime hakim olamıyorum
Bennn canım patatesten başka bişey istemiyordu bir gün kızartma yaptım 2. Gün ufak doğrayıp kızarttım 3. Günü yumurtalısını yedim

zaten 3 ay bitene kadar adam akıllı beslenemiyoruz kusan çok insan var yiyebiliyorsan yemek lazım sonra normale dönüyor zaten
Aynen öyle çok sorun olucağını sanmıyorum
Tabi ki az yemekte fayda var bide tansiyon problemi varsa

Bu gece 3 de kalktım 6 da uyudum midem gurr gurr kalkip elma soyup yedim onları yemek yedim diye kandırdım
Oohh ya ne güzel acıkabiliyorsun en azından bende o yok iste yedigim iki lokma bisey onuda ac kalinca midem bulaniyo kusuyorum diye yiyorum İstahsızlık çok kötü imiş. Geceleride uyanip uyuyamamak Daha çok arariz o uykulari

üf ben çalışıyorum keşke deliksiz uyuyabilsem çok seviyorum uyumayı. yemekten yana sıkıntım yok hamile olmadan önce çorbamı yemeğimi pilavımı yerdim şimdi yemek yiyebiliyorum. kusma yasamıyorum alahıma bin şükür sadece kokudan rahatsız oluyorum bazen

Valla cok sanslısın canim kusmak bulanti çogu seyden tiksinmek cok kötü. İlk hamileligimde ne yesem cikardim suyu dahi Ama yinede istahim vardi yeme istegi. Bunda cok sık bulantı yok kusmada sabahlari ara sira ama hic yemek yeme istegi canim sunu cekti bunu cek yok İnsallah kisa sürede gecer. Halsiz düsürüyor insani

eşim hep dayan geçicek az kaldı biraz daha sabır deyip beni motive ediyor sana da aynısını söyliyim 4. ayda rahatlarız insallah allah sağlık versin

Demek ki ayar çekilmiş Bir de cinsiyetin oğlumla ne alakası var demiyor mu
sen de mi öğretmensin? öğretmenlerimiz 3 oldu
Bende matematik öğretmeniyim
Hangisi sinir etmiyo ki benim eşimde kız olsun istiyor çok anneside ne kızı erkek olur falan dedi sinir oldum ya bu dönem de görüşmemek daha iyi
Demek hepsi aynı. Sizinkiler erkekçi benim ki kız Çünkü kızı yok ondan Ya deseler gönlümde bu var ama sağlıklı olsun diye. Dua etmek ne demek Ben zaten görüşmüyorum kendisiyle küsüm

eşim hep dayan geçicek az kaldı biraz daha sabır deyip beni motive ediyor sana da aynısını söyliyim 4. ayda rahatlarız insallah allah sağlık versin
Aynen eş destegi olmasa hepten yandık zaten. Çok şükür bugünümüze. Ben oglumdaki gibi her yedigimi kusmadigima yemek bile yapamiyordum o cok daha zor bi gebelikti bunda daha iyiyim sükrediyorum. Elbette gececek ama dogana kadar biri bitiyor biri basliyor

Canım benim sorma o iki gün ne korktum eşim gece Allahtan evdeydi sağlık çalışanı nöbetteydi acilde Allah tarafından eve gelmişti o iki saatte bildiğin 2 adet dönemi kanaması yasadım. Bu hafta da dinleniyorum ise gitmiyorum ptesi inşaallah. Dün gittim tekrar kontrole çok şükür bebiş iyi ama o kanamaya kesin gitti dedik

ne güzel işte e o da insan sonuçta hatalarda hep bizler için. düşününce hangimiz yapmıyoruz ki öyle ufak tefek düşüncesizlikler .
evet canım haklısın
hahaha ay sormaaaaaa
Ben de grubun öğretmenlerindenim kızlar bir şey soracağım dün doktorum 1 ay sonra gel dedi siz ne zaman gittiniz ya da çağırdı bu haftalarda?
canım beni de 1 ay sonra çağırmıştı. en sonra 23 ekimde gittim o zaman da 6+4tüm. direndim gitmedim valla tekrar. bu cumartesi günü randevum var 10+4 de gitmiş olacağım. eğer zamanını yakaladıysa belki 11+4 olmuş olur. benim 1 hafta geç döllenme olarak gözüküyordu çünkü

benim eşim de kız istiyor. ben hep erkekçiydim ama hamile oldugumu öğrendiğimden beri kız hissediyorum ve sanırım ocak ayında öğrenebileceğim. çok zor

Ay sen ne diyosun benimkiler isim bile düşünmüşler bana sormak ya da eşime sormak yok erkek olursa bu kız olursada bu olsun ya hangi devirde yaşıyoruz bir de bizim dediklerimize yok o olmaz diyolar çıldırmamak elde değil

ayy benim 2 ay bitti kimseye söylemedim göbeğim çıkana kadar da söylemeyin düşünmüyorum. o yüzden o kadar rahatım kiii kimsenin bir şeyden haberi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…