- 21 Haziran 2014
- 2.163
- 4.999
- 158
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #10.401
Bana kalsa her gün giderim görmeyebende anlamıyorum ya bir ay sonraya randevu vermek nediranayiz biz ya nasıl dayanalim ama
Ya sorma elimde ultrason kağıdı ele verdi birde ben maskeli tanıyamıyorum kimseyi onlar nasıl tanıdı hayret ettimüff uyuz oluyorum öyle insanlara ben özele gidiyorum kimsenin görmesi mümkün değil. görürlerse de genel tahlil yaptırıyorum derim sonuçta her yıl düzenli olarak yaptırıyorum
Bazen hipnoz oluyolar işte ama benim ki isim konusunda dinlemiyo ailesini bakalım tersi olmaz inşallahBizde kız istiyoruz ama tabi ki sağlıklı olsun diyoruz ille de dua edip istemiyoruz
Evet ya geçen eşim çıktı kız isimleri söylemiş netten bakmış falan. Eşime de sinir oldum oturmuş onu dinlemiş başka zaman takmaz
Ay valla annemler hiç cinsiyet söylemez sağlıklı olsun da derler. Kadın kıza takmış kafayı
Ya aynen çok ayıp bişey bunun söylenmesi ben görsem görmemezlikten gelirim ama bazı insanlar öyle değil maalesefhangi birisine şaşıracağımı şaşırdımumarım istediğini isime siz karar verebilirsiniz.
ve görenlerin yemeyip içmeyip yetiştirmelerine ayrı şaşırdım.
hayır belki başka bir problemin var yani. ne gıcık olay
evet çok zor geçiyor ama geçiyor içini rahat tut :)
siz altlı üstlü oturuyordunuz galiba. doğumdan sonra kesin barışırsınız gibi geliyor bana. bebek küslükleri bitirir derler hep
Ayy evet illaki denk gelen olurKim doğurursa bizde tek tek arkasında geleceğukk heyecanlandığım tek şey acaba aynı gün kimle doğurcazz
Benimde iştahım kapalı ama belirli şeyleri canım istiyorOohh ya ne güzel acıkabiliyorsun en azından bende o yok iste yedigim iki lokma bisey onuda ac kalinca midem bulaniyo kusuyorum diye yiyorumİstahsızlık çok kötü imiş. Geceleride uyanip uyuyamamak Daha çok arariz o uykulari
Ne güzell olur illaki gelecekkYa sorma elimde ultrason kağıdı ele verdi birde ben maskeli tanıyamıyorum kimseyi onlar nasıl tanıdı hayret ettim
Bazen hipnoz oluyolar işte ama benim ki isim konusunda dinlemiyo ailesini bakalım tersi olmaz inşallah
Ya aynen çok ayıp bişey bunun söylenmesi ben görsem görmemezlikten gelirim ama bazı insanlar öyle değil maalesef
Ayy evet illaki denk gelen olur
Belki ben de öyle yaparım 15-20 gün sonrabende 6 kasımda 6+4 ken gitmiştim bana normalde ayda bir gel diyeceğim ama son bir kez kasımın son haftası göreyim sonra aylık gelirsin dedi 26sında gideceğim bende
Ben varım canım.
Sabahtan beri mahvoldum.
Ya bi de auralı migren benim, mide bulantılı falan.
4 kere çıkardım, ne yesem çıkıyo.
Benimki de dinlemez de o gün bana söyledi yani şaşırdım. Bir de kendi bulmuş gibi diyor bana da ben anladım hemenYa sorma elimde ultrason kağıdı ele verdi birde ben maskeli tanıyamıyorum kimseyi onlar nasıl tanıdı hayret ettim
Bazen hipnoz oluyolar işte ama benim ki isim konusunda dinlemiyo ailesini bakalım tersi olmaz inşallah
Ya aynen çok ayıp bişey bunun söylenmesi ben görsem görmemezlikten gelirim ama bazı insanlar öyle değil maalesef
Ayy evet illaki denk gelen olur
kuzum ben bugün görmeye gittim fi tarihinden kalma bir ultrasonla baktı.zaten doktor da öyle fi tarihinden kalma ama bebisimi gördümBana kalsa her gün giderim görmeyeya tamam o da kötü ama en azından 2 hafta falan olsa hani ilk 3 ay önemliydi önemliyse 2 haftada bir gideydik
Ahh kuzum gördün mü bebisi olsun o kadarı da yeter görmüşsünkuzum ben bugün görmeye gittim fi tarihinden kalma bir ultrasonla baktı.zaten doktor da öyle fi tarihinden kalma ama bebisimi gördümyüzünü dönmüş bakıyordu bana ama görüntü net değil. bir de içerde zipladiğini gördüm şu şu konusuna acil çözüm bulmam gerekiyor. 3 lt su dedi ben 1 lt su zor içiyorum ya
2 li tarama yapılıyor 12. haftada.Ben 8.haftamda gittiğimde 12.haftada gel 1 ay sonra dedi
Bende ya çok az içiyorumkuzum ben bugün görmeye gittim fi tarihinden kalma bir ultrasonla baktı.zaten doktor da öyle fi tarihinden kalma ama bebisimi gördümyüzünü dönmüş bakıyordu bana ama görüntü net değil. bir de içerde zipladiğini gördüm şu şu konusuna acil çözüm bulmam gerekiyor. 3 lt su dedi ben 1 lt su zor içiyorum ya
Ay çok güldüm yanedense Cok umitliydim boyunu kalp atış hızını vs söyler diye ama doktorun kulağı duymuyor zaten onu geçtim kullandığı alet de çok kötü. kalbine tutacağına göbeğine tutuyor zor duydu kalp atışını da. bende bebeğimi fazla yormamak adına bişe sormadım.
9+8 diye bir şey yok ki. 9+6’dan sonra 10+0 olur.Arkadaşlar normalde 9+5 im ama ultrasonda 9+8 göründüm hangisini esas alıyoruz?
valla kuzum gece bir kaşık zeytinyağı yuttum o çok ii geldi. iltihabi attım bugün tekrar yutcam. afedersin çok fena balgam attım yani baya. işte bir burun tıkanıklığım var boğaz agrimda çok hafif sayılır.Ahh kuzum gördün mü bebisi olsun o kadarı da yeter görmüşsünbende çok şu içemiyorum ya dediğin gibi 1 lt ancak zaten 1 haftadır yediklerim bile bir değişik geliyor umarım geçer bir an önce.
Sen nasıl oldun iyi misin biraz daha hastalık ne alemde
sat tarihin önemli canımArkadaşlar normalde 9+5 im ama ultrasonda 9+8 göründüm hangisini esas alıyoruz?
Ayvayı yedik böyle giderse !Ben 3 kilo almışım canım ya. Bişey yiyemedigim halde hareketsiz yaşamdan geliyor kilolar şimdiden
Hahahahah güzel de olsa isim inada koymayız bizBenimki de dinlemez de o gün bana söyledi yani şaşırdım. Bir de kendi bulmuş gibi diyor bana da ben anladım hemen
Merhaba. Aynı durumdayız ben de ilaçsız duramıyorum normalde 2 tane alıyordum yatmadan, doktor 1 tane de sabah al dedi ondan sonra biraz daha topladım ama koku falan dayanamıyorum yine. Günde kaç tane alıyorsunuz? 4 e kadar çıkarıyorlar yine kesmezse bi üstü vardı adını unuttum ondan veriyorlarHerkese merhaba. 11 haftalık hamileyim. Mide bulantılarından kafamı kaldıramıyorum. Özellikle gece artıyor. Prilam dr kullanıyorum ama çok memnun değilim. Benim gibi bulantı için ilaç kullanan var mı ?
Benim annem de kız olsun diyip duruyor sanki biz belirliyoruz yaa erkek çıkarsa üzülecekler resmen. Hepimizin sağlıklıca gelsin bebişler kız erkek nolcak sağlıklı olsunlarBizim kv de kız istiyor gerçi sağlıklı olsun diyor ama kayınpeder daha beter. Görümceden iki oğlan var kp açık açık söylüyor kız olsun diye. Sanki ben yapıcam. Görümce ve çocukları zaten aynı kız da kız.
Benim annemler de ne kızınız ne oğlunuz var ikisi de olur tek sağlıklı olsun diyorlar. Eşim erkek diyorbakalım etrafımda mantıklı düşünebilen pek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?