Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
üff uyuz oluyorum öyle insanlara ben özele gidiyorum kimsenin görmesi mümkün değil. görürlerse de genel tahlil yaptırıyorum derim sonuçta her yıl düzenli olarak yaptırıyorum
Ya sorma elimde ultrason kağıdı ele verdi birde ben maskeli tanıyamıyorum kimseyi onlar nasıl tanıdı hayret ettim
Bazen hipnoz oluyolar işte ama benim ki isim konusunda dinlemiyo ailesini bakalım tersi olmaz inşallah
Ya aynen çok ayıp bişey bunun söylenmesi ben görsem görmemezlikten gelirim ama bazı insanlar öyle değil maalesef
Kim doğurursa bizde tek tek arkasında geleceğukk heyecanlandığım tek şey acaba aynı gün kimle doğurcazz
Ayy evet illaki denk gelen olur

Benimde iştahım kapalı ama belirli şeyleri canım istiyor şu anda bile acımm

Ne güzell olur illaki gelecekk

Benimki de dinlemez de o gün bana söyledi yani şaşırdım. Bir de kendi bulmuş gibi diyor bana da ben anladım hemen

Bana kalsa her gün giderim görmeye ya tamam o da kötü ama en azından 2 hafta falan olsa hani ilk 3 ay önemliydi önemliyse 2 haftada bir gideydik
kuzum ben bugün görmeye gittim fi tarihinden kalma bir ultrasonla baktı.zaten doktor da öyle fi tarihinden kalma ama bebisimi gördüm yüzünü dönmüş bakıyordu bana ama görüntü net değil. bir de içerde zipladiğini gördüm şu şu konusuna acil çözüm bulmam gerekiyor. 3 lt su dedi ben 1 lt su zor içiyorum ya

nedense Cok umitliydim boyunu kalp atış hızını vs söyler diye ama doktorun kulağı duymuyor zaten onu geçtim kullandığı alet de çok kötü. kalbine tutacağına göbeğine tutuyor zor duydu kalp atışını da. bende bebeğimi fazla yormamak adına bişe sormadım.

Ahh kuzum gördün mü bebisi olsun o kadarı da yeter görmüşsün bende çok şu içemiyorum ya dediğin gibi 1 lt ancak zaten 1 haftadır yediklerim bile bir değişik geliyor umarım geçer bir an önce.
Sen nasıl oldun iyi misin biraz daha hastalık ne alemde

Bende ya çok az içiyorum
Ay çok güldüm ya

valla kuzum gece bir kaşık zeytinyağı yuttum o çok ii geldi. iltihabi attım bugün tekrar yutcam. afedersin çok fena balgam attım yani baya. işte bir burun tıkanıklığım var boğaz agrimda çok hafif sayılır.

Herkese merhaba. 11 haftalık hamileyim. Mide bulantılarından kafamı kaldıramıyorum. Özellikle gece artıyor. Prilam dr kullanıyorum ama çok memnun değilim. Benim gibi bulantı için ilaç kullanan var mı ?
Merhaba. Aynı durumdayız ben de ilaçsız duramıyorum normalde 2 tane alıyordum yatmadan, doktor 1 tane de sabah al dedi ondan sonra biraz daha topladım ama koku falan dayanamıyorum yine. Günde kaç tane alıyorsunuz? 4 e kadar çıkarıyorlar yine kesmezse bi üstü vardı adını unuttum ondan veriyorlar

Benim annem de kız olsun diyip duruyor sanki biz belirliyoruz yaa erkek çıkarsa üzülecekler resmen. Hepimizin sağlıklıca gelsin bebişler kız erkek nolcak sağlıklı olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…