- 21 Haziran 2014
- 2.163
- 4.999
- 158
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #10.381
Bizim kv de kız istiyor gerçi sağlıklı olsun diyor ama kayınpeder daha beter. Görümceden iki oğlan var kp açık açık söylüyor kız olsun diye. Sanki ben yapıcam. Görümce ve çocukları zaten aynı kız da kız.Demek ki ayar çekilmişBir de cinsiyetin oğlumla ne alakası var demiyor mu
Bende matematik öğretmeniyim
Demek hepsi aynı. Sizinkiler erkekçi benim ki kızÇünkü kızı yok ondan Ya deseler gönlümde bu var ama sağlıklı olsun diye. Dua etmek ne demek Ben zaten görüşmüyorum kendisiyle küsüm
İnanın bunu ben de çok istedim sırf bu yüzden ama bizim burada çevre geniş bütün akrabalar aynı yerdeyiz iki tane özel hastane var beni orda görenler olmuş ultrason kağıdıyla yememiş içmemiş söylemişler bizimkilere e soruluncada yalan söylenemiyorayy benim 2 ay bitti kimseye söylemedim göbeğim çıkana kadar da söylemeyin düşünmüyorum. o yüzden o kadar rahatım kiii kimsenin bir şeyden haberi yok
üff uyuz oluyorum öyle insanlara ben özele gidiyorum kimsenin görmesi mümkün değil. görürlerse de genel tahlil yaptırıyorum derim sonuçta her yıl düzenli olarak yaptırıyorumİnanın bunu ben de çok istedim sırf bu yüzden ama bizim burada çevre geniş bütün alrabalar aynı yerdeyiz iki tane özel hastane var ben orda görenler olmuş ultrason kağıdıyla yememiş içmemiş söylemişler bizimkilere e soruluncada yalan söylenemiyor
8 haftalıkkaçıncı haftanızdasınız ?
Daha şimdiden 1 ay ne zor geçer gibi geliyor bana da doktor öyle dedi ama sizlere danışayım dedim ilk zamanların verdiği heyecan da varevet canım haklısın
hahaha ay sormaaaaaa
canım beni de 1 ay sonra çağırmıştı. en sonra 23 ekimde gittim o zaman da 6+4tüm. direndim gitmedim valla tekrar. bu cumartesi günü randevum var 10+4 de gitmiş olacağım. eğer zamanını yakaladıysa belki 11+4 olmuş olur. benim 1 hafta geç döllenme olarak gözüküyordu çünkü
Ben 8.haftamda gittiğimde 12.haftada gel 1 ay sonra dediBen de grubun öğretmenlerindenimkızlar bir şey soracağım dün doktorum 1 ay sonra gel dedi siz ne zaman gittiniz ya da çağırdı bu haftalarda?
Șu an kaç haftalıkBen de grubun öğretmenlerindenimkızlar bir şey soracağım dün doktorum 1 ay sonra gel dedi siz ne zaman gittiniz ya da çağırdı bu haftalarda?
Bizde kız istiyoruz ama tabi ki sağlıklı olsun diyoruz ille de dua edip istemiyoruzbenim eşim de kız istiyor. ben hep erkekçiydim ama hamile oldugumu öğrendiğimden beri kız hissediyorum ve sanırım ocak ayında öğrenebileceğim. çok zor
Evet ya geçen eşim çıktı kız isimleri söylemiş netten bakmış falan. Eşime de sinir oldum oturmuş onu dinlemiş başka zaman takmazAy sen ne diyosun benimkiler isim bile düşünmüşler bana sormak ya da eşime sormak yok erkek olursa bu kız olursada bu olsun ya hangi devirde yaşıyoruz bir de bizim dediklerimize yok o olmaz diyolar çıldırmamak elde değil
Ay valla annemler hiç cinsiyet söylemez sağlıklı olsun da derler. Kadın kıza takmış kafayıBizim kv de kız istiyor gerçi sağlıklı olsun diyor ama kayınpeder daha beter. Görümceden iki oğlan var kp açık açık söylüyor kız olsun diye. Sanki ben yapıcam. Görümce ve çocukları zaten aynı kız da kız.
Benim annemler de ne kızınız ne oğlunuz var ikisi de olur tek sağlıklı olsun diyorlar. Eşim erkek diyorbakalım etrafımda mantıklı düşünebilen pek yok
Şimdi gördüm 8 haftalıkmıș normal o zaman 1 ay sonra ikili tarama falan yapar gittiğindeBen de grubun öğretmenlerindenimkızlar bir şey soracağım dün doktorum 1 ay sonra gel dedi siz ne zaman gittiniz ya da çağırdı bu haftalarda?
Ay sen ne diyosun benimkiler isim bile düşünmüşler bana sormak ya da eşime sormak yok erkek olursa bu kız olursada bu olsun ya hangi devirde yaşıyoruz bir de bizim dediklerimize yok o olmaz diyolar çıldırmamak elde değil
hangi birisine şaşıracağımı şaşırdımİnanın bunu ben de çok istedim sırf bu yüzden ama bizim burada çevre geniş bütün akrabalar aynı yerdeyiz iki tane özel hastane var beni orda görenler olmuş ultrason kağıdıyla yememiş içmemiş söylemişler bizimkilere e soruluncada yalan söylenemiyor
evet çok zor geçiyor ama geçiyor içini rahat tut :)Daha şimdiden 1 ay ne zor geçer gibi geliyor bana da doktor öyle dedi ama sizlere danışayım dedim ilk zamanların verdiği heyecan da var
siz altlı üstlü oturuyordunuz galiba. doğumdan sonra kesin barışırsınız gibi geliyor bana. bebek küslükleri bitirir derler hepBizde kız istiyoruz ama tabi ki sağlıklı olsun diyoruz ille de dua edip istemiyoruz
Evet ya geçen eşim çıktı kız isimleri söylemiş netten bakmış falan. Eşime de sinir oldum oturmuş onu dinlemiş başka zaman takmaz
Ay valla annemler hiç cinsiyet söylemez sağlıklı olsun da derler. Kadın kıza takmış kafayı
bende 6 kasımda 6+4 ken gitmiştim bana normalde ayda bir gel diyeceğim ama son bir kez kasımın son haftası göreyim sonra aylık gelirsin dedi 26sında gideceğim bende8 haftalık
Hıh tamam sağol kuzumbana mübarek git 1 ay gelme dediği için sağolsun doktorum, kadın da bıktı ne yapsın gidip duruyorum diye
Ben şanslıyım kızlar simdi yolculuk yapacağım annemlere 1 ay oradayım 15 gun sonrasına randevu aldım bilekendi doktorum 1 ay sonra çağırmıştı asla bekleyemem
bende anlamıyorum ya bir ay sonraya randevu vermek nedirBen de grubun öğretmenlerindenimkızlar bir şey soracağım dün doktorum 1 ay sonra gel dedi siz ne zaman gittiniz ya da çağırdı bu haftalarda?
çok gecmiş olsun sanada canım. benimde öyle ya bulantım artıkça migrenim daha azıyor sanki. ilaç içmemek için direniyorum ki zaten faydası da yok parolunBen varım canım.
Sabahtan beri mahvoldum.
Ya bi de auralı migren benim, mide bulantılı falan.
4 kere çıkardım, ne yesem çıkıyo.
İmkanı yok canım öyle barışılacak gibi bi kadın değil. Gelsin sevsin gitsin asla ben onla konuşmam o derece yani tamamen sildim çünkü onuhangi birisine şaşıracağımı şaşırdımumarım istediğini isime siz karar verebilirsiniz.
ve görenlerin yemeyip içmeyip yetiştirmelerine ayrı şaşırdım.
hayır belki başka bir problemin var yani. ne gıcık olay
evet çok zor geçiyor ama geçiyor içini rahat tut :)
siz altlı üstlü oturuyordunuz galiba. doğumdan sonra kesin barışırsınız gibi geliyor bana. bebek küslükleri bitirir derler hep
ay ben de tam tersine sürekli gitmek istemiyorum. belki de çalısıyorum ondan olabilirbende anlamıyorum ya bir ay sonraya randevu vermek nediranayiz biz ya nasıl dayanalim ama
Kim doğurursa bizde tek tek arkasında geleceğukk heyecanlandığım tek şey acaba aynı gün kimle doğurcazzHahahah doğru gerçi burda yazan tam tarihte kimler doğurucak bakalım
Neden oluyor acaba bu kanamalar? Ay günler sanki hiç geçmiyor nasıl geçicek bu 6,5 ayCanım benim sorma o iki gün ne korktum eşim gece Allahtan evdeydi sağlık çalışanı nöbetteydi acilde Allah tarafından eve gelmişti o iki saatte bildiğin 2 adet dönemi kanaması yasadım. Bu hafta da dinleniyorum ise gitmiyorum ptesi inşaallah. Dün gittim tekrar kontrole çok şükür bebiş iyi ama o kanamaya kesin gitti dedik
İnsan sahiden korkuyor, ödü patlıyor. Rabbim yaşatmasın bir daha arkadaşım.Canım benim sorma o iki gün ne korktum eşim gece Allahtan evdeydi sağlık çalışanı nöbetteydi acilde Allah tarafından eve gelmişti o iki saatte bildiğin 2 adet dönemi kanaması yasadım. Bu hafta da dinleniyorum ise gitmiyorum ptesi inşaallah. Dün gittim tekrar kontrole çok şükür bebiş iyi ama o kanamaya kesin gitti dedik
Ben 3 kilo almışım canım ya. Bişey yiyemedigim halde hareketsiz yaşamdan geliyor kilolar şimdidenDün eczacı 4. Ayında başla dedi ama galiba alıcam yağları, şimdiden başlıyım bende.
Bende de uyuma isteği var ve kilo almışım 1 kilo sürekli yatmaktan. Şu istirhat bakalım nezaman bitcek.
hayırlısı olsun kuzum sen nasıl mutluysan senin mutluluğun daha önemliİmkanı yok canım öyle barışılacak gibi bi kadın değil. Gelsin sevsin gitsin asla ben onla konuşmam o derece yani tamamen sildim çünkü onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?