Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bizim kv de kız istiyor gerçi sağlıklı olsun diyor ama kayınpeder daha beter. Görümceden iki oğlan var kp açık açık söylüyor kız olsun diye. Sanki ben yapıcam. Görümce ve çocukları zaten aynı kız da kız.
Benim annemler de ne kızınız ne oğlunuz var ikisi de olur tek sağlıklı olsun diyorlar. Eşim erkek diyor bakalım etrafımda mantıklı düşünebilen pek yok

ayy benim 2 ay bitti kimseye söylemedim göbeğim çıkana kadar da söylemeyin düşünmüyorum. o yüzden o kadar rahatım kiii kimsenin bir şeyden haberi yok
İnanın bunu ben de çok istedim sırf bu yüzden ama bizim burada çevre geniş bütün akrabalar aynı yerdeyiz iki tane özel hastane var beni orda görenler olmuş ultrason kağıdıyla yememiş içmemiş söylemişler bizimkilere e soruluncada yalan söylenemiyor

üff uyuz oluyorum öyle insanlara ben özele gidiyorum kimsenin görmesi mümkün değil. görürlerse de genel tahlil yaptırıyorum derim sonuçta her yıl düzenli olarak yaptırıyorum

Daha şimdiden 1 ay ne zor geçer gibi geliyor bana da doktor öyle dedi ama sizlere danışayım dedim ilk zamanların verdiği heyecan da var

benim eşim de kız istiyor. ben hep erkekçiydim ama hamile oldugumu öğrendiğimden beri kız hissediyorum ve sanırım ocak ayında öğrenebileceğim. çok zor
Bizde kız istiyoruz ama tabi ki sağlıklı olsun diyoruz ille de dua edip istemiyoruz
Evet ya geçen eşim çıktı kız isimleri söylemiş netten bakmış falan. Eşime de sinir oldum oturmuş onu dinlemiş başka zaman takmaz
Ay valla annemler hiç cinsiyet söylemez sağlıklı olsun da derler. Kadın kıza takmış kafayı

hangi birisine şaşıracağımı şaşırdım umarım istediğini isime siz karar verebilirsiniz.
ve görenlerin yemeyip içmeyip yetiştirmelerine ayrı şaşırdım.
hayır belki başka bir problemin var yani. ne gıcık olay
Daha şimdiden 1 ay ne zor geçer gibi geliyor bana da doktor öyle dedi ama sizlere danışayım dedim ilk zamanların verdiği heyecan da var
evet çok zor geçiyor ama geçiyor içini rahat tut :)
siz altlı üstlü oturuyordunuz galiba. doğumdan sonra kesin barışırsınız gibi geliyor bana. bebek küslükleri bitirir derler hep

Hıh tamam sağol kuzum bana mübarek git 1 ay gelme dediği için sağolsun doktorum, kadın da bıktı ne yapsın gidip duruyorum diye

Ben şanslıyım kızlar simdi yolculuk yapacağım annemlere 1 ay oradayım 15 gun sonrasına randevu aldım bile kendi doktorum 1 ay sonra çağırmıştı asla bekleyemem

Ben de grubun öğretmenlerindenim kızlar bir şey soracağım dün doktorum 1 ay sonra gel dedi siz ne zaman gittiniz ya da çağırdı bu haftalarda?
bende anlamıyorum ya bir ay sonraya randevu vermek nedir anayiz biz ya nasıl dayanalim ama

Ben varım canım.
Sabahtan beri mahvoldum.
Ya bi de auralı migren benim, mide bulantılı falan.
4 kere çıkardım, ne yesem çıkıyo.
çok gecmiş olsun sanada canım. benimde öyle ya bulantım artıkça migrenim daha azıyor sanki. ilaç içmemek için direniyorum ki zaten faydası da yok parolun. Tek duam inşallah 3 ayın sonunda biter bu baş ağrıları da

İmkanı yok canım öyle barışılacak gibi bi kadın değil. Gelsin sevsin gitsin asla ben onla konuşmam o derece yani tamamen sildim çünkü onu

Neden oluyor acaba bu kanamalar? Ay günler sanki hiç geçmiyor nasıl geçicek bu 6,5 ay

İnsan sahiden korkuyor, ödü patlıyor. Rabbim yaşatmasın bir daha arkadaşım.

Dün eczacı 4. Ayında başla dedi ama galiba alıcam yağları, şimdiden başlıyım bende.
Bende de uyuma isteği var ve kilo almışım 1 kilo sürekli yatmaktan. Şu istirhat bakalım nezaman bitcek.
Ben 3 kilo almışım canım ya. Bişey yiyemedigim halde hareketsiz yaşamdan geliyor kilolar şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…