Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlaar az önce ikili test için muayene oldum. 11+5 im, 50mm olmuş miniğim. Çok şükür ense kalınlığı normal ve nazal kemiği göründü. Bir de kan verdim 1 hafta sonra çıkarmış sonuç. Bu arada cinsiyeti sorduk ama daha göremem dedi doktorum biraz bacaklarına filan baktı ama duruşundan bir şey belli olmadı heralde. Nub teorisini de sormadım muhtemelen ona hiç bakmıyor. Ultrasonu paylaşayım da nub belli oluyor mu sizce?

Eklentiler

• IMG_20211118_171527__01.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 89
Benim annem de kız olsun diyip duruyor sanki biz belirliyoruz yaa erkek çıkarsa üzülecekler resmen. Hepimizin sağlıklıca gelsin bebişler kız erkek nolcak sağlıklı olsunlar
Benimki de abimden çok çekmiş bizim ailenin erkekleri biraz hayırsız o yüzden kız olsun diyo

İçimizi ferah tutalımDüşük bi ihtimal bu hem ikincide hem üçüncüde anormal olamaz öyle düşünelim ki zaten değildir gayet sağlıklıdır minik kuzu

Ayyyyy bebeğe benziyor resmenbenimki henüz insana benzemiyor. Hadi inşallah güzel sonuçlar gelsin

Sadece ikili tarama ile mi sonlandırdılar gebeliği canım?
Amniyosentez falan yapılmadı mı?

maşallah canım çok sevindim senin adına darısı hepimizin başına . Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin

Ooo bugün 18 zi ayy allahım kasımda bittiii
Benimde kacıyor yaa buara benimde sag belim ağrımaya başlıyor gibii ağrıyorda değişik değişikk
Iyiyim ben hep uykum var uyuyamıyorumm
ah kzuum aynı ağrıyı bende çok yaşadım çok sukur atlattım darısı başına olsun valla ben yerleerde emekledigim günleri biliyorum inşallah o kadar kotulemez durumun

Reactions: Jou
Nub’a göre kız canım.

ah kzuum aynı ağrıyı bende çok yaşadım çok sukur atlattım darısı başına olsun valla ben yerleerde emekledigim günleri biliyorum inşallah o kadar kotulemez durumun
Aaaaa gerçektenmii bel ağrısı çok kötü evett ağır enfeksiyon geçirmiştim idrar ozaman sağ belimm çok kötüydü aşırı derece dayanamazdımm resmenn bel ağrısı zaten çokkötü

Aman canım ilerlemesin de geçer gider

Sadece ikili tarama ile mi sonlandırdılar gebeliği canım?
Amniyosentez falan yapılmadı mı?
Durum biraz karışıktı.Karın boşluğu kapanmamıştı.Bağırsakları ve karaciğeri vücudunun dışındaydı maalesef perinatolog onayı ile gebelik sonlandırılmıştı

aman kocaman olmuş tontik maşallah her şeyin normal gitmesine de çok sevindim

Güzel düşün güzel şeyler olsun kuzum dua etmekten başka birşey gelmez elimizden rabbim neyi nasıl uygun görürse onu yaşarız o öyle oldu diye buda olacak diye birşey yok herşey güzel gitsin inşallah hepimiz için haftaya güzel haberler alacağız inşallah

Oyyy maşallah nasıl güzel gözüküyor gözün aydın canım çok sevindim darısı başımıza
Nub’a göre kız canım.
Oooo level atladın tahminler tutarsa sana yeni topik açıyoruz cinsiyet tahmini yapılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…