Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
M -Murphy kuzum sen perde aldirmissin değil mi rahimden? Bir paylaşımında gördüm. Bana da doktor keseyi görmeye gittiğimde perde olabilir rahimde demişti. Senin hsg de falan mı cikmisti. Normal yoldan kaldım hamile hiç rahim filmi falan da cekilmedim öncesinde. İnşallah hiçbir sıkıntı olmaz da sonuna kadar devam ettirebilirim hamileliğimi sen en iyisini yapmışsın aldirmakla bilsem bende tereddüt etmezdim

Hahahahah güzel de olsa isim inada koymayız biz
Aynen

Nub’a göre kız canım.
Bana da kız gibi geldi

Kızlar merhaba yaşadığım bir olayı paylaşmak istiyorum bugun kontrol seansım için doktorum hastanede olmadıgından başka doktora yönlendirdiler ama halkalı ataken acı badem hastanesinde
kadın doğum uzmanı dr. Elif Ganime Aygün gittim ve asla bir doktora yakışmıcak bır tutumdaydı birkere girer girmez neyiniz var dedi bebeğim için kontrol randevusu oldugunu söyledim başka neyiniz var dedi vede ilgisiz bir şekilde konusuldu ben bebeğe ultrasonda bakılıcaktı dediğim halde ilgisiz davrandı sanırım ücret kendisi almadıgı için diğer doktorun hastası oldugun içinde basından savıcı konustu vede takılı olan maskeme maskenizi düzgün takın diyip azarladı ve maskem takılıydı .. üzerine resmen odadan kovuldum aglaya aglaya cıktım odadan bir hamile psikolojisi bırakın normal bir hasta birine bile boyle davranılmaz ben devlet hastanesinde doktorların bıle boyle davrandıgını göremedim .. resmen 1 saat agladım bunu 10 haftalık hamile birine yapmaya bir insanı bırakın doktor olarak hiç hakkı yoktu cok paracı bir doktor sanırım kendısı diğer doktorun hastası oldugum için bakmak istemedi birde beni aglattı .. istanbul atakent acıbadem hastanesinde bu doktorun bu tutumuna inanamıyorum eve geldım hala aglıyordum zaten hassasız bu yaptıgını inanamıyorum ... ciden asla asla önermediğim bir doktor hala elim ayağım titriyor

Evet rahim ağzına kadardı perde. Hsg de anladılar. Doktorlar bir sıkıntı olmaz çok az ihtimalle düşük olabilir ozaman aldırırsın dediler perdeyi ama ben riske atmak istememiştim. Arkadaşımında doğumda perde olduğunu farketmişler bellii olmuyor yani. İnş sıkıntısız atlatırsın.

Sağol canım çok teşekkür ederim doktorum az olduğunu söyledi sonra da üstünde durmadı inşallah sağlıkla ilerler hayırlısı olur

gerçekten ne kadar üzücü yaa, her hastayla mutlaka ilgilenilmeli ama doğum kısmı çok hassas

hem hamile olmayıp bu süreçte destek almak isteyen, hem de hamile olan kadınların süreci hassas süreç. Ben de böyle durumlarda beni anlamayan doktorla asla devam edemiyorum.

Ben de hamile kalmadan önce bir doktorda ters konnşmasına maruz kalmıştım ve ağlayarak çıkmıştım

Hiç üzülme, boşver dünyanın bi karması varsa ondan çıkar elbet. Sen miniğine odaklan, bi daha zaten asla ona gitmezsin, iyi ki de paylaştın kimse de gitmez ona. Hatta bazı doktorlara Web'de oy verilebiliyor. Varsa öyle bi yer kötü oy ver, yorumunu da yaz

Canını sıkma

Kız şikayet etseydin hastane yönetimine hemen terbiyesize bak

Sağol canım çok teşekkür ederim doktorum az olduğunu söyledi sonra da üstünde durmadı inşallah sağlıkla ilerler hayırlısı olur

İyi Ozaman çok yoksa canım. Bebekte güzel yere yerleşmişse demek doktor bir sorun görmemiştir

E nabızda doktora yıldız veriyorsun çok garip gelmişti ilk başta sonra ben de doktorları oylamaya başladım bir işe yarar mı bilmem ama yapardım yine ben olsam bakın şurda doktora tıklayınca çıkıyor. Şikayet var sitesine de yazardım ben olsam her yerden şikayet ederdim. Tavır çok önemli yaa belki o da kötü bi ameliyattan çıktı ne bileyim kötü bi haber aldı bilemiyorum ama işte hassas bi durum sonuçta hamilelik de(((

Eklentiler

• 097E9704-52FD-4F57-A35C-D947055C0473.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 49
Doktorun instagram hesabı var mı yorum yazın az önce bi cevap yazdım da yanlış alıntılamışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…