- 21 Haziran 2014
- 2.163
- 4.999
- 158
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #10.441
Ooohh ne güzel yarasın bebişlereBenimde iştahım kapalı ama belirli şeyleri canım istiyorşu anda bile acımm
Nasıll benzemez, benziyordurr artıkAyyyyy bebeğe benziyor resmenbenimki henüz insana benzemiyor. Hadi inşallah güzel sonuçlar gelsin
Agustos yani sat a göre yse evet canimçok teşekkür ediyorumEki Görüntüle 2954493
Ben kız görüyorum, sen de bak istersen.
AynenHahahahah güzel de olsa isim inada koymayız biz
Kızlaar az önce ikili test için muayene oldum. 11+5 im, 50mm olmuş miniğim. Çok şükür ense kalınlığı normal ve nazal kemiği göründü. Bir de kan verdim 1 hafta sonra çıkarmış sonuç. Bu arada cinsiyeti sorduk ama daha göremem dedi doktorum biraz bacaklarına filan baktı ama duruşundan bir şey belli olmadı heralde. Nub teorisini de sormadım muhtemelen ona hiç bakmıyor. Ultrasonu paylaşayım da nub belli oluyor mu sizce?
Bana da kız gibi geldiNub’a göre kız canım.
M -Murphy kuzum sen perde aldirmissin değil mi rahimden? Bir paylaşımında gördüm. Bana da doktor keseyi görmeye gittiğimde perde olabilir rahimde demişti. Senin hsg de falan mı cikmisti. Normal yoldan kaldım hamile hiç rahim filmi falan da cekilmedim öncesinde. İnşallah hiçbir sıkıntı olmaz da sonuna kadar devam ettirebilirim hamileliğimi sen en iyisini yapmışsın aldirmakla bilsem bende tereddüt etmezdim
Yakinda benzer sizinde benmde bebegm baya belli burnu olusmustu en son ahh nasl tepiniyor oynuyo eli ayagi insan garip oluyorAyyyyy bebeğe benziyor resmenbenimki henüz insana benzemiyor. Hadi inşallah güzel sonuçlar gelsin
Sağol canım çok teşekkür ederim doktorum az olduğunu söyledi sonra da üstünde durmadı inşallah sağlıkla ilerler hayırlısı olurEvet rahim ağzına kadardı perde. Hsg de anladılar. Doktorlar bir sıkıntı olmaz çok az ihtimalle düşük olabilir ozaman aldırırsın dediler perdeyi ama ben riske atmak istememiştim. Arkadaşımında doğumda perde olduğunu farketmişler bellii olmuyor yani. İnş sıkıntısız atlatırsın.
Kızlar merhaba yaşadığım bir olayı paylaşmak istiyorum bugun kontrol seansım için doktorum hastanede olmadıgından başka doktora yönlendirdiler ama halkalı ataken acı badem hastanesinde
kadın doğum uzmanı dr. Elif Ganime Aygün gittim ve asla bir doktora yakışmıcak bır tutumdaydı birkere girer girmez neyiniz var dedi bebeğim için kontrol randevusu oldugunu söyledim başka neyiniz var dedi vede ilgisiz bir şekilde konusuldu ben bebeğe ultrasonda bakılıcaktı dediğim halde ilgisiz davrandı sanırım ücret kendisi almadıgı için diğer doktorun hastası oldugun içinde basından savıcı konustu vede takılı olan maskeme maskenizi düzgün takın diyip azarladı ve maskem takılıydı .. üzerine resmen odadan kovuldum aglaya aglaya cıktım odadan bir hamile psikolojisi bırakın normal bir hasta birine bile boyle davranılmaz ben devlet hastanesinde doktorların bıle boyle davrandıgını göremedim .. resmen 1 saat agladım bunu 10 haftalık hamile birine yapmaya bir insanı bırakın doktor olarak hiç hakkı yoktu cok paracı bir doktor sanırım kendısı diğer doktorun hastası oldugum için bakmak istemedi birde beni aglattı .. istanbul atakent acıbadem hastanesinde bu doktorun bu tutumuna inanamıyorum eve geldım hala aglıyordum zaten hassasız bu yaptıgını inanamıyorum ... ciden asla asla önermediğim bir doktor hala elim ayağım titriyor
En azından değişiklik olmuş.Bennn canım patatesten başka bişey istemiyordu bir gün kızartma yaptım 2. Gün ufak doğrayıp kızarttım 3. Günü yumurtalısını yedim
Hiç boşuna konuşuyolarKısaca ağzı olan konuşuyorduymayalım boşverin nasılsa belli zaten bizim için de farkı yok onlar düşünsün
Kız şikayet etseydin hastane yönetimine hemen terbiyesize bakKızlar merhaba yaşadığım bir olayı paylaşmak istiyorum bugun kontrol seansım için doktorum hastanede olmadıgından başka doktora yönlendirdiler ama halkalı ataken acı badem hastanesinde
kadın doğum uzmanı dr. Elif Ganime Aygün gittim ve asla bir doktora yakışmıcak bır tutumdaydı birkere girer girmez neyiniz var dedi bebeğim için kontrol randevusu oldugunu söyledim başka neyiniz var dedi vede ilgisiz bir şekilde konusuldu ben bebeğe ultrasonda bakılıcaktı dediğim halde ilgisiz davrandı sanırım ücret kendisi almadıgı için diğer doktorun hastası oldugun içinde basından savıcı konustu vede takılı olan maskeme maskenizi düzgün takın diyip azarladı ve maskem takılıydı .. üzerine resmen odadan kovuldum aglaya aglaya cıktım odadan bir hamile psikolojisi bırakın normal bir hasta birine bile boyle davranılmaz ben devlet hastanesinde doktorların bıle boyle davrandıgını göremedim .. resmen 1 saat agladım bunu 10 haftalık hamile birine yapmaya bir insanı bırakın doktor olarak hiç hakkı yoktu cok paracı bir doktor sanırım kendısı diğer doktorun hastası oldugum için bakmak istemedi birde beni aglattı .. istanbul atakent acıbadem hastanesinde bu doktorun bu tutumuna inanamıyorum eve geldım hala aglıyordum zaten hassasız bu yaptıgını inanamıyorum ... ciden asla asla önermediğim bir doktor hala elim ayağım titriyor
Sağol canım çok teşekkür ederim doktorum az olduğunu söyledi sonra da üstünde durmadı inşallah sağlıkla ilerler hayırlısı olur
Oyyyyy kuzucuklar büyüyorlarYakinda benzer sizinde benmde bebegm baya belli burnu olusmustu en son ahh nasl tepiniyor oynuyo eli ayagi insan garip oluyor
E nabızda doktora yıldız veriyorsun çok garip gelmişti ilk başta sonra ben de doktorları oylamaya başladımgerçekten ne kadar üzücü yaa, her hastayla mutlaka ilgilenilmeli ama doğum kısmı çok hassas
hem hamile olmayıp bu süreçte destek almak isteyen, hem de hamile olan kadınların süreci hassas süreç. Ben de böyle durumlarda beni anlamayan doktorla asla devam edemiyorum.
Ben de hamile kalmadan önce bir doktorda ters konnşmasına maruz kalmıştım ve ağlayarak çıkmıştım
Hiç üzülme, boşver dünyanın bi karması varsa ondan çıkar elbet. Sen miniğine odaklan, bi daha zaten asla ona gitmezsin, iyi ki de paylaştın kimse de gitmez ona. Hatta bazı doktorlara Web'de oy verilebiliyor. Varsa öyle bi yer kötü oy ver, yorumunu da yaz
Canını sıkma
Doktorun instagram hesabı var mı yorum yazınKızlar merhaba yaşadığım bir olayı paylaşmak istiyorum bugun kontrol seansım için doktorum hastanede olmadıgından başka doktora yönlendirdiler ama halkalı ataken acı badem hastanesinde
Evet oluyor ama bu çok normal, olabilicek belirti bu.Benim arada kasıklarıma batma sancı giriyor hemen anlık geçiyor sizde de oluyor mu ?
Sancı giriyor acı gibi geçiyor sonra çok da sormak istemedim doktora çok soru soruyorum :)Evet oluyor ama bu çok normal, olabilicek belirti bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?