Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Şikayet edin yani kimsenin kimseyi azarlama gibi bi lüksü yok ne olursa olsun

Eki Görüntüle 2954493
Ben kız görüyorum, sen de bak istersen.
1 Yaş eklemeden 35 olarak bakıyorum sat a göre kız. 1 yaş ekleyip hamile kalinan aya göre mi acaba, ağustosun sonu olduğu için sat eylül hamile kalinan ay diye bakıyorum. Çok teşekkür ederim canim sagolasin sağlıkla gelsin hepsi

Şikayet edin yani kimsenin kimseyi azarlama gibi bi lüksü yok ne olursa olsun
Canım ettim zaten acıbadem hastanesinin halkla ilişkiler kısmına gittim aglayarak cok özür dilediler ama hiç sucum yokken o kadar hevesle bebeğime bakıcam diye gitmiştim hem kötü davranıp hemde kontrol etmedi .. ve gerçekten uslubu tavrı hiç bir doktora yakısmadı beni üzmeye ne hakkı var birde kontrol seansımı gerçekleştirmedi beni bebeğimi bu derece bir uslupla üzmeye hiç hakkı yoktu .. eşim sasırdı hemen hastanenin şikayet kısmına gittik özür dilediler ama ben dr elif ganime aygune gitmek isteyenlere bilgi vermek istedim gerçekten beni çok ağlattı .. hala tuafım .. birde zaten hormonlarım hasas bu dönem bir doktorun daha hassas olmasını geçtim hiç bir insan olan yapmaz odadan çıkın ne demek hiçte suçum günahım yokken

Aaaaa kontrol de mi etmedi

Günde 4 e kadar çıkıyorum. Ben de gece yatmadan 2 tane alıyorum. Zofer veriyorlar kesmezse sanırım. Bana yazdı ama o ilacın da üzerinde tartışmalar var. Yanlış yönlendirmek istemem belki de kuruntudur benimki. O yüzden içmedim henüz. Geçsin diye dua ediyorum. 12. Haftadan sonra toparlarsın dediler ama umudum kalmadı benim :)

( evet ben de kullanmak istemedim doktor geçmezse bi üstüne geçiyoruz diyince olumsuz elektrik aldım ama çok da kötü olursam mecbur kullanırım belki çünkü böyle de çok kötü oluyor. Umarım geçer bir an önce sağlıcakla

Bu bulantılar yüzünden en ufak keyfim kalmadı. Moralimi bozmayayım diyorum ama elimde değil. Bir an önce toparlarız inşallah hep birlikte. Sevgiler

Aaaaa kontrol de mi etmedi
Hayır canım kontrol de etmedi okadar da hevesli gitmiştik eşimle bebeği görücez diye hevesim kursagımda kaldı bir de hiç suçum yokken azar işittim kovuldum hastanenin gerekli yerine şikayet ettm ama gece suan uykumdan uyandım hala gerginim ... hayatımda boyle kimse davranmadı bana birde hamileyim ve 12 haftaya kadar kritik oldugunu bildiği halde bu neyin egosu bu neyin cahilliği bunu bana bebeğime yaşatmaya hakkı nedir .. bebeğim inşallah hissetmemiştir .. 1 saat hastanede şikayet odasında ağladım 1 saat eve gelince ...en çok üzüldüğüm hiç ama hiç günahım yoktu ..ama gerkli heryere şikayet edicem kimseye birdaha boyle davranmaması gerektiğini anlamalı ..

Doktorun instagram hesabı var mı yorum yazın az önce bi cevap yazdım da yanlış alıntılamışım
Canım instagramına baktım ne göreyim bütün doğumlarda bebeklerle herzman maskesizmiş fotoları peki ben bugun ne yaşadım bana bu yaşatıgı maskem gözüme kadar takılı oldugu halde neyin egosu neyin bağırması neyin kovulmasıydı .. instagramına yazmadım çünkü siler Atar beni ama acıbademe hem ordan hemde onlinedan yazdım sabahta cimere yazıcam .. beni yaşadığımı birdaha hiç bir hamielye yaşatmaması gerekiyor.. bebeğim hisetmemiştir inşallah((

Oyyy minik kuş büyümekle meşgul şu an…artık o düşünsün boşver, şimdi o uğraşcak

Hem kontrol etmemiş hem de üstüne çıkın odadan demiş ne hakla, yazık bir ton da ağlamışsınız üstüne. Ben de olsam Cimere kadar yazardım. Hele ki bir doktor hamile kadına böyle davranamaz. Zaten şu süreçte heyecanlı ve gerginiz. Benim de özel hastanede gittiğim doktor soruma gülerek cevap verdi ilk defa böyle bir şey duyuyorum dedi. Ben tıp doktoru değilim elbette bilemem anlat bir zahmet doğrusunu anladığım kadar anlarım. İlk bebeğim bilmiyorum süreci sonuçta bir yol göster. Ben de kendimi kötü hissetmiştim. Umarım doktor da yaşattıklarını bir daha hiçbir anneye yaşatmaz.

Ay inanmıyorum. Acıbadem güzel deriz bir de. sadece para almayı biliyorlar sanırım.
başhekime de şikayet et.
cimere kesinlikle yaz.
umarım cezasını çeker
çok üzüldüm. peki kontrole başka bir doktora gittiniz mi. bebişinizi görebildiniz mi

Aynen acibadem avuç içinde para alıyor. İnan ben olsaydim o doktora haddini. Bildirirdim babamin oğlu değil hangi sıfatla böyle konuşabilir ki onu oracıkta rezil ederdim bi daha korksun bakalım işte sessizlikten şımarıyorlar. Yapamıyorsan doktor olma. Acaba helal mi yaptığı ve yediği para

Reactions: kdv
Günaydın kızlar, nasılsıniz?
Size bir soru daha soracam Perinatologa gitmek istiyorum ve oradaki asistanı aradım bi 12. Hafta bide 20. Haftada gelmen lazım dedi. Ben sadece 20. Haftada gitmeyi düşünüyorum ayrıntılı ultrason için, bu illaki gerekli mi yapılması gerekiyor mu ? Siz gidecek misiniz perinatologa ?

Kızlar dün akşam tuvalete gitmemle peçeteye gelen kanamamı farkettim hemde kıpkırmızıydı.11+2 yim. Ama çok yoğun bir kanamamda yoktu lekelenme şeklindeydi.Hemen doktorumu aradım üniversite hastanesine yönlendirdi.orda ultrasonda baktık kalp atışı gayet iyiydi kendisi de çok hareketliydi ama çok korkttuk rahme bakıldı kanama alanı gözükmedi keseden çok uzak bi yerde belli belirsiz belki şurası olabilir ama görülen net birşey yok dendi şuanda lekelenme kahverengiye döndü.böyle bir durum yaşayan oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…