- 2 Ağustos 2013
- 38.616
- 130.582
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #10.461
Şikayet edin yani kimsenin kimseyi azarlama gibi bi lüksü yok ne olursa olsunKızlar merhaba yaşadığım bir olayı paylaşmak istiyorum bugun kontrol seansım için doktorum hastanede olmadıgından başka doktora yönlendirdiler ama halkalı ataken acı badem hastanesinde
kadın doğum uzmanı dr. Elif Ganime Aygün gittim ve asla bir doktora yakışmıcak bır tutumdaydı birkere girer girmez neyiniz var dedi bebeğim için kontrol randevusu oldugunu söyledim başka neyiniz var dedi vede ilgisiz bir şekilde konusuldu ben bebeğe ultrasonda bakılıcaktı dediğim halde ilgisiz davrandı sanırım ücret kendisi almadıgı için diğer doktorun hastası oldugun içinde basından savıcı konustu vede takılı olan maskeme maskenizi düzgün takın diyip azarladı ve maskem takılıydı .. üzerine resmen odadan kovuldum aglaya aglaya cıktım odadan bir hamile psikolojisi bırakın normal bir hasta birine bile boyle davranılmaz ben devlet hastanesinde doktorların bıle boyle davrandıgını göremedim .. resmen 1 saat agladım bunu 10 haftalık hamile birine yapmaya bir insanı bırakın doktor olarak hiç hakkı yoktu cok paracı bir doktor sanırım kendısı diğer doktorun hastası oldugum için bakmak istemedi birde beni aglattı .. istanbul atakent acıbadem hastanesinde bu doktorun bu tutumuna inanamıyorum eve geldım hala aglıyordum zaten hassasız bu yaptıgını inanamıyorum ... ciden asla asla önermediğim bir doktor hala elim ayağım titriyor
Bende çok soru soruyorum diye korkuyorum sormaya !Sancı giriyor acı gibi geçiyor sonra çok da sormak istemedim doktora çok soru soruyorum :)
1 Yaş eklemeden 35 olarak bakıyorum sat a göre kız. 1 yaş ekleyip hamile kalinan aya göre mi acaba, ağustosun sonu olduğu için sat eylül hamile kalinan ay diye bakıyorum. Çok teşekkür ederim canim sagolasin sağlıkla gelsin hepsiEki Görüntüle 2954493
Ben kız görüyorum, sen de bak istersen.
Canım ettim zaten acıbadem hastanesinin halkla ilişkiler kısmına gittim aglayarak cok özür dilediler ama hiç sucum yokken o kadar hevesle bebeğime bakıcam diye gitmiştim hem kötü davranıp hemde kontrol etmedi .. ve gerçekten uslubu tavrı hiç bir doktora yakısmadı beni üzmeye ne hakkı var birde kontrol seansımı gerçekleştirmedi beni bebeğimi bu derece bir uslupla üzmeye hiç hakkı yoktu .. eşim sasırdı hemen hastanenin şikayet kısmına gittik özür dilediler ama ben dr elif ganime aygune gitmek isteyenlere bilgi vermek istedim gerçekten beni çok ağlattı .. hala tuafım .. birde zaten hormonlarım hasas bu dönem bir doktorun daha hassas olmasını geçtim hiç bir insan olan yapmaz odadan çıkın ne demek hiçte suçum günahım yokkenŞikayet edin yani kimsenin kimseyi azarlama gibi bi lüksü yok ne olursa olsun
Amiiin Allah razı olsun hepimize nasip etsin Allah inşallahmaşallah canım çok sevindim senin adına darısı hepimizin başına. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
Aaaaa kontrol de mi etmediCanım ettim zaten acıbadem hastanesinin halkla ilişkiler kısmına gittim aglayarak cok özür dilediler ama hiç sucum yokken o kadar hevesle bebeğime bakıcam diye gitmiştim hem kötü davranıp hemde kontrol etmedi .. ve gerçekten uslubu tavrı hiç bir doktora yakısmadı beni üzmeye ne hakkı var birde kontrol seansımı gerçekleştirmedi beni bebeğimi bu derece bir uslupla üzmeye hiç hakkı yoktu .. eşim sasırdı hemen hastanenin şikayet kısmına gittik özür dilediler ama ben dr elif ganime aygune gitmek isteyenlere bilgi vermek istedim gerçekten beni çok ağlattı .. hala tuafım .. birde zaten hormonlarım hasas bu dönem bir doktorun daha hassas olmasını geçtim hiç bir insan olan yapmaz odadan çıkın ne demek hiçte suçum günahım yokken
Günde 4 e kadar çıkıyorum. Ben de gece yatmadan 2 tane alıyorum. Zofer veriyorlar kesmezse sanırım. Bana yazdı ama o ilacın da üzerinde tartışmalar var. Yanlış yönlendirmek istemem belki de kuruntudur benimki. O yüzden içmedim henüz. Geçsin diye dua ediyorum. 12. Haftadan sonra toparlarsın dediler ama umudum kalmadı benim :)Merhaba. Aynı durumdayız ben de ilaçsız duramıyorum normalde 2 tane alıyordum yatmadan, doktor 1 tane de sabah al dedi ondan sonra biraz daha topladım ama koku falan dayanamıyorum yine. Günde kaç tane alıyorsunuz? 4 e kadar çıkarıyorlar yine kesmezse bi üstü vardı adını unuttum ondan veriyorlar
Bide adama hakkınızı helal edin lütfen yanlış anlamayın diyorum sonra . Sen hamilesin böyle şeyler normal herşey yolunda diyor . Çok seviyorum doktorumu ondan kırmak da istemiyorumBende çok soru soruyorum diye korkuyorum sormaya !bana kalsa 100 tame soru sorarım
Günde 4 e kadar çıkıyorum. Ben de gece yatmadan 2 tane alıyorum. Zofer veriyorlar kesmezse sanırım. Bana yazdı ama o ilacın da üzerinde tartışmalar var. Yanlış yönlendirmek istemem belki de kuruntudur benimki. O yüzden içmedim henüz. Geçsin diye dua ediyorum. 12. Haftadan sonra toparlarsın dediler ama umudum kalmadı benim :)
Bu bulantılar yüzünden en ufak keyfim kalmadı. Moralimi bozmayayım diyorum ama elimde değil. Bir an önce toparlarız inşallah hep birlikte. Sevgiler( evet ben de kullanmak istemedim doktor geçmezse bi üstüne geçiyoruz diyince olumsuz elektrik aldım ama çok da kötü olursam mecbur kullanırım belki çünkü böyle de çok kötü oluyor. Umarım geçer bir an önce sağlıcakla
Tabiki olur olurOyyyyy kuzucuklar büyüyorlarben 11. Haftada gidicem o zaman benim de insana benzemiş olur sanırım
Hayır canım kontrol de etmedi okadar da hevesli gitmiştik eşimle bebeği görücez diye hevesim kursagımda kaldı bir de hiç suçum yokken azar işittim kovuldum hastanenin gerekli yerine şikayet ettm ama gece suan uykumdan uyandım hala gerginim ... hayatımda boyle kimse davranmadı bana birde hamileyim ve 12 haftaya kadar kritik oldugunu bildiği halde bu neyin egosu bu neyin cahilliği bunu bana bebeğime yaşatmaya hakkı nedir .. bebeğim inşallah hissetmemiştir .. 1 saat hastanede şikayet odasında ağladım 1 saat eve gelince ...en çok üzüldüğüm hiç ama hiç günahım yoktu ..ama gerkli heryere şikayet edicem kimseye birdaha boyle davranmaması gerektiğini anlamalı ..Aaaaa kontrol de mi etmedi
Canım instagramına baktım ne göreyim bütün doğumlarda bebeklerle herzman maskesizmiş fotoları peki ben bugun ne yaşadım bana bu yaşatıgı maskem gözüme kadar takılı oldugu halde neyin egosu neyin bağırması neyin kovulmasıydı .. instagramına yazmadım çünkü siler Atar beni ama acıbademe hem ordan hemde onlinedan yazdım sabahta cimere yazıcam .. beni yaşadığımı birdaha hiç bir hamielye yaşatmaması gerekiyor.. bebeğim hisetmemiştir inşallahDoktorun instagram hesabı var mı yorum yazınaz önce bi cevap yazdım da yanlış alıntılamışım
Oyyy minik kuş büyümekle meşgul şu an…artık o düşünsün boşver, şimdi o uğraşcakCanım instagramına baktım ne göreyim bütün doğumlarda bebeklerle herzman maskesizmiş fotoları peki ben bugun ne yaşadım bana bu yaşatıgı maskem gözüme kadar takılı oldugu halde neyin egosu neyin bağırması neyin kovulmasıydı .. instagramına yazmadım çünkü siler Atar beni ama acıbademe hem ordan hemde onlinedan yazdım sabahta cimere yazıcam .. beni yaşadığımı birdaha hiç bir hamielye yaşatmaması gerekiyor.. bebeğim hisetmemiştir inşallah((
Hem kontrol etmemiş hem de üstüne çıkın odadan demiş ne hakla, yazık bir ton da ağlamışsınız üstüne. Ben de olsam Cimere kadar yazardım. Hele ki bir doktor hamile kadına böyle davranamaz. Zaten şu süreçte heyecanlı ve gerginiz. Benim de özel hastanede gittiğim doktor soruma gülerek cevap verdi ilk defa böyle bir şey duyuyorum dedi. Ben tıp doktoru değilim elbette bilemem anlat bir zahmet doğrusunu anladığım kadar anlarım. İlk bebeğim bilmiyorum süreci sonuçta bir yol göster. Ben de kendimi kötü hissetmiştim. Umarım doktor da yaşattıklarını bir daha hiçbir anneye yaşatmaz.Hayır canım kontrol de etmedi okadar da hevesli gitmiştik eşimle bebeği görücez diye hevesim kursagımda kaldı bir de hiç suçum yokken azar işittim kovuldum hastanenin gerekli yerine şikayet ettm ama gece suan uykumdan uyandım hala gerginim ... hayatımda boyle kimse davranmadı bana birde hamileyim ve 12 haftaya kadar kritik oldugunu bildiği halde bu neyin egosu bu neyin cahilliği bunu bana bebeğime yaşatmaya hakkı nedir .. bebeğim inşallah hissetmemiştir .. 1 saat hastanede şikayet odasında ağladım 1 saat eve gelince ...en çok üzüldüğüm hiç ama hiç günahım yoktu ..ama gerkli heryere şikayet edicem kimseye birdaha boyle davranmaması gerektiğini anlamalı ..
Hayır canım kontrol de etmedi okadar da hevesli gitmiştik eşimle bebeği görücez diye hevesim kursagımda kaldı bir de hiç suçum yokken azar işittim kovuldum hastanenin gerekli yerine şikayet ettm ama gece suan uykumdan uyandım hala gerginim ... hayatımda boyle kimse davranmadı bana birde hamileyim ve 12 haftaya kadar kritik oldugunu bildiği halde bu neyin egosu bu neyin cahilliği bunu bana bebeğime yaşatmaya hakkı nedir .. bebeğim inşallah hissetmemiştir .. 1 saat hastanede şikayet odasında ağladım 1 saat eve gelince ...en çok üzüldüğüm hiç ama hiç günahım yoktu ..ama gerkli heryere şikayet edicem kimseye birdaha boyle davranmaması gerektiğini anlamalı ..
Ay inanmıyorum. Acıbadem güzel deriz bir de. sadece para almayı biliyorlar sanırım.Canım instagramına baktım ne göreyim bütün doğumlarda bebeklerle herzman maskesizmiş fotoları peki ben bugun ne yaşadım bana bu yaşatıgı maskem gözüme kadar takılı oldugu halde neyin egosu neyin bağırması neyin kovulmasıydı .. instagramına yazmadım çünkü siler Atar beni ama acıbademe hem ordan hemde onlinedan yazdım sabahta cimere yazıcam .. beni yaşadığımı birdaha hiç bir hamielye yaşatmaması gerekiyor.. bebeğim hisetmemiştir inşallah((
Aynen acibadem avuç içinde para alıyor. İnan ben olsaydim o doktora haddini. Bildirirdim babamin oğlu değil hangi sıfatla böyle konuşabilir ki onu oracıkta rezil ederdim bi daha korksun bakalım işte sessizlikten şımarıyorlar. Yapamıyorsan doktor olma. Acaba helal mi yaptığı ve yediği paraAy inanmıyorum. Acıbadem güzel deriz bir de. sadece para almayı biliyorlar sanırım.
başhekime de şikayet et.
cimere kesinlikle yaz.
umarım cezasını çeker
çok üzüldüm. peki kontrole başka bir doktora gittiniz mi. bebişinizi görebildiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?