Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben de ikili yerine perinatologa gitmeyi düşünüyorum. Araştırma hastanesinde de varmış randevu yok ama doktorun sevk ile yönlendirmesi mi lazım acaba
Çok geçmiş olsun canım her şey yolunda inşallah görmüşsün bebişi de rahatlamışsın ne güzel kahverengiye dönmesinin iyiye işaret ettiğini biliyorum sadece inşallah tekrar yaşamazsın sağlıcakla büyüsün minnoş

Amin inşallah çok korkuttu gerçekten

Jou bir dahaki kontrol 15 aralık ayvayı yedim bende nasıl geçicek günler kader arkadaşım
Öylee bir geçiyorkiiii tam 1 ay sonra gitmiş oluyorsunn ayy sabah sabah güldurdün beniii yaaa bide bana diyordunn beni cağırdı 2hafta falan filan diyeee hadi bekle bekleyesunn huuhhh

Aslın da ben de düşünüyorum gitmeyi ama arkadaşım yüzünden biraz korktum o gittiğinde bebek ölebilir doğduktan sonra demiş hiç hareket yok demiş kız mahvoldu bebişi doğdu geçen ay sapa sağlam küveze bile alınmadı zehir oldu son 2 ayı ne çekti garibim

Ya bu herkeste oldu hemen hemen bu kanamaların bi sebebi yok sanırım rahimde kanama alanı da yoksa kalan eski kanmıdır nedir anlayamadım ama kahverengiye döndüyse korkma canım bebek iyimiş hem hiç önemli değil bence

Kızlar ben şimdi e nabızdan bulunduğum ilde şehir hastanesinde perinatoljiye randevu almayı denedim. Daha çok var 12. Haftama ama meraktan bir deneyeyim dedim.

Diyor ki “bu bölüm uzmanlık gerektirdiğinden önce kadın doğuma gidip oradan sisteme kaydedilmeniz sonradan da mhrs üzerinden randevu almanız gerekmektedir.”

Peki illa ki şehir hastanesinde bir kadın doğuma mı gitmek gerekecek yoksa benim özeldeki kadın doğum doktorum da sisteme beni kaydedebiliyor mu perinatalogdan randevu alabilmek için. Bir fikri olan var mı?

Öylee bir geçiyorkiiii tam 1 ay sonra gitmiş oluyorsunn ayy sabah sabah güldurdün beniii yaaa bide bana diyordunn beni cağırdı 2hafta falan filan diyeee hadi bekle bekleyesunn huuhhh
sanirim alışmam lazım senden az tüyo alırız artık sen öndesin şu an bakalım neler olacak

Reactions: Jou
Benim bulunduğum bölgede malesef en yakın arabayla 2 saatlik mesafe de var oda klinik ve pahali. Sadece 20. Hafta da mı gitsem diyorum

Çok korkunç ya

Benim 12. Haftada ikili testte ense kalınlığı ve burun kemiği kontrolümü kendi doktorum yaptı o da tecrübeli olduğu için ona güvendim çok şükür sorun çıkmadı. 20. Haftada perinatologa gitmeyi düşünüyorum, gidilmesi gerekiyor diye biliyorum zaten

Evet benimde 12. Haftada kontrolüm var bakalim insallah bir sorun çıkmazsa bende 20. Hafta giderim belki. Bizim bölgede malesef sadece 1 tane perinatolog var oda 500 TL istiyor

Evet benimde 12. Haftada kontrolüm var bakalim insallah bir sorun çıkmazsa bende 20. Hafta giderim belki. Bizim bölgede malesef sadece 1 tane perinatolog var oda 500 TL istiyor
İnşallah hepimizin sağlıkla ilerler, aşamayacağımız sorunlar çıkmaz
Yaa çok pahalılar, ben de 12. Haftada gitsem mi diyip araştırdım minimum 550, maksimum 1200tl istiyorlar özel muayenehaneleri de aradım. Arada çok fark var yazık.. Sonra doktorum ben bakıcam diyince sevindim. 20. Haftada o önerirse birini ona giderim, önermezse kendim bulucam artık

İkili teste extra ücret ne kadar verdin canım

Benim de 3 hafta önce lekelenmem oldu hemen gittik 2 tane kanama alanım varmış, bebişte sorun yoktu çok şükür. Progestan fitile başladık hemen. Onları geçirdim ama dün kontrolde tekrar 1 tane kanama alanı oluşmuş lekelenmen olabilir dedi doktorum yine progestan fitile başlattı. Tek çaresi bu dedi, başka gittiğim bi doktor vardı 14. Haftaya kadar yaşanabiliyor normal dedi. Bilemedim neden oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…