Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
İkili test sonuçları hemen çıkıyomu kuzu

İkili test sonuçları hemen çıkıyomu kuzu
Tam 1 hafta sonra çıkar dediler canım haftaya perşembe çıkarmış. Ama önemli olan ultrasonda bakılan değerler sanırım çünkü form kağıdı doldurmuşlardı o değerleri girmişlerdi. Aynı zamanda kanda 2 hormon değerine bakıyorlar. Bilgisayar bunları değerlendirip bir değer çıkarıyormuş.

Anladım canım sağlıklı sonuçlar alırsın inşallah

Tamam artık sıkma canını bebekte etkilenmesin. Sen şikayetini et inşallah cezasız kalmaz
12.hafta duymadım ben 20 de ve ondan sonra 2 kere daha bakıyorlarmıș diye biliyorum

Kızlar 2 gün arka arkaya randevum vardı ya, devletteki doktorum acil sebeplerden izne ayrılmış, kapıda öğrendim onlarca hastayla birlikte. ( instagramdan baktım, cumalıkazık, uludağ gezisindeymiş)
Bugün asıl doktoruma randevum var. Saat 6 da gidicem. Normalde sakinimdir böyle durumlarda ama heyecandan elim ayağım buz kesti. O kadar gerginim ki eşimi zorla spora gönderdim evde yalnız kalmak için. İlk hamileliğimde bu haftalarda çıkan ense kalınlığından sonra hayatımda hiçbir şey iyi gitmedi. Yine benzer bir şeyler çıkacak diye çok korkuyorum. Doktordan çıkınca oğlumun mezarına gidicem. Doğum günü bugün. Bana dua edin nolur. Çok korkuyorum.

Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin herşey gönlünüze göre olsun inşallah
2 li test için birşey dedi mi canım
Aslında ikili test için çağırmıştı. Salı günü bi daha gel iyice büyüsün ense kalınlığına bakalım dedi
Kuzum sakin ol Allahın izniyle güzel haberler duyacaksın
kuduruklar ekibi oluşuyo aa bu arada cinsiyet belki oldu muuu
Aa belli oldu mu hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah
Başta erken dedi en son erkeğe benziyor dedi. Nub a göre dedi sanırım. Ama doktorum emin olmasa demezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…