- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 138
- 42
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #10.541
Aynen bende 56 kiloydum şuan 52 olmuşum, oh bana moral oldunuz bulantılarım kesildi deyincenormal hayata dönülüyomu kesinmi herkes 3 ay olunca geçer diyo büyük bir ümitle 3. Ayı bekliyorum şuan
Ultrasonda biri 9+1 diğeri 9+2 benim 6 gün geç döllenmeKaç haftalık şu an
Ultrasonda biri 9+1 diğeri 9+2 benim 6 gün geç döllenmehesaplara göre 10+2 senin kaç canım
Merhaba hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun inşallahMerhaba, bende haziran annesi olucam kısmetse, bikaç sayfaya sordum size de sorayım kızlar hemen hemen aynı haftalardayız mide problemleriniz bulantınız falan var mı şiddetli? Sizde ne gibi şikayetler var?
sweetgirlcandy beni de tabloya eklerseniz sevinirim
Yaş 30
Kaçıncı çocuk 1
Kese görme 4+6
Kalp atışı 6+0
Cinsiyet belli olmadı
Şehir istanbul
Ayy maşallahhiç moralini bozma ben de çok üzülüyodum beslenemiyordur diye 11. haftada kontrole gittiğimde kıpır kıprdı o kadar kilo kaybına rağmen11. hafta sonunda düzeldi kilo almaya başladım bile
sen bu süreçte kendin için meyveye biraz ağırlık verebilirsin en azından ferah ferah yenilebiliyoryoksa bebek senin depondan beslenir
Amiin çok teşekkür ederimMerhaba hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun inşallah
Şuan normal değere düşmüş sürekli yüksek olsa kullanırsın belki ilacı benimde 2.30 lardaydı doktor normal değer demiştiKızlar TSH 5,275 olduğu için doktor ilaç başlamıştı 75 mg. 2 hafta oldu kullanıyorum bugün tekrar kan verdim 2,076 çıktı yeni sonucum mesaj attım doktora ilacı bırakabilirsin dedi. Ama tereddüt ettim genelde sürekli kullanıyorlardı bu ilacı sanki
Ayy maşallahcinsiyet belli oldu mu peki ??? Acemi anne adayı olarak ne zmn belli oluyo cinsiyet onu da sorayım size çok merak ettim şimdi benimkini de
vitamin kullanıyorum folik asit magnezyum falan ama meyve de yemeye çalışayım, vallahi Allah razı olsun içimi rahatlattın
Çarşamba günü hem ikili teste giriyorum hem de cinsiyeti kontrol edecekbakalım inşallah tontik kendini gösterir
ben su bile içsem çıkarıyordum, tuzlu biraz bulantını bastırır, ayran çok iyi gelebilir, yoğurt da hem ferah gelir hem mideni bulandırmaz, eğer yiyebilirsen ayva yine rahatlatır
Öncelikle bebişin hayırlı olsun canım durumumuz seninle aynı yaşımız ve yaşadığımız şehir ilk bebiş olmasıMerhaba, bende haziran annesi olucam kısmetse, bikaç sayfaya sordum size de sorayım kızlar hemen hemen aynı haftalardayız mide problemleriniz bulantınız falan var mı şiddetli? Sizde ne gibi şikayetler var?
sweetgirlcandy beni de tabloya eklerseniz sevinirim
Yaş 30
Kaçıncı çocuk 1
Kese görme 4+6
Kalp atışı 6+0
Cinsiyet belli olmadı
Şehir istanbul
Özge nasılsın canım kontrole gittin mi merak ettimhiç moralini bozma ben de çok üzülüyodum beslenemiyordur diye 11. haftada kontrole gittiğimde kıpır kıprdı o kadar kilo kaybına rağmen11. hafta sonunda düzeldi kilo almaya başladım bile
sen bu süreçte kendin için meyveye biraz ağırlık verebilirsin en azından ferah ferah yenilebiliyoryoksa bebek senin depondan beslenir
Canım TSH 2.5 altı oldukça sıkıntı yok. O yüzden bırakmam yerinde bir karar olmuş.Kızlar TSH 5,275 olduğu için doktor ilaç başlamıştı 75 mg. 2 hafta oldu kullanıyorum bugün tekrar kan verdim 2,076 çıktı yeni sonucum mesaj attım doktora ilacı bırakabilirsin dedi. Ama tereddüt ettim genelde sürekli kullanıyorlardı bu ilacı sanki
Hepimizin bebişi büyüyorkocaman olmuşlar maşallah. 8+5 benim de bugün
Doktor ikili tarama yapacak mısınız dedi ben ve eşim istemedik allah ne verdiyse bize nasibiyle gelir dedik inşallah rabb'im bütün bebeklere sağlikli doğum nasip etsinkocaman olmuşlar maşallah. 8+5 benim de bugün
Özge nasılsın canım kontrole gittin mi merak ettim.
amin çok teşekkürler sağlıkla kucağımıza alalım inşallah, anadolu yakasındayım diyelim, sen ne taraftasın?Öncelikle bebişin hayırlı olsun canım durumumuz seninle aynı yaşımız ve yaşadığımız şehir ilk bebiş olmasıİstanbul'un neresinde yaşıyorsun.
Bu ilacı kullanan herkes ömür boyu kullanılıyor diyorlardı ondan şaşırdım canm. Neyse ben yine takip ederim ara sıraŞuan normal değere düşmüş sürekli yüksek olsa kullanırsın belki ilacı benimde 2.30 lardaydı doktor normal değer demişti
Aynen canm bende öyle biliyorum ama tereddüt ediyor insanÖncelikle bebişin hayırlı olsun canım durumumuz seninle aynı yaşımız ve yaşadığımız şehir ilk bebiş olmasıİstanbul'un neresinde yaşıyorsun.
Özge nasılsın canım kontrole gittin mi merak ettim.
Canım TSH 2.5 altı oldukça sıkıntı yok. O yüzden bırakmam yerinde bir karar olmuş.
doktor seçimi gerçekten çok önemli. insanı mahvediyorlarAslın da ben de düşünüyorum gitmeyi ama arkadaşım yüzünden biraz korktum o gittiğinde bebek ölebilir doğduktan sonra demiş hiç hareket yok demiş kız mahvoldu bebişi doğdu geçen ay sapa sağlam küveze bile alınmadı zehir oldu son 2 ayı ne çekti garibim
anaaaaaaaaaaa cinsiyeti belli oldu muuuuuuuuuuuuu. ramzi teorisi doğru çıktı mııııŞimdi çıktım kontrolden bizim oğlan zıplıyordu
içini ferah tut kuzucum. sağlıkla gelicek buna odaklanKızlar 2 gün arka arkaya randevum vardı ya, devletteki doktorum acil sebeplerden izne ayrılmış, kapıda öğrendim onlarca hastayla birlikte. ( instagramdan baktım, cumalıkazık, uludağ gezisindeymiş)
Bugün asıl doktoruma randevum var. Saat 6 da gidicem. Normalde sakinimdir böyle durumlarda ama heyecandan elim ayağım buz kesti. O kadar gerginim ki eşimi zorla spora gönderdim evde yalnız kalmak için. İlk hamileliğimde bu haftalarda çıkan ense kalınlığından sonra hayatımda hiçbir şey iyi gitmedi. Yine benzer bir şeyler çıkacak diye çok korkuyorum. Doktordan çıkınca oğlumun mezarına gidicem. Doğum günü bugün. Bana dua edin nolur. Çok korkuyorum.
Selam.. Benim ciddi tiroid problemim var. sağlık ocağında ölçtürülen tsh lar doğru değil. sürekli ilaç kullanıyorum. bıraktığım an artıyor. sizinde takip edilmeli. aynı doz ilaç kullanıyorum. 3 hafta önce özel hastanede 2.5 çıktı geçen hafta sağlık ocağında 9 çıktı.Kızlar TSH 5,275 olduğu için doktor ilaç başlamıştı 75 mg. 2 hafta oldu kullanıyorum bugün tekrar kan verdim 2,076 çıktı yeni sonucum mesaj attım doktora ilacı bırakabilirsin dedi. Ama tereddüt ettim genelde sürekli kullanıyorlardı bu ilacı sanki
Ohooo şimdiye nasıl büyümüştürrrben de 1 ayın sonun da yarın bebişimi görmeye gideceğimmmm o kadar heyecanlıyım ki anlatamam size. gününü yakaldı mı, her şey yolunda mı, cinsiyeti belli olur mu, kafamda deli sorular hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?