Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aynen bende 56 kiloydum şuan 52 olmuşum, oh bana moral oldunuz bulantılarım kesildi deyince normal hayata dönülüyomu kesinmi herkes 3 ay olunca geçer diyo büyük bir ümitle 3. Ayı bekliyorum şuan

hiç moralini bozma ben de çok üzülüyodum beslenemiyordur diye 11. haftada kontrole gittiğimde kıpır kıprdı o kadar kilo kaybına rağmen 11. hafta sonunda düzeldi kilo almaya başladım bile

sen bu süreçte kendin için meyveye biraz ağırlık verebilirsin en azından ferah ferah yenilebiliyor yoksa bebek senin depondan beslenir

Kızlar TSH 5,275 olduğu için doktor ilaç başlamıştı 75 mg. 2 hafta oldu kullanıyorum bugün tekrar kan verdim 2,076 çıktı yeni sonucum mesaj attım doktora ilacı bırakabilirsin dedi. Ama tereddüt ettim genelde sürekli kullanıyorlardı bu ilacı sanki

Merhaba hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun inşallah

Ayy maşallah cinsiyet belli oldu mu peki ??? Acemi anne adayı olarak ne zmn belli oluyo cinsiyet onu da sorayım size çok merak ettim şimdi benimkini de
vitamin kullanıyorum folik asit magnezyum falan ama meyve de yemeye çalışayım, vallahi Allah razı olsun içimi rahatlattın

Şuan normal değere düşmüş sürekli yüksek olsa kullanırsın belki ilacı benimde 2.30 lardaydı doktor normal değer demişti

Çarşamba günü hem ikili teste giriyorum hem de cinsiyeti kontrol edecek bakalım inşallah tontik kendini gösterir

ben su bile içsem çıkarıyordum, tuzlu biraz bulantını bastırır, ayran çok iyi gelebilir, yoğurt da hem ferah gelir hem mideni bulandırmaz, eğer yiyebilirsen ayva yine rahatlatır

hadi hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz, bundan sonra buralardayım zaten hepinizle sık sık konuşuruz inşallah, çok şükür 2 sene uğraştan sonra buraya transfer olmak kısmet oldu Sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallah

Öncelikle bebişin hayırlı olsun canım durumumuz seninle aynı yaşımız ve yaşadığımız şehir ilk bebiş olması İstanbul'un neresinde yaşıyorsun.
Özge nasılsın canım kontrole gittin mi merak ettim .
Canım TSH 2.5 altı oldukça sıkıntı yok. O yüzden bırakmam yerinde bir karar olmuş.

Öncelikle bebişin hayırlı olsun canım durumumuz seninle aynı yaşımız ve yaşadığımız şehir ilk bebiş olması İstanbul'un neresinde yaşıyorsun.
amin çok teşekkürler sağlıkla kucağımıza alalım inşallah, anadolu yakasındayım diyelim, sen ne taraftasın?

Aynen canm bende öyle biliyorum ama tereddüt ediyor insan

doktor seçimi gerçekten çok önemli. insanı mahvediyorlar
Şimdi çıktım kontrolden bizim oğlan zıplıyordu
anaaaaaaaaaaa cinsiyeti belli oldu muuuuuuuuuuuuu. ramzi teorisi doğru çıktı mıııı
içini ferah tut kuzucum. sağlıkla gelicek buna odaklan

Selam.. Benim ciddi tiroid problemim var. sağlık ocağında ölçtürülen tsh lar doğru değil. sürekli ilaç kullanıyorum. bıraktığım an artıyor. sizinde takip edilmeli. aynı doz ilaç kullanıyorum. 3 hafta önce özel hastanede 2.5 çıktı geçen hafta sağlık ocağında 9 çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…