Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ay çok güzel demek artık belli ediyolarlar az çok kuzu ikili tarama yaptırıyosun sanırım
Tarama yaptırmam dedim ultrasonda ense kalınlığına ve burun kemiğine bakalım demişti. Sadece ona bakacak kan vermeyeceğim
Aaa oğlun mu olacak maşallah canım ramzi doğru çıktı desene bak çok hareketliyse oğlanmış doğrulandı
Valla erken dedi en son çıkarken de erkeğe benziyor dedi ramziye göre doğru
doktor seçimi gerçekten çok önemli. insanı mahvediyorlar

anaaaaaaaaaaa cinsiyeti belli oldu muuuuuuuuuuuuu. ramzi teorisi doğru çıktı mıııı

içini ferah tut kuzucum. sağlıkla gelicek buna odaklan
Ramzide erkekti Valla başta erken dedi sonra erkeğe benziyor dedi
Yaa erkek mi acabaa, sahi nub a göre dediyse ultrason fotoğrafı var mı sen de atsan
Nub a göre söylemiştir bence de Valla bu sefer 3 boyutlu verdi normal ultrason gibi değil nuba bakamayız ondan

Kızlar doktora gittiğimde doktorum burun kemiği ve ense kalınlığına da baktı şuan için gayet iyi sonuçlar.Birde fetal dna uygulamasını önerdi böylelikle 2li 4 lü vs tarama testleri olmayacağım.Aradığımda fiyatlar 3.500-4000 arasında değişiyor.Siz ne düşünüyorsunuz fetal dna testleri ile ilgili?

Maşallah canım sağlıkla kucağına al inşallah

Ben de sormuştum bu soruyu mhrs den randevu hiç olmadığı için bana bu yazı çıkmadı şimd anladım. Ben hataydaki ünlü pernatologa yazmıştım dr. Mfk ya o da doktorundan sevk al öyle gel demişti demek istediği buymuş demek li doktorunun riskli gebelik şüphesi diye sevk raporu vermes gerekiyor anladığım kadarıyla geçen gittiğimde sormayı unuttum ben de kadın doğum doktoruma söyleyeyim bunu

İkili test olarak değil muayene sırasında mı bakıldı burun kemiği vs. Bakıyorlarsa iyi çünkü ikili testler pahalı diye duymuştum bir de onun fiyatlarını bilen var mı ?

Hatay eğitim araştırma hastanesini aradım sekreter burası devlet hastanesi ücretli değil dedi ama cüzzi bir ücret alındığı da yazılmıştı yine forumda. Devlette perinatologa giden var mı acaba aramızda?

ben de 1 ayın sonun da yarın bebişimi görmeye gideceğimmmm o kadar heyecanlıyım ki anlatamam size. gününü yakaldı mı, her şey yolunda mı, cinsiyeti belli olur mu, kafamda deli sorular hahaha
Yaa, güzel haberlerini bekliyorum kuzum
Canım ikiliyi falan yaptıracağım eğer onda bir problem çıkmazsa fetal dna düşünmüyorum. Ama Allah korusun olur da risk yüksek çıkarsa yaptırırım doktorumla henüz konuşmadım bakalım o ne diyecek.
Yani olabilecek şeylere hazırlıklı olmak isterim herkesin fikri farklı tabiki ama doğum anında görmek o lohusalık psikolojisi beni daha çok yipratabilir en azından bir şey varsa da önceden bilip kendimi hazirlamak isterim

inşallah kuzuuu

Kızlar bebeğimin 8. Haftada kalp atışları durmuş büyük kısmını düşürdüm doktor içerde parçalar kaldığını söyledi kürtajı yapamadım büyük kısmı kendi düştü diğer parçalarda düşer mi böyle bi durum yaşayan oldu mu aranızda yardımcı olur musunuz ilk gebeliğim ne yapacağımı bilmiyorum

İkili test olarak değil muayene sırasında mı bakıldı burun kemiği vs. Bakıyorlarsa iyi çünkü ikili testler pahalı diye duymuştum bir de onun fiyatlarını bilen var mı ?
Normal muayene gibi bakılacak bence ultrasonda benim doktorum bugün bakmaya çalıştı biraz daha büyüsün dedi

kızlar aranız da diş etleri ağrıya var mı ?
ben 2 gündür en alt dişlerimin arkasında ki yer ağrıyor dilimle kontrol ediyorum davul gibi şişmiş gibi.
bugün iyice azıttı ağırısı. valla duramıyorum sızıdan.
ne iyi gelir ki

benim ilk haftalarda bütün diş etlerim şişmişti

sonra düzeldi ama ben yine dikkat ediyorum,
bu dönemde dişlerinde problem yaşayanlar çok olurmuş, dün bir arkadaşımla konuştum ilk hamileliğinde 3 tane dişi çürümüş

calsiyum içeren besinleri eksik etme
ne olur ne olmaz diye ben bir de doğal diş macununa geçiş yaptım

Son düzenleme:
Ay dişler sıkıntı valla şu dönemde. Kalsiyum tüketmeye çalış bol bol. Anlamında hamileyken dişleri kırılmıştı hep. Sumaklı bir tarif vardı burda diş eti için biri yazmıştı sanki
Anladım canım beni de 1 ay sonra çağırdığı için muayenede bakar mı dedim ama 1 ay beklemem galiba
Kız sabredin azıcık Bundan sonra ayda 1 olacak muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…