Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Geçmiş olsun canım tekrarı olmasın inşallah şükür bebek iyiymiş sanırım bu haftalarda oluyor kanama bir çok kişide duyduk
Dualarımız seninle canım bu sefer güzel olacak herşey kalbini ferah tut güzel düşün strese sokma kendini

Benim bulunduğum ilde de yok doktorun dediği: sevk ediyor devlet hastanesi en yakın yerdeki devlet hastanesine

Cinsiyeti de belli etmiş maşallah maşallah
Benziyor dedi ya bence emin. Emin olmadan söylemez
Yaa belli oldumu Allahım çok güzel kuzu doktor bu tarihtemi çağırmıştı seni
Benziyor dedi bakalım Evet 2 hafta önce ben belirtiler azaldı diye 1 hafta erken gitmiştim. Sonra 2 hafta sonra gel ense kalınlığına bakalım dedi. Bugünde 11+2 ydi salı günü gel de taramaya bakalım biraz daha büyüsün dedi ense kalınlığına falan bakmak için

Ay çok güzel demek artık belli ediyolarlar az çok kuzu ikili tarama yaptırıyosun sanırım

Canım benim içini ferah tut. Bir gebelikte böyle sıkıntı çeken kimi duyduysam diğeri sapasağlam oluyor hiçbir sorunu olmuyor. Tekrarlama ihtimali çok çok düşük. Yaşanmışlıklar elbette etki ediyor insanın psikolojisine. Şu an her şey yolunda inşaallah öyle düşün rahatlamaya çalış.

Bununla ilgili bir gelişme oldu mu??

Merhaba, bende haziran annesi olucam kısmetse, bikaç sayfaya sordum size de sorayım kızlar hemen hemen aynı haftalardayız mide problemleriniz bulantınız falan var mı şiddetli? Sizde ne gibi şikayetler var?

sweetgirlcandy beni de tabloya eklerseniz sevinirim
Yaş 30
Kaçıncı çocuk 1
Kese görme 4+6
Kalp atışı 6+0
Cinsiyet belli olmadı
Şehir istanbul

Son düzenleme:
Merhaba, bende haziran annesi olucam kısmetse, bikaç sayfaya sordum size de sorayım kızlar hemen hemen aynı haftalardayız mide problemleriniz bulantınız falan var mı şiddetli? Sizde ne gibi şikayetler var?

Merhaba, hoş geldin

Evet pek çoğumuzda oldu hatta ben epeyce kilo kaybetmiştim bu sebeple ama bebek için endişelenme, o beslenir

52 kiloyla başlamıştım 48 kiloya kadar düşmüştüm, 11. haftanın sonlarına doğru bulantılarım kesildi benim, 50 kiloya çıktım tekrar

Aynen bende 56 kiloydum şuan 52 olmuşum, oh bana moral oldunuz bulantılarım kesildi deyince normal hayata dönülüyomu kesinmi herkes 3 ay olunca geçer diyo büyük bir ümitle 3. Ayı bekliyorum şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…