Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Temmuz topiğine bakıyordum. Çok garip bişi gördüm biri fake hamilelikle katılmış gruba. Ultrason fotosu falan fake anlattıkları da doğal olarak. Şoke oldumay ne manyaklar var kız tövbeler olsun
3 uz olan mi yoksa basta ikizdi sonra ucuz çıktı

Boşver ağla ama abartma üzme kendinizi Ay inanır mısın bende de gram ağlama yok dizilere ağlardım ufacık bi duygusal sahnede bile. Şimdi neler izliyorum resmen ağlayamıyorum
Hahaha tersi oldu sanırım ya herşey kişiden kişiye değişiyo işte kuzu
Ayy iyi ki görmedim onu da kaldırmaz du bu kafa

3 uz olan mi yoksa basta ikizdi sonra ucuz çıktı
Hashshshshahj başından beri bilmiyorum ben doktor sormuştum orda birine ondan bakıyordum tesadüfen denk geldim mahidevran diye biri o muydu senin dediğin?? Ultrason fotosu blogun birinden çalmış. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim ay dışarda ne manyaklar var

Temmuz topiğine bakıyordum. Çok garip bişi gördüm biri fake hamilelikle katılmış gruba. Ultrason fotosu falan fake anlattıkları da doğal olarak. Şoke oldumay ne manyaklar var kız tövbeler olsun
Ayy amacı nedir ki, belki de canı çok sıkılmıştır garibim ya

Evet ooooo. O kadar emindim ki yazdıklarını okudum yalan olduğu belli ama acaba gerçek mi diyordum. Gerçekten pes..

Mesajları bulmak isterseniz konunun en üstündeki 3 noktaya basın kimler kimler yazdıdan o kişiye bakın

ahahaa niye ki acaba o neymiş yaa öylee

mantığı ne acaba? girip okumaya para almıyolar sonuçta girip okuyabilir ki neden böyle bir şey yapmış acaba? merak ettim bakıcam

My-little-bird Tam olarak anladığım şekliyle anlatayım Progestan hormonu eksikliğine bağlı kahverengi lekelenmelerim oluyordu, 12 hafta öncesi bu hormonu yumurtalıklar üretiyor ve bazen yetersiz kalabiliyor, 12 hafta sonrası plasenta bu görevi devralıyor ve gerek kalmıyor kullanmaya yani ben bu şekilde anladım.

ahahaa niye ki acaba o neymiş yaa öylee

mantığı ne acaba? girip okumaya para almıyolar sonuçta girip okuyabilir ki neden böyle bir şey yapmış acaba? merak ettim bakıcam
Üşenmedim okudum merak edenler için 457. Sayfada ifşa etmiş biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…