Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aa yeni bir şey öğrendim

Benim de kahverengi lekem olduğunda vermişti doktor. Bitince Devam etmem heralde ben artık teşekkürler

Ayy amacı nedir ki, belki de canı çok sıkılmıştır garibim ya
Snow can sıkıntısından ziyade bi görsen ben daha dün gece okudum yazdıklarını eşinden ayrılmış 2 oğlu varmış. Sonra eski sevgilisi ile tek ilişki de hamile kalıyor. Aldırmak istiyor. Sonra vazgeçiyor ama sevgilisi ile evlenmek istemiyor. İkiz bebek çıkıyor. Sonra haftalar sonra 2.kese görünüyor üçüz bebek oluyor. Sonra o bebeğin kalbi atmıyor ama haftalar sonra atıyor. Hastanede yatıyorumlar falan filan.

Kız tabi öyle olcak benim yeğenim ağlıyodu bende başlıyodum onla ağlamaya canı yanıyo demekki ne sıkıntısı var diye ben varya çocuğu delirtmem inşallah
Hahahahaha sen ağlarsan oda ağlar bu seferrr beni delirtmaaa annneeeeğğğğ dicek içindennn

Aboww bu çok dizi film falan seyretmiş, ama TV bile bu kadar abartı bir senaryo yazmamistir

Kız ben bunları falan okumadım. Kaç sezonluk dizi yazmış ajjsjshsh. Umarım tedavi olur şizofren teşhisi koydum kendisine şu an

Ben buradan başka bir de düşük sonrası gebelik planlayanları takip ediyorum.
Hee, bir de Jou cuğumun sayfasını.
Hiç öyle Mayıs grubu Temmuz grubu bakmadım.

Çok tuhaf insanlar var yaa, can sıkıntısından mıdır nedir?
Sadece sizin anlattıklarınızla şok oldum resmen.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…