Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bize Trabzon var en yakın güveneceğim. 3 bin liraymış kız medicalparkta. Yuh yAni. Ktü’de yaptırırım sanırım.
Orda da baktım kadın doğumlular yapıyormuş.
Ay bi doğursaydık daaaa
Cnm bende Trabzon medikal park Karadeniz’e
gidiyorum doktorum Ufuk hoca..
Kontrole gittiğimde da soracağım detaylı siz yapıyor musunuz yada önereceğiniz perinatolog var mı diye..
Hangi doktormuş arkadaşının gittiği perinatolog ben İnternette arattım Trabzon’da perinatolog ismi çıkmadı.acaba radyoloji doktoru muydu arkadaşının gittiği.. ismini biliyor musun..

Amin inşallah Allahım hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alamamızı nasip etsin. Benim kayıplarım pıhtılaşma ve bağışıklıkla ilgiliydi.bebeklerimii kaç kez genetiğe yolladım hep sağlam geldi. Doktorlara kalasa sağlıksız veya sopontanel kayıp deyip durdular. Şu ana kadar hep doktor kurbanı oldum kendi araştırmalarımla sorunlarımı tespit ettim ama işte kabus bitmiyor bu defada doğru dozları ayarlayacak doktor bulamadım gene kayıp yaşadım. Bu hamileliğimde tedavi protokolümü kendim belirledim bir yıldan fazla araştırdım. Okumadığım makale kalmadı. Hasta gruplarıyla görüştüm. Kim neyle nasıl bebeğini kucağına almış bir istatistik tuttum. Hamile kalmadan önce iğne ve kortiizona başladım. 8 hafta oluncada doktora gittm ve onlarada mecburen kabullendirdim. Çünkü o vakte kadar bu tedaviyle ilerlemiştim. Ayrıca intralipit serum haftada bir aldım. Benimde kayıplarım 7-8-9 haftalardı hep. Şimdi çokşükür 15 olmak üzereyimama 6. Ay bitmeden benim için risk tam bitti diyemem çünkü plesenta 6. Ayda bağımsızlığını ilan ediyormuş. Ama doktorlarım 3 aydan sonra çok ciddi düşüş oluyor kayıp yaşama riskinden demişlerdi.

Amenna ama inşallah bu kez sağlıkla kucağımıza alırız

Ne aldın marka model lütfen bende bu hafta alcam sanırım

inglesina'ya takmıştım zaten fena halde geçen ay 8000 liraydı, düşer, kampanya çıkar falan demiştik şu an 9000 küsür olmuş

trilogy modelini aldık, %10 indirimleri varmış, ondan yararlandık eğer şimdi yılbaşında kampanya olursa indirim olursa 14 gün içinde indirimi yansıtmalarını isteyebiliyomuşuz öyle söylediler, araç içşne koyulan ana kucağını da aldık, artık dolar euro çıksa da, neyse ben aldım derim artık

parası içimize oturdu tabii ki 3 taksit onlar yaptı, 2 de banka verdi

bu dert aradan çıkmış oldu

İnşallah sağlıkla doğururuz. Sizin ne zaman gözüküyor doğum?

Az kaldı gerçi o haftalarda sanırım hareketleri de hissetmeye başlayabiliriz. Yerim o ayakları tekme mi atacaklar bi de yaaaa
Kısmetse benim ucu ucuna 30 mayıs gözüküyor doğum

Var canım bugün idrar testi verdim bende kesin enfeksiyon var Monurol kullandım bende ama geçmedi bence enfeksiyon da yapar mı acaba ağrı.
Yapar cnm bak ben bir buçuk haftadır uğraşıyorum çektiğim ağrılarla doktora gitsem yeridir ama bir türlü sonuca ulaşmadık. Ben seni yerinde olsam eğer bir kaç gün geçmezse doktoruna söyle idrar kültürü yaptırsın daha garanti oluyor.. ben şuan kültür sonuçlarımı bekliyorum..
Bazen Monurol yeterli gelmiyor bana gelmedi mesela , kültüre göre antibiyotik kullanmam gerekebilir..

Hadi hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın inşallah. Aradan çıkmış iyi olmuş. Bende alcam karar verdiğim an

Hayırlı olsun sağlıkla güle güle kullansın aslında benimde aklımda olan modellerden biri bu diğeri cybex hangisi acaba daha iyi

Çok teşekkür ederim canım detaylıca anlatmışsın. Bundan sonrası güzel olsun inşallah

Bazen gerçekten doktorlar yetersiz kalıyor. Ben de biraz takıntılıyım illa teyit arıyorum. Benim 4lü trombofili testi yapılmıştı tek MTHFR heterozigot çıktı. Gerek yok kan sulandırıcıya diyen doktorlar oldu. Kendi doktorum önlem amaçlı kullanalım dedi. Kanama da yok çok şükür. Geçen hafta doz belirleme için kan testi de verdim. Doktorum yeterli dedi sonucu inceleyince. 4000lik oksapar kullanıyorum.

Elimizden geleni yapıyoruz bundan sonrası Rabbime emanet

Hayırlı olsun sağlıkla güle güle kullansın aslında benimde aklımda olan modellerden biri bu diğeri cybex hangisi acaba daha iyi

e-bebekten çıkarken bi çift gördük onlarınkinde inglesina'ydı memnun musunuz diye sorduk
sadece bagajda yer kaplıyo onun dışında çok sağlam çok memnunuz dediler, kadın da cybex i de çok öneriyorlar, anneler grubumuzda cybex çok kullanan var dedi

Rica ederim canım maşallah sende gerrken tüm önlemi almışsın. Bencede yeterli doz. Ama garantiye almışsın zaten doz testiyle. İnşallah sağlıkla kavuşuruz

Yaşasın Trabzon’dan biri var
radyoloji doktoru yapıyor medicalparkta detaylı ultrasonu evet. Doktorun adını sordurayım. Benim tahminim yanında başka şeyler de yaptırdı. İlk başta belki olabilir dedim çünkü Trabzon çok pahalı bi şehir konyaya göre, kızlar İstanbul fiyatlarını söyleyince yok dedim olamaz.

KTÜ farabide prof emine Seda diye bi doktor varmış onu önerdiler sen de bir bak istersen detaylı yaptıranlar iyi olduğunu söylediler. Bu doktor kadın doğum polikliniğinde bu arada perinatoloji veya radyoloji değil.

Sorduğunda bana da söyler misin?

Evet ya banada çok önerdiler cybexi ama tabi kullanmadan nasıl anlayacaz bize göremi o zor test etmek lazım ama bebekle çok daha iyi test ediliyormuş acaba bir bebek alıpmı gitsek

hatta yanlış hatırlamıyosam cybex için old city diye bi model söylemişti, inşallah doğru hatırlıyorumdur Sakinkal

YA ben de yaptırmıştım trombofili mthfr hangisi heterozigot çıkmıştı? Bende c677t olan a1298c olan.
Benim bi doktor ecopirin verdi başka doktor grrek yok dedi. Bıraktım kullanmayı.
Merak ettim acaba aynı şeyler mi çıkmış ikimizde de?
Çok sevindim en azından birimizin büyük bi yük kalktı omuzlarından büyüsün de güzel güzel annişiyle gezsin inşallah o arabayla

aiiyy inşallah o günleri de görelim

Benim c677t olan heterozigot çıktı canım. Çoğunlukla bir şey kullanmaya gerek görmüyorlar. Ama benim bir kaybım olduğu için kullanıyorum. Sadece iğne kullanıyorum ecoprin ya da corasprin kullanmıyorum.

Sen neden yaptırmıştın pıhtılaşma testini? Kaybın mı vardı senin de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…