- 19 Temmuz 2020
- 148
- 222
- 53
- 38
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #15.461
İkili testten vazgeçtim demeyi planlıyorum . Masum yalanlarAyy aman diyeyim başlamasın ağrı falan
O da ikili test yapacaktı ikinci doktora nasıl bir yalan söylesem diye düşünüyorum neden gelmedin diyecek memlekete gittim derim artık
Ayy aman diyeyim başlamasın ağrı falan
O da ikili test yapacaktı ikinci doktora nasıl bir yalan söylesem diye düşünüyorum neden gelmedin diyecek memlekete gittim derim artık
Amenna ama inşallah bu kez sağlıkla kucağımıza alırız
inglesina'ya takmıştım zaten fena haldegeçen ay 8000 liraydı, düşer, kampanya çıkar falan demiştik şu an 9000 küsür olmuş
trilogy modelini aldık, %10 indirimleri varmış, ondan yararlandık eğer şimdi yılbaşında kampanya olursa indirim olursa 14 gün içinde indirimi yansıtmalarını isteyebiliyomuşuz öyle söylediler, araç içşne koyulan ana kucağını da aldık, artık dolar euro çıksa da, neyse ben aldım derim artık
parası içimize oturdu tabii ki3 taksit onlar yaptı, 2 de banka verdi
bu dert aradan çıkmış oldu
e-bebekten çıkıp joker'e gittikorada olanlar oldu
Aslında rizedeyim doktora Trabzon’a gidiyorum..Yaşasın Trabzon’dan biri var
radyoloji doktoru yapıyor medicalparkta detaylı ultrasonu evet. Doktorun adını sordurayım. Benim tahminim yanında başka şeyler de yaptırdı. İlk başta belki olabilir dedim çünkü Trabzon çok pahalı bi şehir konyaya göre, kızlar İstanbul fiyatlarını söyleyince yok dedim olamaz.
KTÜ farabide prof emine Seda diye bi doktor varmış onu önerdiler sen de bir bak istersen detaylı yaptıranlar iyi olduğunu söylediler. Bu doktor kadın doğum polikliniğinde bu arada perinatoloji veya radyoloji değil.
Sorduğunda bana da söyler misin?
Evet yaa ek paket almaktan dünya fatura parası ödüyoruz sözleşme bitecek zaten alternatif başka birşeye geçmeye düşünüyorumO alt yapı sorunu bizde de var hala da var resmen çıkdırmalık şehrin göbeğinde internet yok. Biz mecburen Turkcell’in vınn gibi ama normal modemli bir internetini aldık. Türk Telekom’un da var öyle. İsterseniz bi araştırın.
Sağlıklı güzel günlerde kullansıninglesina'ya takmıştım zaten fena haldegeçen ay 8000 liraydı, düşer, kampanya çıkar falan demiştik şu an 9000 küsür olmuş
trilogy modelini aldık, %10 indirimleri varmış, ondan yararlandık eğer şimdi yılbaşında kampanya olursa indirim olursa 14 gün içinde indirimi yansıtmalarını isteyebiliyomuşuz öyle söylediler, araç içşne koyulan ana kucağını da aldık, artık dolar euro çıksa da, neyse ben aldım derim artık
parası içimize oturdu tabii ki3 taksit onlar yaptı, 2 de banka verdi
bu dert aradan çıkmış oldu
Oooo, hayırlı olsun şekerim.
Masrafların yarısından kurtulmuşsunuz resmen.
.
Ah ah bendede buna benzer bir durum oldu nifty için bende tanıdık vasıtasıyla yaptık dedimAyy aman diyeyim başlamasın ağrı falan
Ya canım vallaha o deli gibi bebişe alışveriş yapacağım günleri sabırsızlıkla bekliyorum İnşallah görürüm ama biri birşey alıncada çok mutlu oluyorum kendimde olmuş kadarhatta yanlış hatırlamıyosam cybex için old city diye bi model söylemişti, inşallah doğru hatırlıyorumdurSakinkal
Ya canım vallaha o deli gibi bebişe alışveriş yapacağım günleri sabırsızlıkla bekliyorum İnşallah görürüm ama biri birşey alıncada çok mutlu oluyorum kendimde olmuş kadar
Sonuca 10 gün sonra ikili testle beraber bakalım dedi acaba özele gidip ben idrar kültürü istiyorum desem yaparlar mı ayy ayyYapar cnm bak ben bir buçuk haftadır uğraşıyorum çektiğim ağrılarla doktora gitsem yeridir ama bir türlü sonuca ulaşmadık. Ben seni yerinde olsam eğer bir kaç gün geçmezse doktoruna söyle idrar kültürü yaptırsın daha garanti oluyor.. ben şuan kültür sonuçlarımı bekliyorum..
Bazen Monurol yeterli gelmiyor bana gelmedi mesela , kültüre göre antibiyotik kullanmam gerekebilir..
İnşallah bir yere kaydolmuyordurİkili testten vazgeçtim demeyi planlıyorum . Masum yalanlar
Ay alemsin canım yaa...
Ne güldüm.
.
Bir yere kaydoluyor mu ki oAh ah bendede buna benzer bir durum oldu nifty için bende tanıdık vasıtasıyla yaptık dedimçünkü doktor ismi veriliyor yapılınca. Üstüne benim inşallah kısmetse 20. Haftada perinatolog takibim başlayacak üç doktor nasıl idare edilirki artık birini oyun dışı bırakacaz okadarı beni aşar
Amin inşallah ben umutluyum inşallah hepimiz o günleride sağlıkla görecezben de yaa her kontrole gidene heyecanlanıyorum
sağlıkla doğsalar da burada sadece sütüm geldi-gelmedi, kaka yaptı, gaz çıkardı muhabbetleri yapsak
Ben ikili yaptırmadım nifty yaptırdım onu yapan arkadaşlar seni aydınlatır. Ya görünsede tanıdık doktorumuz vardı onun vasıtasıyla yaptırdım dersinSonuca 10 gün sonra ikili testle beraber bakalım dedi acaba özele gidip ben idrar kültürü istiyorum desem yaparlar mı ayy ayy
İnşallah bir yere kaydolmuyordur
Bir yere kaydoluyor mu ki oikili test yaptırdım bende ama şey dicem eğer bir yerde görünmüyorsa memlekete gittim dicem
Ben sma taşıyıcı testi için gitmiştim gebelik planlıyorum diyince doktor düşüğe sebep olan durumlar var onlara da baktır istersen demişti ben de yaptırmıştım. Kaybınızın sebebi bulunamadıysa buna mı bağlamak lazom ki? Gebelik sonuna kadar mı kullanacaksınızBenim c677t olan heterozigot çıktı canım. Çoğunlukla bir şey kullanmaya gerek görmüyorlar. Ama benim bir kaybım olduğu için kullanıyorum. Sadece iğne kullanıyorum ecoprin ya da corasprin kullanmıyorum.
Sen neden yaptırmıştın pıhtılaşma testini? Kaybın mı vardı senin de?
Ben ardahanda iş için buradayız konyalıyım aslındaAslında rizedeyim doktora Trabzon’a gidiyorum..
Senin bağlantın nedir Trabzon’la burada mısın
Tmm cnm haberdar ederim seni. Muhtemelen doktorum da ona yönlendirecektir 20li haftalara yaklaştığımda Trabzonlu arkadaşlarıma da danışacağım.
Sen söyleyince baktım internetten emine Seda perinatolojide yazıyor aÇıklamasında araştırırım bu doktoruda cnm saol
Bir kaç gün geçmezse ağrıların ararsın doktorunu ona göre hareket edersin cnm.. belki Monurol sana yeterli gelecek Sana ağrılarını alacak..Sonuca 10 gün sonra ikili testle beraber bakalım dedi acaba özele gidip ben idrar kültürü istiyorum desem yaparlar mı ayy ayy
Monurol u kullanali çok oldu canım dediğin gibi birkaç gün daha geçmezse yazayım olmazsa doktoruma. Allah hepimize güç kuvvet versin bebeklerimiz sağlıkla gelsin inşallahBir kaç gün geçmezse ağrıların ararsın doktorunu ona göre hareket edersin cnm.. belki Monurol sana yeterli gelecek Sana ağrılarını alacak..
off sormaainşallah fiyatlar artmasın siz alana kadar herkes aldıktan sonra artar inşallah
Ben ikili yaptırmadım nifty yaptırdım onu yapan arkadaşlar seni aydınlatır. Ya görünsede tanıdık doktorumuz vardı onun vasıtasıyla yaptırdım dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?