Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Oooo, hayırlı olsun şekerim.

Masrafların yarısından kurtulmuşsunuz resmen.
.

Aslında rizedeyim doktora Trabzon’a gidiyorum..
Senin bağlantın nedir Trabzon’la burada mısın
Tmm cnm haberdar ederim seni. Muhtemelen doktorum da ona yönlendirecektir 20li haftalara yaklaştığımda Trabzonlu arkadaşlarıma da danışacağım.
Sen söyleyince baktım internetten emine Seda perinatolojide yazıyor aÇıklamasında araştırırım bu doktoruda cnm saol

Evet yaa ek paket almaktan dünya fatura parası ödüyoruz sözleşme bitecek zaten alternatif başka birşeye geçmeye düşünüyorum
Sağlıklı güzel günlerde kullansın alınmış alınmıştır her geçen gün zam geliyor herşeye

Ayy aman diyeyim başlamasın ağrı falan
O da ikili test yapacaktı ikinci doktora nasıl bir yalan söylesem diye düşünüyorum neden gelmedin diyecek memlekete gittim derim artık
Ah ah bendede buna benzer bir durum oldu nifty için bende tanıdık vasıtasıyla yaptık dedimçünkü doktor ismi veriliyor yapılınca. Üstüne benim inşallah kısmetse 20. Haftada perinatolog takibim başlayacak üç doktor nasıl idare edilirki artık birini oyun dışı bırakacaz okadarı beni aşar

hatta yanlış hatırlamıyosam cybex için old city diye bi model söylemişti, inşallah doğru hatırlıyorumdur Sakinkal
Ya canım vallaha o deli gibi bebişe alışveriş yapacağım günleri sabırsızlıkla bekliyorum İnşallah görürüm ama biri birşey alıncada çok mutlu oluyorum kendimde olmuş kadar

Ya canım vallaha o deli gibi bebişe alışveriş yapacağım günleri sabırsızlıkla bekliyorum İnşallah görürüm ama biri birşey alıncada çok mutlu oluyorum kendimde olmuş kadar

ben de yaa her kontrole gidene heyecanlanıyorum
sağlıkla doğsalar da burada sadece sütüm geldi-gelmedi, kaka yaptı, gaz çıkardı muhabbetleri yapsak

Sonuca 10 gün sonra ikili testle beraber bakalım dedi acaba özele gidip ben idrar kültürü istiyorum desem yaparlar mı ayy ayy
İkili testten vazgeçtim demeyi planlıyorum . Masum yalanlar
İnşallah bir yere kaydolmuyordur
Ay alemsin canım yaa...
Ne güldüm.

.

Bir yere kaydoluyor mu ki o ikili test yaptırdım bende ama şey dicem eğer bir yerde görünmüyorsa memlekete gittim dicem

ben de yaa her kontrole gidene heyecanlanıyorum
sağlıkla doğsalar da burada sadece sütüm geldi-gelmedi, kaka yaptı, gaz çıkardı muhabbetleri yapsak
Amin inşallah ben umutluyum inşallah hepimiz o günleride sağlıkla görecezsenin zevkini beğendim ne alırsan burdan paylaşmayı unutma sakın

Ben ikili yaptırmadım nifty yaptırdım onu yapan arkadaşlar seni aydınlatır. Ya görünsede tanıdık doktorumuz vardı onun vasıtasıyla yaptırdım dersin

Ben sma taşıyıcı testi için gitmiştim gebelik planlıyorum diyince doktor düşüğe sebep olan durumlar var onlara da baktır istersen demişti ben de yaptırmıştım. Kaybınızın sebebi bulunamadıysa buna mı bağlamak lazom ki? Gebelik sonuna kadar mı kullanacaksınız
Ben ardahanda iş için buradayız konyalıyım aslında
Burda ne doğru dürüst hastane var ne doktor mecbur sağa sola gidiyorum.
Eşim Trabzonlu bi ayağımız da orda
randevu için girdim de kadın doğum altında gözüküyordu. Olmazsa bi ararım sana da haber veririm

Bir kaç gün geçmezse ağrıların ararsın doktorunu ona göre hareket edersin cnm.. belki Monurol sana yeterli gelecek Sana ağrılarını alacak..
Monurol u kullanali çok oldu canım dediğin gibi birkaç gün daha geçmezse yazayım olmazsa doktoruma. Allah hepimize güç kuvvet versin bebeklerimiz sağlıkla gelsin inşallah

off sormaa inşallah fiyatlar artmasın siz alana kadar herkes aldıktan sonra artar inşallah

İnşallah kuzum, inşallah.

Valla ben de Sakinkal gibi sabırsızlıkla bekliyorum alışveriş yapacağım günleri.

Rabbim bebişlerimizi aklen, ruhen ve bedenen sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.

.

Ben ikili yaptırmadım nifty yaptırdım onu yapan arkadaşlar seni aydınlatır. Ya görünsede tanıdık doktorumuz vardı onun vasıtasıyla yaptırdım dersin

Sonucun çıkmış mıydı peki canım?
Hatırlamıyorum yazdıysan.

Bize bu Cumartesi tekrar soracak yaptırmak isteyip istemediğimizi.

İstemiyorsak eğer istemediğimize dair bir belge imzalatacak.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…