Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Balkiz94 bir dahaki kontrolün ne zaman canım, bize 1 ay sonra dedi ama 2 hafta sonra tekrar gidecem bir bahaneyle
Bana da 1 ay sonra dedi canim benim doktorum iyi de biraz fazla otoriter gelme dedi ona gidemem artık başka bir doktorum daha var ona gidicem 2 hafta sonra

Bana da 1 ay sonra dedi canim benim doktorum iyi de biraz fazla otoriter gelme dedi ona gidemem artık başka bir doktorum daha var ona gidicem 2 hafta sonra
Oo çok iyi o zaman
Ben İlk günden beri tek doktorla ilerliyorum şuan çok iyi anlaşıyoruz doktorumla

Tabiki kesin olarak sebep bu diyemeyiz. Düşüğe sebep olarak sağlıksız genetik birleşme, trombofili, rahim anomalileri sayılıyor. Hsg çektirdiğim için rahimde bir sıkıntı yok bunu biliyoruz. Genetik test yaptırdığımız içimi bizde genetik bir problem yok biliyoruz fakat erken hafta olduğu için kürtaj sonrası embriyoyu genetiğe göndermemiştik orada bir problem olabilir(yüksek oranda bu sebep oluyor) ya da pıhtılaşma.

Benim durumda önlem amaçlı kan sulandırıcı kullanıyoruz. Size de demişler ya düşüğe sebep olabilecek durumlar içiin test yapalım diye. O mantıkla yani.

Kafanı karıştırma doktoruna güveniyorsan. Herkesin yaşadığı durumu farklı. Ben aynı şeyi tekrar yaşarım korkusuyla fazlaca detaycı davranıyorum.

Sonucun çıkmış mıydı peki canım?
Hatırlamıyorum yazdıysan.

Bize bu Cumartesi tekrar soracak yaptırmak isteyip istemediğimizi.

İstemiyorsak eğer istemediğimize dair bir belge imzalatacak.

.
Canım bu hafta çıkacakmış doktorum arayıp sormuş. İnşallah temiz çıkar ben cinsiyetide merak ediyorumbanada dilersen yaptır dediler biliyorlar kayıplarımı hiç zorlamadılar yada yap bile demediler önerdiler sadece ben genede yaptırmak istedim. Eşim istedi aslında

Ay hadi bakalım, inşallah canım.

Sonuç çıkınca yaz bize.

.

Tmm cnm bende haberdar seni Doktora sorunca

Monurol u kullanali çok oldu canım dediğin gibi birkaç gün daha geçmezse yazayım olmazsa doktoruma. Allah hepimize güç kuvvet versin bebeklerimiz sağlıkla gelsin inşallah
Anladım cnm..
E nabızdan göremiyor musun tahlillerini bir bak istersen geçmiş mi diye..istersen özelden at anladığım kadarıyla bakayım..

Ben aslında başladım ecopirin sonra lekelenme oldu ona başladıktan sonra tesadüf müydü bilmiyorum. Hayırlı olsun hakkımızda
Benim de sağ tarafta zonklar gibi oluyor arada. Ben de tribe girdim şimdi hafta içi gidicem bi.
Git git bebişi görürsün

Oo çok iyi o zaman
Ben İlk günden beri tek doktorla ilerliyorum şuan çok iyi anlaşıyoruz doktorumla
Benimki de çok iyi şükür de biraz anne gibi çok güzel sakinlestiriyor Allah razı olsun o yüzden o tamam diyorsa tamam benim için arada sadece çocuğumu gördüğüm bir doktor daha var onu ultrason için kullanıyorum
Anladım cnm..
E nabızdan göremiyor musun tahlillerini bir bak istersen geçmiş mi diye..istersen özelden at anladığım kadarıyla bakayım..
Canım özelde yapıldı bakıyorum da henüz islememisler e nabiza eğer işlenirse etiketlerim seni

doktor iletişimi çok önemli yaa

Haklısın insan özlüyor, keşke hergun görebilsek

sweetgirlcandy önerdiğin hindistan cevizi yağı var ya, onu sürdüm şimdi. Pastanelerde paskalya olur ya aynı onun gibi kokuyo, yiycem neredeyse

seninki de bi an önce gelse de sürsen
Yiyedebilirsin aşermişsindir belki ben kahveme katardım çok güzel bir aroma veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…