Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
buldum bu arada şöyle demek istediğim;
hazır screenshot almışken paylaşmış da olayım defactoda hastane çıkışları 42 liraymış
Cinsiyet belli olsaydı barialamıyorum böyle
Bi de kızlar bizim bebeler haziranda ne giyecek?? Kısa kollu zıbın mı daha çok almak lazım uzun kollu mu? Ya da zıbın değil tulum mu almak lazım acaba
Ay ben alamıyorum, siz alın.

Penti’nin şu hamile alt pijamaları var pembe ve mavi, bayılıyorum onlara.

.
Pembe takım olanını aldım ben baya pespembe erkek olursa herkes bana bakıp kız mı dicek

Aaa, takımı da mı varmış onun?

şu mesela unisex giydirilir

bi tane de sarı vardı ben defacto'nun sitesinde hastane çıkışı diye yazıp arattım fiyatlar bayağı iyiymiş

kısa kollu giyer minnoşlarımız pişik olmasın

Baya ucuz alın mutlaka. Benim hastane çıkışı var 1 tane. Parça parça alıcam önlük falan olduğu için gerek yok bence. İç zıbın aldım baya bi

Evet evet, anladım canım.

Bir sayfa geri gidip sayfayı yeniliyorum arada aslında, yine de kaçıyo arada.

.
Mesaj yazdın ya birine

Şu sarı yazıyı görünce diğer sayfaya geç ordan okumaya devam etme

Ben yazdığım mesaja basıp geri yukarı kaldığım yere gidiyorum

Aaa, takımı da mı varmış onun?
Krinkıl kumaş önü düğmeli bi takım var senin attığın değil de başka ama o da indirimdeydi 80e aldım, alınır kumaşı çok iyi çıktı
Oyyyy yerim onları gidiyim de bir iki parça alıyım bari. Hm baktım sütüm gelecek nerdeyse nasıl bir sevgi patlaması yaşadım

şimdi e-bebekin uygulamasından da baktım orada da 60 küsür liraya var 5 li hastane çıkışları, bi tanesini ben sepete ekledim, bu kızlara daha uygun ama ben öyle şeylere takılmıyorum alıcam vallaa
giydiririm seversen sen de ekle

Eklentiler

• CFA8DA6A-7649-425D-A6D6-95867DFFBD5A.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 66
Bayıldım yaaa alayım ben de. Bunu kız da giyer erkek de. Beresi eldivenini yerim şapşikkkkkkk

Oyy çok güzel. Bence iki cinsiyete uyar bu

Hangi mesajını?
Görümce işi demiştim ya aşko sende beğenmiştin
Vallaha sıkıldımm evde heptenn temiz bi oksijen alıyimm dedimm eşimle çıktık çahly bahçesine yürüyüşe iyi geldiii
Jou kız, yazmadın hala?

Neyi atladım ben.

.
Kuzuu dışardaydım dönemedim şarjımda azdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…