Dikkat et kuşum üşütme havalar bi tuhaf biz de hassasız
Katılıyorum buna. Ben de balık gibiyim ne lazım ne değil hiç bilmiyorum neye baksam lazom gibi geliyo. Dün öğrendim sterilizatör lazımmış baktım kurutmalı var kurutmasız var Arada fiyat farkı da çok eşim diyor kurutmalı olması şart mı elde kurulanmaz mı? Hiç bilmiyorum birinin nokta atışı söylemesi lazım
+1 diyorum. Kızlar bişi alıp da söylemeyen varsa küserim ona göre hajsjdhdhhs herkes ne indirim var ne aldı söylesin biz de bakalım
 aralıkta bi indirim olacak diyordu bi arkadaşım. Ordan toplayabileceklerimi alıcam bir sürü şey var en azından elektronikler alınsın bari.
Evet gerçekten de bu konuda doktora yapmış gibi neredeyse hepsini denemiş. Evde kullanılacaksa 1 numara avent dedi. Bi de sağmaya veya bebek emmeye başlayınca öteki göğüsten de süt akmaya başlıyormuş onun için de süt toplama diye bişi var o kullanılıyormuş boşa gitmesin istiyorsan.
Travel ben de uzak duracaktım ama kimle konuştuysam günlük kullanımda travel daha iyi diyor puset tık diye yerleşiyormuş arabaya. Puset uzun süre elde taşınamaz zaten ağır.
Bi de arabayı tek elimle katlayabiliyorum demişti arkadaşım joie marka almış. Aklıma yattı.
Param olsaydı doona alırdım aslında ama bir yaşından sonra kullanılmaması da kötü.  Ya bu joie travel yA da doona muadili vardı ya atmıştın ikisinden birini alacağım galiba ben