- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 138
- 42
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #15.741
son olarak da bu hadi benden
İlk gelen bildirimden okuyunca öyle olmuyor. Ama konuşurken sayfada son mesajı gösteriyor araları atlayıp. Anlatabildim mi bilemiyorum ama
Cinsiyet belli olsaydı baribuldum bu arada şöyle demek istediğim;
hazır screenshot almışken paylaşmış da olayım defactoda hastane çıkışları 42 liraymış
Pembe takım olanını aldım ben baya pespembeAy ben alamıyorum, siz alın.
Penti’nin şu hamile alt pijamaları var pembe ve mavi, bayılıyorum onlara.
.
Cinsiyet belli olsaydı barialamıyorum böyle
Bi de kızlar bizim bebeler haziranda ne giyecek?? Kısa kollu zıbın mı daha çok almak lazım uzun kollu mu? Ya da zıbın değil tulum mu almak lazım acaba
Pembe takım olanını aldım ben baya pespembeerkek olursa herkes bana bakıp kız mı dicek
Cinsiyet belli olsaydı barialamıyorum böyle
Bi de kızlar bizim bebeler haziranda ne giyecek?? Kısa kollu zıbın mı daha çok almak lazım uzun kollu mu? Ya da zıbın değil tulum mu almak lazım acaba
Pembe takım olanını aldım ben baya pespembeerkek olursa herkes bana bakıp kız mı dicek
Baya ucuz alın mutlaka. Benim hastane çıkışı var 1 tane. Parça parça alıcam önlük falan olduğu için gerek yok bence. İç zıbın aldım baya biöyleymiş vallaa
defacto'daki hastane çıkışını da buldum bu arada aşağıya ekliyorum
DeFacto ile Kadın ve Erkek Giyimde Akdeniz Modası
DeFacto ile kadın ve erkek modasında Akdeniz esintileri! Sen de hemen rahat giyimin öncüsü DeFactoya tıkla ve online alıÅveriÅin keyfine var!www.defacto.com.tr
Xs kalmış hep ya güzelmiş gerçektenPenti Gül Kurusu Mama Pink Pantolon - Fiyatı, Yorumları
Penti Gül Kurusu Mama Pink Pantolon yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Penti Mama Blue Pijama Altı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Penti Mama Blue Pijama Altı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bence çok tatlılar.
.
Mesaj yazdın ya birineEvet evet, anladım canım.
Bir sayfa geri gidip sayfayı yeniliyorum arada aslında, yine de kaçıyo arada.
.
Krinkıl kumaş önü düğmeli bi takım var senin attığın değil de başka ama o da indirimdeydi 80e aldım, alınır kumaşı çok iyi çıktıAaa, takımı da mı varmış onun?
Oyyyy yerim onlarışu mesela unisex giydirilir
DeFacto ile Kadın ve Erkek Giyimde Akdeniz Modası
DeFacto ile kadın ve erkek modasında Akdeniz esintileri! Sen de hemen rahat giyimin öncüsü DeFactoya tıkla ve online alıÅveriÅin keyfine var!www.defacto.com.tr
bi tane de sarı vardıben defacto'nun sitesinde hastane çıkışı diye yazıp arattım fiyatlar bayağı iyiymiş
kısa kollu giyer minnoşlarımız pişik olmasın
Krinkıl kumaş önü düğmeli bi takım var senin attığın değil de başka ama o da indirimdeydi 80e aldım, alınır kumaşı çok iyi çıktı
Oyyyy yerim onlarıgidiyim de bir iki parça alıyım bari. Hm baktım sütüm gelecek nerdeyse nasıl bir sevgi patlaması yaşadım
Bayıldım yaaaşimdi e-bebekin uygulamasından da baktım orada da 60 küsür liraya var 5 li hastane çıkışları, bi tanesini ben sepete ekledim, bu kızlara daha uygun ama ben öyle şeylere takılmıyorum alıcam vallaa
giydiririmseversen sen de ekle
Oyy çok güzel. Bence iki cinsiyete uyar buşimdi e-bebekin uygulamasından da baktım orada da 60 küsür liraya var 5 li hastane çıkışları, bi tanesini ben sepete ekledim, bu kızlara daha uygun ama ben öyle şeylere takılmıyorum alıcam vallaa
giydiririmseversen sen de ekle
Bayıldım yaaaalayım ben de. Bunu kız da giyer erkek de. Beresi eldivenini yerim şapşikkkkkkk
Görümce işi demiştim ya aşko sende beğenmiştinHangi mesajını?
Vallaha sıkıldımm evde heptenn temiz bi oksijen alıyimm dedimm eşimle çıktık çahly bahçesine yürüyüşe iyi geldiiiDikkat et kuşum üşütme havalar bi tuhaf biz de hassasız
Katılıyorum buna. Ben de balık gibiyim ne lazım ne değil hiç bilmiyorum neye baksam lazom gibi geliyo. Dün öğrendim sterilizatör lazımmış baktım kurutmalı var kurutmasız var Arada fiyat farkı da çok eşim diyor kurutmalı olması şart mı elde kurulanmaz mı? Hiç bilmiyorum birinin nokta atışı söylemesi lazım
+1 diyorum. Kızlar bişi alıp da söylemeyen varsa küserim ona göre hajsjdhdhhs herkes ne indirim var ne aldı söylesin biz de bakalımaralıkta bi indirim olacak diyordu bi arkadaşım. Ordan toplayabileceklerimi alıcam bir sürü şey var en azından elektronikler alınsın bari.
Evet gerçekten de bu konuda doktora yapmış gibi neredeyse hepsini denemiş. Evde kullanılacaksa 1 numara avent dedi. Bi de sağmaya veya bebek emmeye başlayınca öteki göğüsten de süt akmaya başlıyormuş onun için de süt toplama diye bişi var o kullanılıyormuş boşa gitmesin istiyorsan.
Travel ben de uzak duracaktım ama kimle konuştuysam günlük kullanımda travel daha iyi diyor puset tık diye yerleşiyormuş arabaya. Puset uzun süre elde taşınamaz zaten ağır.
Bi de arabayı tek elimle katlayabiliyorum demişti arkadaşım joie marka almış. Aklıma yattı.
Param olsaydı doona alırdım aslında ama bir yaşından sonra kullanılmaması da kötü. Ya bu joie travel yA da doona muadili vardı ya atmıştın ikisinden birini alacağım galiba ben
Kuzuu dışardaydım dönemedim şarjımda azdı
Nerde indirim varBu indirim olayı çok iyi kızlar, denk geldikçe haberleşelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?