Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben de bu kafadayım az ama öz kaliteli şeyler almak istiyorum. Tebrübe ettikçe ihtiyaç hissettikçe almak daha mantıklı geliyor.

Bende aylarr öncee sıkılmıştımm hamilede değildim ama genede dolduriyim derdim not defterime bakarken baktımm liste etmişimm

Eki Görüntüle 2964660
Banyo seti bana çok gereksiz geliyo ama düşününce de çocuğu nerde nasıl yıkayacaz bizde banyoda küvet yok duşakabin var.

Canım acını hatırlatıp seni üzmek istemiyorum ama çok da merak ediyorum.

Doğduktan sonra bebeğinde problemin ne olduğu anlaşıldı mı?

Çok yaşamadı dedin, ne kadar yaşadı?

.
30. Haftada hidrops çıktı. Tepecik eğitim araştırmaya sevk ettiler. Heyet toplandı. Karnında ölmesini bekleyeceğiz ya da doğduktan sonra olacak aynısı dediler. İstanbul’da Arda Lembet’e ulaştım. Gel dedi. Acil doğuma aldı ama 5 gün yaşayabildi. Vefatından sonra doku örneği alındı. Bütün genetik taramalar yapıldı. 30 binin üzerinde hastalık tarandı ama hiçbir şey çıkmadı. Eşimle bana da aynı şekilde bakıldı bütün genetik taramalar. Sebeb çıkmadı. Non-immün hidrops teşhisi konuldu. Sebebi bilinmeyen bir şey.

Aynen öyle. Biz de eşimle konuştuk. Herhangi nir problem çıkarsa aldırır mıyız diye. İkimiz de kesinlikle böyle bir şey yapamayız dedik. O zaman teste vereceğimiz para ile bir eksiğini gideririz dedik öyle de yaptık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…