Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızz bu nasıll hoca şaşırdımm bu arada ilk hamileliğindede başın sağolsun

ayy sen müslinlerini bile almışsın güle güle kullansın kuzuu hayvanlılara bayıldım
Hamile kalmadan öncede gördüğümü alıyordum ben müslin daha çok alcam yazın çok iş görür. Banyodan sonra falan ilk onla kuruluyorlarmıș mesela daha iyi emiyormuş suyu teyzem kumaş alıp dikecek bana Allah izin verirse en azından ufak tefek şeyler arada çıkıyor. Şimdi önceliğim bebek arabası ve dolabı bakalım hemen alcam aklıma yatanı

Ben hamile kalmadan önce de alıyordum hoşuma gidenleri valla daha alınacak çok şey var ki. Az gibi duruyor ama ıvır zıvır çok fazla başla sende az az
Ayyyy sorma olmazmı çok şey var alınacaklarrr çokk yaşadıkça hep o eksik bu eksik diye alıcazz herşeyyy

Kızz bu nasıll hoca şaşırdımm bu arada ilk hamileliğindede başın sağolsun
Hocaların hocası diye anılan biri. Şu anki doktorum da prof. Recep hocanın hastasıydım deyince “onun üstüne laf söylemek haddim değil” dedi direkt mesela. Şehir hastanesinde perinatologa gitmiştim. Recep Has’ın takipli hastasıyım dedim. Benim hocalarımı Recep Hoca yetiştirmiş. Onun üstüne bir şey deme lüksüm yok benim dedi.
Teşekkür ederim.

evet yaa onu her şeye kullanıyoşarmış; bebek arabasının üstüne, bebeğin üstüne, bebeğin altını değiştirirken, her şeyde kullanılıyormuş, iyi ki almışsın

evet yaa onu her şeye kullanıyoşarmış; bebek arabasının üstüne, bebeğin üstüne, bebeğin altını değiştirirken, her şeyde kullanılıyormuş, iyi ki almışsın
Aynen çok fonksiyonlu

Bi 4 tane daha alsam yeter sanırım Ağız mendili de önemli tabi ondan da bi dünya aldım

E ben cevap yazmadım mı ona?
Hatırlayamadım şimdi.

.

Reactions: Jou
Anladımmm ne güzell ne iyi doktormuş demekkii
Aynen valla ama alırken 0-3 ay çok almayın. 40 ından sonra olmuyormuș. 3-6 ay ve 6-9 ay alın diyor herkes daha çok
Aynen aynenn yeni doğan çok alınması gerek yok olmuyorr sonra kalıyo hepp hediye ediyorsun falan sonra zaten bi zıbın ucuz bile değill
Çok güzellergüle güle giysin kuzucuk

Yok kız galiba alacaz mecbur küvet seti herkes ihtiyaç diyor jajsjshsh
Hahahaha yanii de öyle internettrn bakmıştım listelemiştimm bilmiyordumda neler olcak neolmicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…