Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
aaaaa süpermişşşşşş. senin model xiaomi vacuum mop pro değil mi ? 4652 tl diyor trendyolda :)
acaba silme özellikli olanı almasak nasıl olur ki ?
silme olanların çekim gücü daha mı yüksek oluyor

Aynen öyle canım, mavinin penceresi İnstagram hesabında çok güzel karşılaştırma var.

Silme özellikli diye değil de çekim gücü iyi diye bu modeli öneriyorlar aslında.

Çok artmış çok, Fava at Aralık indirimini bekle azıcık.

.

Canan'ınki daha iyi benimkinde haritalandırma yok K kdv haritalandırma işi çok kolaylaştırıyo

aynen favda bekliyor şu an da :)
ayy aralıkta indirim olucak mııı

Ya canan ne istiyorsun göbeğimizden
neden bebek değil bebek değil diyip duruyon ne yani biz bebek değilde ayvamızı mi seviyoruz ay öyle deme bebek diyelim yoksa elim karnıma gitmez o bebek bir kere tamamı

Ay çok güldüm.

Ya ben demiyorum aslında, göbeğim çıktı dedikçe sertleşti mi diye soruyo herkes.
Arkadaşlar, kardeşim, kuzenim...
Hepsi öyle diyo.

Yooo, hala yumuşacık diyorum, o zaman o göbek diyorlar.

Bebek sert oluyormuş, onu hemen anlarsın dedi kardeşim.

.

Yaaaaaa, çok acı kuzum yaa.
O maske olayına zaten içim gidiyo.

Küçük çocukları karpuzlu, ananaslı maskelerle görünce ağlayasım geliyo.

.

aaaaaaaaaaa çok mantıklıııı.
eğer alırsan bizimle de görüşlerini paylaşmayı unutma kuzum

Tabi tabi, paylaşmam mı?

İlle bebek için değil, kendimiz için düşünüyorum aslında.

Eşim burun bandıyla uyuyo, burnu tıkanıyo hep. Benim de baş ağrılarım var.

Ya oksijen tüpü ya hava temizleyici, biri şarttı.

.

geçmiş olsun canım. Biz senelerdir çekiyoruz alerjiden. Daha da geçmedi. Büyüdükçe Geçebilir dedi doktor. Ama şuan süt yumurta süt ürünleri ceviz ve daha birsürü şeyi yiyemiyor.
Ay kıyamam ya, bizim bu sene başladı

ama kuzu sertleşme ilerdeki aylarda oluyor ne zaman göbeğin iflahı kesilse ozaman sertleşiyor

Bende iştahsızımm hep kahvaltıda yemejte ama yediğim zaman hep yemek istiyorumm aynı durumdayızz
Hahaha değişelimmi beraberr yastıkk aşkoo
Yaaaaaa okadarr erken geliyomuymuş süt yaa şaşırdımm
Kızlar gebelik sonrası her kalktığımda ağzımda çok kötü bir tat oluyor oda benim midem bulandırıyor koşarak dişlerimi fırçalamaya gidiyorum.bu gebelikten sonra oldu size de oluyor mu
Bende olmuyo o hiç nerdeysee bitti 1 haftadır midem bulanmıyorrr göğüslerin ucun yuvarlak etrafında çok gerilmeye başladıı göğsümde büyümeye başladı baya
Ya ben okumuyorum çok birikince üşeniyorum
Bu sefer okumayinca da aklım kalıyor okuyamadiklarimda
Hahahahaha evettt sonra diyorum kime ne olduu ne aldınız diyee kafamda deli sorularr
Kızlar yine enfeksiyon çıktı çıldırmak üzereyim
Fitil ve Monurol verdi tekrar ağrıların ısrarla geçmezse gel dedi ne yapayım nerelere gideyim
Yaaaa hamilelikten önce demekki sende enfeksiyon vardı kuzu oyüzden hamilelikte birazdaha ilerlemiş olabilirr ama biticekk yaaa benim bi arkadaşımda hamileliğinde çokzor geçtii enfeksiyonn bide idrar yapma konusunda yanma varmı

Yaaaaaa, çok acı kuzum yaa.
O maske olayına zaten içim gidiyo.

Küçük çocukları karpuzlu, ananaslı maskelerle görünce ağlayasım geliyo.

.
Sabah asansörde maskeli çocuk vardı ben de aynı şeyi düşündüm
Ark çocukları 2-4 yaş aralığında, pandemiden sonra kreşler açıldı ya bunlar bi hastalandı hala iyileşemediler. Bebeklere maske takmıcaz zaten de sonra napcaz bilmiyorum biter inşalalh

Canım rapor almam çok zor zaten süreğen bir hastalık o kadar uzun alamam 3 gün gidiyorum o günlerde de dikkat etmeye çalışıyorum ama olmuyor demek ki
Sirke çok mantikli öyle yapayım olmazsa canım çok sagol aklıma getirdigin için

ay ben artık gram kendimizi düşünmüyorum :)
bu akıllı süpürgeyi de sırf çocuk için istiyorum. çünkü benim evimde kedim var ve tüy döküyor sağolsun :)
düzenli olarak tüylerini kestiriyoruz aslında ama kışın kıyamıyorum kestirmeye üşümesin diye.
şimdi çocuk ilerde yerde yuvarlanacak edecek. o yüzden robot süpürge biraz da olsa içimi rahatlatır. her gün çalıştırırım.
hem işim kolaylaşır hem de içim rahat olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…