- 12 Ağustos 2014
- 4.451
- 10.102
- 208
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #16.201
aaaaa süpermişşşşşş. senin model xiaomi vacuum mop pro değil mi ? 4652 tl diyor trendyolda :)
acaba silme özellikli olanı almasak nasıl olur ki ?
silme olanların çekim gücü daha mı yüksek oluyor
Canım benim modelde haritalama var.
Sınır çizebiliyorsun, o sınırdan asla geçmiyo.
Mesela salonda konsolun altında internet kabloları, anten kabloları falan var.
Oraya değmesini istemiyorum.
Konsolun önüne sınır çizdim, konsolun altına girmiyo.
.
aynen favda bekliyor şu an da :)Aynen öyle canım, mavinin penceresi İnstagram hesabında çok güzel karşılaştırma var.
Silme özellikli diye değil de çekim gücü iyi diye bu modeli öneriyorlar aslında.
Çok artmış çok, Fava at Aralık indirimini bekle azıcık.
.
aynen öyleymiş kuzum. almışken haritalı olanını almayı tercih ederim ben de
Ya canan ne istiyorsun göbeğimizden
neden bebek değil bebek değil diyip duruyon ne yani biz bebek değilde ayvamızı mi seviyoruzay öyle deme bebek diyelim yoksa elim karnıma gitmez o bebek bir kere tamamı
aynen favda bekliyor şu an da :)
ayy aralıkta indirim olucak mııı
aaaaaaaaaaa çok mantıklıııı.Umuyoruz olsun canım.
Ben de odaya hava temizleyici veya nemlendirici bakınıyorum.
.
Çocuklarda alerji çok zor yaa.
Özellikle de okula başlayınca.
Arkadaşında gördüğünü istiyo çünkü.
.
Size bizzat anaokulundan bilgi vereyim o zaman, bebisler anaokuluna başlayınca şoke olmayin:))
Ben hiç öyle dikkat eden biri olmamıştım kızıma, mikroplarla büyüsün bağışıklığı güçlensin diye ama öyle olmuyormuş. Kreş, anaokulu ya da 1.sinif cocuk ilk hangisine başlıyorsa o sene 3 4 ay komple ve ardından arda hasta oluyormuş. Doktorumuz öyle söyledi, birbirlerinin suratına öksüren hapşıran miniklerden bahsediyoruz
Bagisikliklari kendi aralarında guclenene kadar böyle hasta olurlar okula ilk başladıkları zaman dedi, sonra normale dönüyormuş çok şükür.
Bir de pandemi etkisi var açıkçası, kızım 2 yaşındaydı pandemi patladı. Küçücük çocuklar biraz mikropla tanışması gerekirken maske taktirdik, eminim onun da etkisi vardır tabii.
aaaaaaaaaaa çok mantıklıııı.
eğer alırsan bizimle de görüşlerini paylaşmayı unutma kuzum
Ay kıyamam ya, bizim bu sene başladıgeçmiş olsun canım. Biz senelerdir çekiyoruz alerjiden. Daha da geçmedi. Büyüdükçe Geçebilir dedi doktor. Ama şuan süt yumurta süt ürünleri ceviz ve daha birsürü şeyi yiyemiyor.
Ay çok güldüm.
Ya ben demiyorum aslında, göbeğim çıktı dedikçe sertleşti mi diye soruyo herkes.
Arkadaşlar, kardeşim, kuzenim...
Hepsi öyle diyo.
Yooo, hala yumuşacık diyorum, o zaman o göbek diyorlar.
Bebek sert oluyormuş, onu hemen anlarsın dedi kardeşim.
.
Bende iştahsızımm hep kahvaltıda yemejte ama yediğim zaman hep yemek istiyorumm aynı durumdayızzAy kızlar bugün rüyamda 90 kiloydum diyorum ki nasıl nasıl aldım 13kiloyu birden.Uyandım tartıldım ki hamileliğimi öğrendiğim kilodayım hala ama göbüş çıktı yavaştan canım pek bir şey istemiyor aslında ama yiyince de yiyorum siz de böyle misiniz
Hahaha değişelimmi beraberr yastıkkDün keşfettiğim şeyi bugün uygulamada görmem peki...
“Bir tarafınıza doğru (tercihen sol taraf) yatmanın en iyi uyuma şekli olduğu düşünülmektedir. Belli bir aşamadan sonra göbeğinizin üzerine doğru yatmak imkansıza yakın hale gelecektir. Dizlerinizin arasına yastık koymak sizi rahatlatacaktır. Aynı şekilde sırtınızın arkasına yastık koymak da. Normal yastıklarınızı ya da yeni aldığınız emzirme yastığını deneyebilirsiniz. Piyasada da ekstra uzun hamilelik yastıkları bulunmaktadır.”
.
Yaaaaaa okadarr erken geliyomuymuş süt yaa şaşırdımmsen söyleyince şimdi uygulamaya baktım
16. haftadan itibaren göğüslerden sarı su gelmeye başlayabileceğini söylüyo ayy bi okusanıza gözlerim doldu valla süt gelebilirmiş yani küçük küçük
doğru anlıyorum di mi 16'dan sonra ağız sütü denen su gelmeye başlayabilirmişolmayabilir anladığım kadarıyla ama olabilir de
Bende olmuyo o hiç nerdeysee bitti 1 haftadır midem bulanmıyorrr göğüslerin ucun yuvarlak etrafında çok gerilmeye başladıı göğsümde büyümeye başladı bayaKızlar gebelik sonrası her kalktığımda ağzımda çok kötü bir tat oluyor oda benim midem bulandırıyor koşarak dişlerimi fırçalamaya gidiyorum.bu gebelikten sonra oldu size de oluyor mu
Hahahahaha evettt sonra diyorum kime ne olduu ne aldınız diyee kafamda deli sorularrYa ben okumuyorum çok birikince üşeniyorum
Bu sefer okumayinca da aklım kalıyor okuyamadiklarimda
Yaaaa hamilelikten önce demekki sende enfeksiyon vardı kuzu oyüzden hamilelikte birazdaha ilerlemiş olabilirr ama biticekk yaaa benim bi arkadaşımda hamileliğinde çokzor geçtii enfeksiyonn bide idrar yapma konusunda yanma varmıKızlar yine enfeksiyon çıktı çıldırmak üzereyim
Fitil ve Monurol verdi tekrar ağrıların ısrarla geçmezse gel dedi ne yapayım nerelere gideyim
Biz sertleşmeyi bekliyoruzzz yilbaşından sonra daha iyi başlarrama kuzu sertleşme ilerdeki aylarda oluyor ne zaman göbeğin iflahı kesilse ozaman sertleşiyor
Sabah asansörde maskeli çocuk vardı ben de aynı şeyi düşündümYaaaaaa, çok acı kuzum yaa.
O maske olayına zaten içim gidiyo.
Küçük çocukları karpuzlu, ananaslı maskelerle görünce ağlayasım geliyo.
.
Canım rapor almam çok zor zaten süreğen bir hastalık o kadar uzun alamam 3 gün gidiyorum o günlerde de dikkat etmeye çalışıyorum ama olmuyor demek kiCanım benim yaçok geçmiş olsun. Öğretmen öğrenci karışık mı tuvaletler girmesen napcan koca gün. Nasıl çözülebilir bi düşünelim. Bi süre rapor alıp gitmesen mü acaba? Hastalık da bu sonuçta
Sirke çok mantikli öyle yapayım olmazsa canım çok sagol aklıma getirdigin içinne yap biliyo musun evde küçük bi şişe varsa içine sirke koyzaten oturmuyosundur ama her tuvalete girmeden o sirkeyle sen yine bi sil orayı, eski tuvaletse o zaman da sirkeyi dök yine, bi de tuvalete sen yakınken sifonu çekme
GünaydınBiz sertleşmeyi bekliyoruzzz yilbaşından sonra daha iyi başlarr
ay ben artık gram kendimizi düşünmüyorum :)Tabi tabi, paylaşmam mı?
İlle bebek için değil, kendimiz için düşünüyorum aslında.
Eşim burun bandıyla uyuyo, burnu tıkanıyo hep. Benim de baş ağrılarım var.
Ya oksijen tüpü ya hava temizleyici, biri şarttı.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?