- 12 Ağustos 2014
- 4.451
- 10.102
- 208
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #16.241
Görerek alırsan belki sorun olmaz boyuyor mu anlarsın hemen zaten dokununca
Benim diyetle aram çok kötü yeme bozukluğu falan başlamıştı diyet yapmaktan. Hamilelikten önce sezgisel beslenme kitapları falan okudum diyeti bıraktım tamamen. Çok kilo almasam iyi olurdiyet yapamam heralde bi daha.
Ama olsun spor yaparız diyet yoksa spor var
sweetgirlcandy attığı sayfaya bakıyordum. Bebeğe ne alınır ne alınmaz mıydı neydi. Yeni doğurmuşlar hep gördünüz mü
Kamera ben almıcam anne yanı yatırcam zaten bakmaya da annem gelir veya öteki anne gelir. Bakıcı için mi düşünüyorsun kamerayı?kızlarım bebek kamerası bakan var mı ayyy ocakta her şey daha kötü olacakmış şimdiden alsam diyorum yurt dısından baktım dolar bazlı oldugu için çok pahalı geldi ilk defa türkiyedekiler dısarıdan uygun
Aralıklı oruç süper bişi evet yapıyordum onu bizim kamuda mesailer 10-4 olduğunda süper oluyorduKesin görerek alırım zaten, çok nadirdir internetten aldığım.
Aralıklı oruç pek diyet gibi değil, bilmiyorum hiç denedin mi. Acayip bir şey.
Ya baktım ben o sayfaya, böyle yabancı gibiyim.
Hiç sevmedim.
Bi burası, bi de düşük sonrası gebelik planlayanlar var. Oradakileri de hep tanıyorum.
.
yaa bi de annem bayram şekerlerini saklardı alerjimiz var diye, yine bulup yerdik, sonra kaşın babam kaşınAllahtan yaş ilerledikçe geçiyo
Xioaminin Kamerasını aldık biz. Modelini bilmiyorum eşim aldı. Odaya koyduk telefondan izliyoruz. hareket falan olduğunda uygulamadan bildirim geliyor. Biz ilerde bakıcı da düşündüğümüz için kamera tercih ettik. yoksa görüntülü bebek telsizleri de var. Ama bu bizim için daha fiyat performans geldi. Dışardayken de açıp bakabiliyorsun uygulamadan. Telsiz kadar performanslı olur mu bebek için bilmiyorum. Ama bende ilk çocuktan kalma bir de normal telsiz var. Bildirimlerden performans alamazsam ikisini birlikte kullanırım diyorum. Ama telsiz önemli heryere götürmüştük biz tatilde falan da çok iyi oldu.kızlarım bebek kamerası bakan var mı ayyy ocakta her şey daha kötü olacakmış şimdiden alsam diyorum yurt dısından baktım dolar bazlı oldugu için çok pahalı geldi ilk defa türkiyedekiler dısarıdan uygun
canım tuvalet alafranga ise metroda bu klozet örtülerinden satılıyor tek kullanımlık onlardan al bir de sirke tavsiyesi çok mantıklı sifona bas sirke dök örtü ser öyle otur. tenefüs bittişaka bir yana çok da sıçrıyor ister istemez. Şuan sirke bana çok mantıklı geldi. Beyaz temizlik sirkeleri olur heralde değil mi? bizim tuvaletler de kirli oluyor çünkü.
alerjik olmak çok zor canım ya. Özellikle küçükken. Okulda tam gün 4 öğün yiyorlar. yarıdan çoğu yasak bizimkine. hep arkadaşlarına bakıp özeniyor. artık alıştı kendi ayırıyor dokunan şeyleri yemiyor. ama çocuk işte bazen de çok canı isterse atıveriyor ağzına öğretmen görmeden. Kızamıyorum da haklı kuzum. ama sonra da ne uyku var ne birşey. kaşınıyor kabarıyor sürekli.
Ayy biz geçen hafta xiaomi nin 360 derce dönen kameralarındna aldıkkızlarım bebek kamerası bakan var mı ayyy ocakta her şey daha kötü olacakmış şimdiden alsam diyorum yurt dısından baktım dolar bazlı oldugu için çok pahalı geldi ilk defa türkiyedekiler dısarıdan uygun
Yok kuzum alaturka tuvalet ya bir de hiç temizlenmiyor bizim hizmetliler de sorunlu kendi imkanlarımla elimden geldiğince temizlemeye çalışıyorum sirke işini bende yapicam bence de beyaz sirke olur temizlik için olanlardancanım tuvalet alafranga ise metroda bu klozet örtülerinden satılıyor tek kullanımlık onlardan al bir de sirke tavsiyesi çok mantıklı sifona bas sirke dök örtü ser öyle otur. tenefüs bittişaka bir yana çok da sıçrıyor ister istemez. Şuan sirke bana çok mantıklı geldi. Beyaz temizlik sirkeleri olur heralde değil mi? bizim tuvaletler de kirli oluyor çünkü.
alerjik olmak çok zor canım ya. Özellikle küçükken. Okulda tam gün 4 öğün yiyorlar. yarıdan çoğu yasak bizimkine. hep arkadaşlarına bakıp özeniyor. artık alıştı kendi ayırıyor dokunan şeyleri yemiyor. ama çocuk işte bazen de çok canı isterse atıveriyor ağzına öğretmen görmeden. Kızamıyorum da haklı kuzum. ama sonra da ne uyku var ne birşey. kaşınıyor kabarıyor sürekli.
Çok korkuyorum ya çok kötü şeyler okudumKızzz delii aldıtabiii sapasağlamm kızı doğduu hattaa 3 yaşına girdi bilee enfeksiyon okadar şey etmez ki çocuğa düşünme onuben hamile kalmadan 1 ay önce ağır enfeksiiiyon geçirdimm ağrısını acısını çok iyi bilirimm gerçekten inanılmaz birşey ve o bittikten sonra hamile kaldım ya zaten ben nisandan beri agustosa kadar doğru düzgün regl olamıyordum korona olduğum için ama geçicekk demekkii içinde birikmiş dr dedi hiç enfeksiyon kaptınmı dedim kaptım ondan sonra hamile kaldım dedim tekrarlayadabilir dedii oyüzden hep dikkat etmeye calışıyorumm bu hamileliklerde hep yaşanıyorr bunlarr çok normallve beebğinn gayet sağlıklı doğcak kuzumm merak etme arkadaşımda çok zor geçmiş ama çok şükür iyii
ama kuzu sertleşme ilerdeki aylarda oluyor ne zaman göbeğin iflahı kesilse ozaman sertleşiyor
inşallah kuzum sağolkalıcı olmayacak Allah'tan geçecek kuzum merak etme
Çok tatlıı şeyler var çookkkAy yerim o yeşil tulumu yaaaahe ya birkaç parça alalım nolmuş zaten bir rivayete göre sürekli üstünü değiştirmek gerekecekmiş kustukları için
Biz sertleşmeyi bekliyoruzzz yilbaşından sonra daha iyi başlarr
Hayırrr korkmaaa tuvalettende oluyor eveett ama benim arkadaşım hep evdeydii genede ordan olduu sne internetlere bakmaa hep birşey yazıyorr zaten ama hep tam tersi oluyorr düşünme bunuu sen dikkat etmeye bakk bolbol su iç ve wc içindede temizle iyicene öyle oturr idrarını yapp mecbur gidiyosun ya zaten hep su içiyorsun daha bana dedii hamilesin enfekdiyon da başlarr dedii bana arkadaşımm hamilelikte kimisinde hassas olarak görülüyorr geçicekk budaaYok kuzum alaturka tuvalet ya bir de hiç temizlenmiyor bizim hizmetliler de sorunlu kendi imkanlarımla elimden geldiğince temizlemeye çalışıyorum sirke işini bende yapicam bence de beyaz sirke olur temizlik için olanlardan
Çok korkuyorum ya çok kötü şeyler okudumo kadar dikkat etmeme rağmen malesef okul yüzünden geçmiyor enfeksiyon
söyle canım sorun olmaz. al on gün rapor dinlen güzelce. Ben de hep rapor aldım bulantı dönemlerinde mümkün değildi işe gelmem. Dr kendi diyordu pzt uğra rapor yazayım diye. İste bence.İş arasında yazdıklarınızı okuyorum ben de. Her sayfaya bakıyorum birikmesin akşam baktığımda gözümden kaçar diye
Alışveriş yapanların aldıkları çok tatlılar güle güle giymek giydirmek nasip olsun
Sabah evden çıkmadan bir bulantı krizi üstüne çıkartma yaşandı. Şu an işyerinde de dalga dalga geliyor arada. Dosyalarım üstüne çıkarıvercem
Cuma randevum varya benim. Doktordan takip eden hafta için rapor isticem çok yoruldum ya. Mide bulantısı uyku hali çok zorlanıyorum. Yıl da bitiyor herkes rapor alsana diyor. Cuma yazarsa haftasonuna gitmiş olacak. Pzt tekrar gelsem rapor yazar mısınız desem uygun olur mu kızlar?
Sabah asansörde maskeli çocuk vardı ben de aynı şeyi düşündüm
Ark çocukları 2-4 yaş aralığında, pandemiden sonra kreşler açıldı ya bunlar bi hastalandı hala iyileşemediler. Bebeklere maske takmıcaz zaten de sonra napcaz bilmiyorum biter inşalalh
Evet onlar hep Aralık Kasım anneleriGörerek alırsan belki sorun olmaz boyuyor mu anlarsın hemen zaten dokununca
Benim diyetle aram çok kötü yeme bozukluğu falan başlamıştı diyet yapmaktan. Hamilelikten önce sezgisel beslenme kitapları falan okudum diyeti bıraktım tamamen. Çok kilo almasam iyi olurdiyet yapamam heralde bi daha.
Ama olsun spor yaparız diyet yoksa spor var
sweetgirlcandy attığı sayfaya bakıyordum. Bebeğe ne alınır ne alınmaz mıydı neydi. Yeni doğurmuşlar hep gördünüz mü
ay ben artık gram kendimizi düşünmüyorum :)
bu akıllı süpürgeyi de sırf çocuk için istiyorum. çünkü benim evimde kedim var ve tüy döküyor sağolsun :)
düzenli olarak tüylerini kestiriyoruz aslında ama kışın kıyamıyorum kestirmeye üşümesin diye.
şimdi çocuk ilerde yerde yuvarlanacak edecek. o yüzden robot süpürge biraz da olsa içimi rahatlatır. her gün çalıştırırım.
hem işim kolaylaşır hem de içim rahat olur :)
Bencee su gibi geçiyor zaman yaaa ben eylülde hamile kaldımm nasıl geçti anlamadım hatta canoBence de canım, bir şey kalmadı.
3-4 haftaya inşallah.
.
Bende eşimde aşırı alerjik insanlarız maalesef.Kendimiz için ve bebeğimizde kesin bizim gibi olur diye (inşallah olmaz) dyson hava temizleyici ve nemlendirici almıştık .Gerçekten çok büyük fark oluyor uyurken
Xiaomi ye bakıyorum ama kararsızım çok gerekli mi şu an diye. Odasını ayırınca mantıklı gibikızlarım bebek kamerası bakan var mı ayyy ocakta her şey daha kötü olacakmış şimdiden alsam diyorum yurt dısından baktım dolar bazlı oldugu için çok pahalı geldi ilk defa türkiyedekiler dısarıdan uygun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?