Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Kesin görerek alırım zaten, çok nadirdir internetten aldığım.

Aralıklı oruç pek diyet gibi değil, bilmiyorum hiç denedin mi. Acayip bir şey.

Ya baktım ben o sayfaya, böyle yabancı gibiyim.
Hiç sevmedim.

Bi burası, bi de düşük sonrası gebelik planlayanlar var. Oradakileri de hep tanıyorum.

.

Kamera ben almıcam anne yanı yatırcam zaten bakmaya da annem gelir veya öteki anne gelir. Bakıcı için mi düşünüyorsun kamerayı?
Aralıklı oruç süper bişi evet yapıyordum onu bizim kamuda mesailer 10-4 olduğunda süper oluyordu bak evet aralıklı oruç yapabiliriz belki ama emzirecez de bilemedim o zaman zaten yine burda nöbette oluruz konuşuruz

Evet yaa o sayfaya ben de yabancı hissettim. Hatta yazabileceğimi sonradan fark ettim sanki sadece okuyabilirim ama yazamam gibi hissettim ama isimlerin aşağısında Doğumdan bu yana 6 gün geçti falan görünce bana bi kal geldi

yaa bi de annem bayram şekerlerini saklardı alerjimiz var diye, yine bulup yerdik, sonra kaşın babam kaşın Allahtan yaş ilerledikçe geçiyo

Yaaa işte, çocuk.
Napıcan?

Hayatı boyunca geçmeyenler var canım.

Online öğrencim vardı, okuma yazma öğretiyordum. Diyabeti var mesela.
Özel kakaolar alıp çikolata falan yapıyordu annesi.

.

Xioaminin Kamerasını aldık biz. Modelini bilmiyorum eşim aldı. Odaya koyduk telefondan izliyoruz. hareket falan olduğunda uygulamadan bildirim geliyor. Biz ilerde bakıcı da düşündüğümüz için kamera tercih ettik. yoksa görüntülü bebek telsizleri de var. Ama bu bizim için daha fiyat performans geldi. Dışardayken de açıp bakabiliyorsun uygulamadan. Telsiz kadar performanslı olur mu bebek için bilmiyorum. Ama bende ilk çocuktan kalma bir de normal telsiz var. Bildirimlerden performans alamazsam ikisini birlikte kullanırım diyorum. Ama telsiz önemli heryere götürmüştük biz tatilde falan da çok iyi oldu.

kalıcı olmayacak Allah'tan geçecek kuzum merak etme

Ayy biz geçen hafta xiaomi nin 360 derce dönen kameralarındna aldık şimdilik köpeğimizi gözetlemeye kullanıyoruz arada ordan konuşuyorum onunla bebek olunca beşiğinin başına takarız dedik ama çok güzel bişey

Yok kuzum alaturka tuvalet ya bir de hiç temizlenmiyor bizim hizmetliler de sorunlu kendi imkanlarımla elimden geldiğince temizlemeye çalışıyorum sirke işini bende yapicam bence de beyaz sirke olur temizlik için olanlardan
Çok korkuyorum ya çok kötü şeyler okudum o kadar dikkat etmeme rağmen malesef okul yüzünden geçmiyor enfeksiyon

Ay yerim o yeşil tulumu yaaaa he ya birkaç parça alalım nolmuş zaten bir rivayete göre sürekli üstünü değiştirmek gerekecekmiş kustukları için
Çok tatlıı şeyler var çookkk 16. Hafta itibariyle alcam dedim daha dün dayanamadım ilk parçayı aldım

İş arasında yazdıklarınızı okuyorum ben de. Her sayfaya bakıyorum birikmesin akşam baktığımda gözümden kaçar diye

Alışveriş yapanların aldıkları çok tatlılar güle güle giymek giydirmek nasip olsun

Sabah evden çıkmadan bir bulantı krizi üstüne çıkartma yaşandı. Şu an işyerinde de dalga dalga geliyor arada. Dosyalarım üstüne çıkarıvercem

Cuma randevum varya benim. Doktordan takip eden hafta için rapor isticem çok yoruldum ya. Mide bulantısı uyku hali çok zorlanıyorum. Yıl da bitiyor herkes rapor alsana diyor. Cuma yazarsa haftasonuna gitmiş olacak. Pzt tekrar gelsem rapor yazar mısınız desem uygun olur mu kızlar?

Hayırrr korkmaaa tuvalettende oluyor eveett ama benim arkadaşım hep evdeydii genede ordan olduu sne internetlere bakmaa hep birşey yazıyorr zaten ama hep tam tersi oluyorr düşünme bunuu sen dikkat etmeye bakk bolbol su iç ve wc içindede temizle iyicene öyle oturr idrarını yapp mecbur gidiyosun ya zaten hep su içiyorsun daha bana dedii hamilesin enfekdiyon da başlarr dedii bana arkadaşımm hamilelikte kimisinde hassas olarak görülüyorr geçicekk budaa

söyle canım sorun olmaz. al on gün rapor dinlen güzelce. Ben de hep rapor aldım bulantı dönemlerinde mümkün değildi işe gelmem. Dr kendi diyordu pzt uğra rapor yazayım diye. İste bence.

Hepimiz öyle ümit ediyoruz canım.

Reels’de bi video görmüştüm, 2 yaşlarında bi kız, yolda yürürken ailesi çekmiş.
Ne görse elini altına koyup ovuşturuyo, dezenfektan gibi oyun yapıyo.

Aile gülerek çekmiş ama içim gitti benim.
Resmen salgının içine doğdular.

.

Evet onlar hep Aralık Kasım anneleri

Evet canım, çok mantıklı.
Hatta ben olsam bi katın halıları da kaldırırdım.
Hem süpürsün hem silsin orayı her gün.

.

Reactions: kdv

O hem temizleyip hem nemlendiriyor mu canım?
Valla memnunsan bi model ismi alırız.

.

Xiaomi ye bakıyorum ama kararsızım çok gerekli mi şu an diye. Odasını ayırınca mantıklı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…