Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

ahahaa hemşeri muhabbeti canım Jou

Omen tenrimmmmm bu doğru mu ben annemlere gitcem doğurmaya. Burdan otobüsle 25 saat sürüyor yaklaşık mecbur binecem
Ama çok etkiliyorsa alternatif arabayla falan mı gitsek bunu bi sorim doktora iyi oldu söylediğin
Çok sık uçak seyahati yapılması tavsiye edilmiyor canım. Benim bildiğim kadarıyla 3 aydan sonra sık olmamak kaydıyla uçak yolculuklarına izin veriliyor.

Doktoruna sor ama senin 25 saat araba yolculuğu daha çok sıkıntı yaratır bence ya nasıl gidilir o kadar yol otobüsle arabayla.

Nerede annenler sen neredesin? Benim ailem Tekirdağ’da doktorum şu an izin vermedi uzun yolculuğa. Ocakta inşallah gideceğim çok özledim.

Okuyorum kızlar annelerinde kalıyor özeniyorum yalan yok valla. Anneler canımız

25 saat neresi oluyor ya

Biz Ardahandayız annemler Konya’da. Direkt otobüs yok aktarma yapıyosun muhtemelen doktor bana o kadar uzun otobüs yerine uçak raporu verir. Burda hastane doktor sorunu olmasa doğurmaya o kadar yol hiç gitmem de napalım
Ben de çok özeniyorumannelerinin yanında Olanlar

O zaman ucak daha mantıklı bence de hem yorucu hemde riskli olur senin için.

Senin için uçak daha mantıklı. Radyasyonu da çok kafana takma üzülme baksana telefonlar elimizde televizyonlar açık. Ki mecburiyetten gideceksin.

Arkadaşım avukat il dışı duruşmaları oluyordu. Hamileyken en az 10 kez uçmuştur. Maşallah 4 yaşında bebişi çok sağlıklı

Aaaa ardahanda bizim akrabamızda varrr bayaa

Ne güzel işte heyecanli adam. Benimki de bıraksam doğduktan sonra koyarız dicek
Sizde %50 diyorsunuz yani
Valla kuzum çok ortada Canan bunu güzel yorumlar bana kız dedi tuttu
aslında birden çok anlamı var iyiliksever, muhabbeti iyi, nazik ve hoşgörülü anlamları var. Bir diğeri ise tutulan anlamında. Bir de böğürtlen

Aaaa ardahanda bizim akrabamızda varrr bayaa
Burdan İstanbul’a göç etmişler hep. Çok soğuk ben olsam ben de göç ederdim
Anlamını duyunca içim ısındı minik kuş sağlıkla gelsin de isim kolay yaa

Omen tenrimmmmm bu doğru mu ben annemlere gitcem doğurmaya. Burdan otobüsle 25 saat sürüyor yaklaşık mecbur binecem
Ama çok etkiliyorsa alternatif arabayla falan mı gitsek bunu bi sorim doktora iyi oldu söylediğin
Yaa tam aslında hatırlamıyorum o zamanda kafam çok yerinde değildi açıkcası yani kaybım olmuştu.Ama 25 saat diyorsun o kadar saat yolda gitmen daha yorucu ve tehlikeli bence.Doktor bize öyle dedi ama kaçınco haftalarda ne gibi durumlarda tam sormamıştım öyle bir durumum olmadığı için

Burdan İstanbul’a göç etmişler hep. Çok soğuk ben olsam ben de göç ederdim

Anlamını duyunca içim ısındı minik kuş sağlıkla gelsin de isim kolay yaa
Amin canım kesinlikle öyle zaten benim de anlamindan dolayı çok içim ısındı. rollercoaster bence de isim hakkı anne de olmalı Özge abla ama şimdi o da babadır. Onunda fikrini almak isterim açıkçası en olmazsa kurayla halledicem eşim biraz daha geleneksel bir isim istiyor. Aklımda bir de Feyza var bakalım.

kızlar biz geçen hafta bebek arabası aldık ya şimdi siparişimizi teslim almaya geldik ve şok olduk biz geçen hafta bebek arabası ve ana kucağını toplam 11 bine almıştık %10 indirimle.
şimdi bebek arabasının kendisi sadece 11 bin olmuş 1 haftada bu kadar fark eder mi ya

acele ettik diyoduk bi de, iyi ki aldık dedik şu an

Eklentiler

• 97FE502F-D51E-4C29-822C-651B1D529147.webp
    47,4 KB · Görüntüleme: 73
  • 9B57F793-F137-4169-B1AE-58F381C4DA12.webp
    37 KB · Görüntüleme: 74
Ay kalbime inecek. Resmen ayvayı yedik

Cok güzelmiş Özge abla ufak kibar bişey. bebisinin içerisinde sağlıkla neşe içinde gülüşler attığını da gör .

Yalnız gidişat hiç iyi değil Allah sonumuzu hayır etsin. Bende doktora doğum fiyatı sorcam ama erken mi acaba diye düşünüyorum bazen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…