- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 138
- 42
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #18.901
Asya çok güzel isim bayıldım belki çalarız
Ay doğru söylemiştiniz özgeyle unutmuşumKonya ben de memleket hasretiyle öldüm bittim. Kavuşuruz tez zamanda inşallah
Biraz riskli ra uzatılacak mı bi anda söylenip bırakılacak mıbana da zor geldi ne yalan söylim anlamı neymiş?
25 saatt mii aboovvvvvOmen tenrimmmmm bu doğru muben annemlere gitcem doğurmaya. Burdan otobüsle 25 saat sürüyor yaklaşık mecbur binecem
Ama çok etkiliyorsa alternatif arabayla falan mı gitsek bunu bi sorim doktora iyi oldu söylediğin
Çok sık uçak seyahati yapılması tavsiye edilmiyor canım. Benim bildiğim kadarıyla 3 aydan sonra sık olmamak kaydıyla uçak yolculuklarına izin veriliyor.Omen tenrimmmmm bu doğru muben annemlere gitcem doğurmaya. Burdan otobüsle 25 saat sürüyor yaklaşık mecbur binecem
Ama çok etkiliyorsa alternatif arabayla falan mı gitsek bunu bi sorim doktora iyi oldu söylediğin
25 saat neresi oluyor ya
Biz Ardahandayız annemler Konya’da. Direkt otobüs yok aktarma yapıyosunÇok sık uçak seyahati yapılması tavsiye edilmiyor canım. Benim bildiğim kadarıyla 3 aydan sonra sık olmamak kaydıyla uçak yolculuklarına izin veriliyor.
Doktoruna sor ama senin 25 saat araba yolculuğu daha çok sıkıntı yaratır bence ya nasıl gidilir o kadar yol otobüsle arabayla.
Nerede annenler sen neredesin? Benim ailem Tekirdağ’da doktorum şu an izin vermedi uzun yolculuğa. Ocakta inşallah gideceğim çok özledim.
Okuyorum kızlar annelerinde kalıyor özeniyorum yalan yok valla. Anneler canımız
O zaman ucak daha mantıklı bence de hem yorucu hemde riskli olur senin için.Biz Ardahandayız annemler Konya’da. Direkt otobüs yok aktarma yapıyosunmuhtemelen doktor bana o kadar uzun otobüs yerine uçak raporu verir. Burda hastane doktor sorunu olmasa doğurmaya o kadar yol hiç gitmem de napalım
Ben de çok özeniyorumannelerinin yanında Olanlar
Senin için uçak daha mantıklı. Radyasyonu da çok kafana takma üzülme baksana telefonlar elimizde televizyonlar açık. Ki mecburiyetten gideceksin.Biz Ardahandayız annemler Konya’da. Direkt otobüs yok aktarma yapıyosunmuhtemelen doktor bana o kadar uzun otobüs yerine uçak raporu verir. Burda hastane doktor sorunu olmasa doğurmaya o kadar yol hiç gitmem de napalım
Aaaa ardahanda bizim akrabamızda varrr bayaaBiz Ardahandayız annemler Konya’da. Direkt otobüs yok aktarma yapıyosunmuhtemelen doktor bana o kadar uzun otobüs yerine uçak raporu verir. Burda hastane doktor sorunu olmasa doğurmaya o kadar yol hiç gitmem de napalım
Ne güzel işte heyecanli adam. Benimki de bıraksam doğduktan sonra koyarız dicekBenim yok ve şu an düşünmek de istemiyorum daha çok erken fikrim değişir diye. Ki net bile değil cinsiyet. Ama eşim susmuyor dünden beri sürekli isim söylüyor bu mu olsa bu mu olsa
Sanki 48 saatimiz var da isim koymak zorunda gibi davranıyor deli ya
Valla kuzum çok ortada Canan bunu güzel yorumlar bana kız dedi tuttuSizde %50 diyorsunuz yani
aslında birden çok anlamı var iyiliksever, muhabbeti iyi, nazik ve hoşgörülü anlamları var. Bir diğeri ise tutulan anlamında. Bir de böğürtlenAsya çok güzel isim bayıldım belki çalarız
Ay doğru söylemiştiniz özgeyle unutmuşumKonya ben de memleket hasretiyle öldüm bittim. Kavuşuruz tez zamanda inşallah
Biraz riskli ra uzatılacak mı bi anda söylenip bırakılacak mıbana da zor geldi ne yalan söylim anlamı neymiş?
Evet kuzum, tee bekarken hep kızım olursa koyacak diyordum, çok şükür hayalimi gerçekleştirdim
Yorumlayabilenleri piste alalimSeninki ne cano yorumlasin kuzum bende pek bilmiyorum. Ben ilk ocugunun cinsiyetini söylemişim. Senin ki de ortada%50 bana göre
Burdan İstanbul’a göç etmişler hep. Çok soğuk ben olsam ben de göç ederdimAaaa ardahanda bizim akrabamızda varrr bayaa
Anlamını duyunca içim ısındıNe güzel işte heyecanli adam. Benimki de bıraksam doğduktan sonra koyarız dicek
Valla kuzum çok ortada Canan bunu güzel yorumlar bana kız dedi tuttu
aslında birden çok anlamı var iyiliksever, muhabbeti iyi, nazik ve hoşgörülü anlamları var. Bir diğeri ise tutulan anlamında. Bir de böğürtlen
Yaa tam aslında hatırlamıyorum o zamanda kafam çok yerinde değildi açıkcası yani kaybım olmuştu.Ama 25 saat diyorsun o kadar saat yolda gitmen daha yorucu ve tehlikeli bence.Doktor bize öyle dedi ama kaçınco haftalarda ne gibi durumlarda tam sormamıştım öyle bir durumum olmadığı içinOmen tenrimmmmm bu doğru muben annemlere gitcem doğurmaya. Burdan otobüsle 25 saat sürüyor yaklaşık mecbur binecem
Besin takviyesine sıcak bakmayan bi grup varKizlar benim alt açıklamada yazan şey yalnızca a vitamini için geçerli olan bişey dimi?
Sen nerde oturuyorsunki kuzuBurdan İstanbul’a göç etmişler hep. Çok soğuk ben olsam ben de göç ederdim
Anlamını duyunca içim ısındıminik kuş sağlıkla gelsin de isim kolay yaa
Amin canım kesinlikle öyle zaten benim de anlamindan dolayı çok içim ısındı.Burdan İstanbul’a göç etmişler hep. Çok soğuk ben olsam ben de göç ederdim
Anlamını duyunca içim ısındıminik kuş sağlıkla gelsin de isim kolay yaa
Ay kalbime inecek. Resmen ayvayı yedikkızlar biz geçen hafta bebek arabası aldık ya şimdi siparişimizi teslim almaya geldik ve şok olduk biz geçen hafta bebek arabası ve ana kucağını toplam 11 bine almıştık %10 indirimle.
şimdi bebek arabasının kendisi sadece 11 bin olmuş1 haftada bu kadar fark eder mi ya
acele ettik diyoduk bi de, iyi ki aldık dedik şu an
Cok güzelmiş Özge ablakızlar biz geçen hafta bebek arabası aldık ya şimdi siparişimizi teslim almaya geldik ve şok olduk biz geçen hafta bebek arabası ve ana kucağını toplam 11 bine almıştık %10 indirimle.
şimdi bebek arabasının kendisi sadece 11 bin olmuş1 haftada bu kadar fark eder mi ya
acele ettik diyoduk bi de, iyi ki aldık dedik şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?