Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Nub da ordaki gibi bi çıkıntı oluyor nubu yani. Dikse erkek eğikse kız ben nubu pek göremiyorum net olmazsa
O zaman kesin gözüyle bakabilirim. Ramzi de kız diyordu nub da kız. Değişmez heralde Çin takvimi tutmamış oldu böylelikle

Valla kuzum o da araştırıcam dedi ama işlerinden bir türlü isim ama fırsatı olmuyor ki adamın. Ya ben en çok mihra ismini çok sevdim anlamı felan çok güzel ama onun telaffuzu zormuş öyle mi sizce de ?

Ben inan çarşıya bile gitmiyorum ben yıllardır karnımdaki meleğin hayalini kuruyorum onu gezmeye bilmem neye değiştirmem gezmeler kurban olsunlar bebişlerimize
Çalışmıyorsun şanslısın evde koruyorsun kendini çalışınca insan hep dışarıda, farklı gelmiyor konum değiştirmek

Ben de önceki gebeliğimde düşük yaptım hasretle kavuşmayı bekliyorum bebişime tabiki değişilmez bebek gezmeye o mantıkla düşünmedim elbet ben de canım

Bence gezmekte hiçç bir sorun yok.Sadece biz yazın genetik test yaptırırken orda ki genetikçi ile muhabbet etmiştik.Uçaktada çok fazla radyasyon salgılandığı bebeklerin bundan etkilendiğini söylemişti.O yüzden uçak yolculuğuna hamileyken çok sıcak bakamıyorum

Bende hafta içi bir saatliğine kargoya gidip geliyorum benim işim evden bende düşük yaptım o yüzden çok değerli

Bizimki temeli attimiz zmanlar konustumuzda belirlemistik tabi habersiz öyle tatilde oldu supriz yaptı kuzum bize anası kurban
Asya çok güzel isim bayıldım belki çalarız

Rize kuşumm sen
Ay doğru söylemiştiniz özgeyle unutmuşum Konya ben de memleket hasretiyle öldüm bittim. Kavuşuruz tez zamanda inşallah
Valla kuzum o da araştırıcam dedi ama işlerinden bir türlü isim ama fırsatı olmuyor ki adamın. Ya ben en çok mihra ismini çok sevdim anlamı felan çok güzel ama onun telaffuzu zormuş öyle mi sizce de ?
Biraz riskli ra uzatılacak mı bi anda söylenip bırakılacak mı bana da zor geldi ne yalan söylim anlamı neymiş?

Omen tenrimmmmm bu doğru mu ben annemlere gitcem doğurmaya. Burdan otobüsle 25 saat sürüyor yaklaşık mecbur binecem
Ama çok etkiliyorsa alternatif arabayla falan mı gitsek bunu bi sorim doktora iyi oldu söylediğin

Karindan degil canim ikiside vajinal yukaridaki kizimin assagidaki yeni bebisimin ayni hafta ikiside kizim 7+4 yeni bebis 7+3 ayni günlerdeki ultrasyonlar
Seninki ne cano yorumlasin kuzum bende pek bilmiyorum. Ben ilk ocugunun cinsiyetini söylemişim. Senin ki de ortada %50 bana göre

ben bebeğin ismini anne koyar taraftarıyım

benim ilk düşündüğüm isimlerde lodos vardı mesela herkes bi şey söyledi, kabalık edip "abi siz koymazsınız o zaman, ben koyuyorum" demedim

bana sorsan kızım olsa yine lodos'u düşünebilirim

senin içinden geçen neyse odur güzel kızına en çok yakışacak

Konyalılarr da var baya burdaa çokk antep zaten doluu

Omen tenrimmmmm bu doğru mu ben annemlere gitcem doğurmaya. Burdan otobüsle 25 saat sürüyor yaklaşık mecbur binecem
Ama çok etkiliyorsa alternatif arabayla falan mı gitsek bunu bi sorim doktora iyi oldu söylediğin
25 saat neresi oluyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…